Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein är en av Tysklands mest fascinerande regioner, rik på historia och kulturella attraktioner. Denna norra delstat, som gränsar till Danmark, har en lång och händelserik historia som sträcker sig ända från vikingatiden till andra världskriget. Inte nog med det, Schleswig-Holstein är också hem för en rad storslagna slott och palats, natursköna landskap och charmiga historiska städer. Bland dessa finns Lübeck, en UNESCO-världsarvsstad känd för sin imponerande gotiska arkitektur, och Kiel, delstatens huvudstad och en viktig hamnstad med en stark maritim tradition.

En av de mest anmärkningsvärda underregionerna i Schleswig-Holstein är Holsteinische Schweiz, ett vackert kuperat landskap med glittrande sjöar och tät skog. Här kan besökare njuta av friluftsliv och utforska de många vandrings- och cykellederna, eller besöka några av de charmiga byarna som prickar landskapet. Flensburg, beläget i regionen Angeln, är en annan höjdpunkt och erbjuder en perfekt blandning av gammalt och nytt med sina pittoreska kullerstensgator, moderna shoppingområden och historiska byggnader.

Vidare finns det en mängd unika attraktioner att upptäcka i Schleswig-Holstein. I staden Schleswig kan du besöka det berömda Gottorf slott, ett av Tysklands mest imponerande renässansslott och hem till Schleswig-Holstein Landesmuseum. Norderstedt, beläget i närheten av Hamburg, är känt för sitt livliga kulturella liv och erbjuder en rad teatrar, konserthus och gallerier. Och vi får förstås inte glömma den fantastiska kustlinjen, som sträcker sig från Nordsjön till Östersjön, och de vackra öarna Sylt, Fehmarn och Helgoland. Med så många fantastiska platser att utforska, är det ingen överraskning att Schleswig-Holstein är en favoritdestination för både tyska och internationella besökare.

Läs mera...
47
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.