Gdansk

När man som besökare är i Gdansk centrum är det inte långt till de många kulturpärlorna som staden bjuder på. Ta Kungavägen, Dluga och Dluga Tart, där det längs rutten finns flera vackra historiska byggnader och butiker, samt det vackert utsmyckade gotiska rådhuset som också är hem till stadsmuseet.

Det finns faktiskt en god anledning till att byggnaderna i Gdansk är både höga och smala. Det var nämligen så att man skatten beräknades utefter byggnadernas bredd och inte höjd.

Denna vackra och trevliga stad har mycket historia och kultur att bjuda på, här finns arkitektoniska mästerverk och upplevelser som passar alla åldrar. Här rekommenderas att iallafall spendera ett par dagar för att hinna upptäcka allt staden har att bjuda på!

Här finner ni allt från shopping, kulturliv, teatrar, operashower, restauranger, barer, nattklubbar och casino. Dessutom ligger staden Sopot strax utanför Gdansk. Sopot är känt som kurort och en speciellt eftertraktad sommardestination.

För er som gillar att shoppa loss på semestern finns här goda förutsättningar för detta, med både specialbutiker längs gatorna och det stora köpcentret Galeria Baltycka, med över 200 butiker. I den inre stadsdelen, längs kullerstensgatorna finner ni också flera charmerande smyckebutiker och konstgallerior, samt flera mysiga caféer.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Handläggningskostnad vid telefonorder SEK 100
· Handläggningskostnad för Onlineorder SEK 85,-
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.