Sevärdheter i Ungern

Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Budapest

De två delarna Buda och Pest är åtskilda av floden Donau, och sedan år 1873 har de två städerna varit förenade och kallas sedan dess Budapest. Här bor ca 1,8 miljoner invånare, på en yta på drygt 520 kvadratkilometer.

Stadens många arkitektoniska mästerverk bevittnar också om den ära som Budapest har. Vackra boulevarder, magnifika slott och särskilt många olika spa:n är bara en del av Budapest. Ett bra sätt att få lite sightseeing i väst, är att ta Linje 2, njut av åkturen genom Budapest spårvagn.

Budapest har över 200 museer, så varför inte börja med Budapest statsmuseum, och kom närmare Budapests fascinerande historia. Nationalgalleriet har utställningar av ungerska konstnärer och det Statliga Museet för Konst innehåller flera internationella mästerverk som inkluderar största samlingen av El Greco, utanför Spanien.

Det finns väldigt många saker att se och uppleva i Budapest både för vuxna och barn. Budapest Zoo är alltid ett säkert kort och den botaniska trädgården bjuder också på spännande visuella upplevelser. I utkanten av Budapest finns Aquincum, vilket var en gammal romersk militärbas, och det sägs att det var här som Marcus Aurelius skev delar av hans berömda verk "Meditationer" eller Tankar "för sig själv".

Kom ihåg att det är billigt att handla men även att äta och dricka. Så njut av de många ungerska specialiteterna och fyll era påsar med några av de många delikatesser som Budapest har att erbjuda.

Den berömda julmarknaden är också en stor upplevelse för hela familjen, fylld av färger, smaker och shopping. Oavsett årstid är Budapest en upplevelse.

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.