Sevärdheter

Kolobrzeg

Kolobrzeg, beläget vid den polska Östersjökusten, är en historisk stad som lockar besökare från hela världen. Staden, som har en historia som sträcker sig tillbaka till 1000-talet, är känd för sina vackra stränder, grönskande parker och imponerande arkitektur. Bland de många attraktionerna i Kolobrzeg finns den majestätiska Domkyrkan, ett imponerande exempel på gotisk arkitektur, det historiska Rådhuset och det robusta Kolobrzeg Fyr, som ger en fantastisk utsikt över staden och havet.

Ett av de mest intressanta områdena i Kolobrzeg är den gamla staden, som är hem till många av stadens mest framträdande historiska byggnader och landmärken. Här kan besökare promenera längs de kullerstensbelagda gatorna, utforska de charmiga butikerna och ateljéerna, eller bara njuta av atmosfären i detta välbevarade historiska område. En annan populär region i Kolobrzeg är havsfronten, där du kan njuta av en promenad längs den långa sandstranden, ta ett dopp i det klara vattnet, eller bara koppla av och titta på de passerande fartygen.

Utöver dess historiska platser och naturliga skönhet, är Kolobrzeg också känt för sina hälsokurorter. Med sitt rykte som en av Östersjöns främsta kurorter, erbjuder staden ett brett utbud av spa- och wellnessbehandlingar, inklusive de berömda jod- och bromrika inandningar. Oavsett om du är en historiaälskare, naturälskare eller bara ute efter att koppla av och förnya dig själv, har Kolobrzeg något att erbjuda för alla. Kom och upplev charmen och skönheten i denna fantastiska Östersjöstad.

Läs mera...
Närliggande hotell
5
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 100 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 85 SEK per bokning,-
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.