Good Morning+ Helsingborg - Nära hav och strand

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Good Morning+ Helsingborg

Helsingborg är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Skåne och Danmark.

Närhet till både stadsliv och hav
Upplev både Sverige och Danmark
Hotellpaket med eller utan halvpension
 • Restaurang
 • Bar
 • Bastu
 • Gym
 • Hund

Om hotellet

Besök en av Skånes mest charmerande städer, Helsingborg. Upplev staden under en semester på  Good Morning+ Helsingborg (f.d. Hotell Horisont), endast en kort promenad från centrala Helsingborg. 

Hotellet erbjuder  

Good Morning+ Helsingborg ligger i södra delen av Helsingborg, lätt åtkomligt med bil (gratis parkering) eller kommunal transport.  

Det moderna hotellet är helt rökfritt och erbjuder en relaxavdelning med bastu och gym. Relaxavdelningen ligger längst upp i hotellet och härifrån har man en fin utsikt över Helsingborg. För er som reser med barn så finns det ett lekrum för de små.

Restaurangen har öppet måndag – fredag för lunch 11.30 - 13.30 och måndag - söndag för middag 18.00-23.00. Den populära restaurangen serverar en blandning av internationella rätter och skånska specialiteter. 

I lobbyn finns en shop som har öppet dygnet runt, där ni kan köpa hemgjorda smörgåsar och sallader. Är ni sugna på kaffe/te och en kaka, finns detta gratis att tillgå i lobbyområdet. 

Parkering och internet är gratis. 

Om rummen 

 Alla rum har dusch (rain shower), toalett, hårtork, LED-TV, telefon, skrivbord och gratis WiFi. Sängarna är 2 x 90 cm.  Vissa av rummen renoverades under 2017. 

Vänligen observera att

OBS! För barn/vuxen i extrasäng ingår endast frukostbuffé.

Restaurangen är stängd tillsvidare. Frukost serveras men ingen middag.

Mer info

Värt att se

 • Fredriksdals trädgård och museer (2.9 km)

  Bo billigt under en bilsemester i Sveirge och kör till Helsingborg där ni kan besöka Fredriksdals Trädgård och Museer, som är Sveriges näststörsta friluftsmuseum. Här kan man se åkrar, skog, stad, hus och djur och få en känsla av hur människor en gång levt i Sydsverige. Runt 50 historiska byggnader finns att besöka på Fredriksdal, och varje år hålls ett flertal olika marknader och folkfester.

  Fredriksdals trädgård och museer
  Gör en dagstur till Fredriksdals Trädgård och Museer, som är Sveriges näststörsta friluftsmuseum.
 • Dunkers Kulturhus (2.3 km)

  Åk på minisemester i Skåne med Risskov Bilsemester och omge er av en värld fulla av kultur och modern konst på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Där finns ett 3 000 kvadratmeter stort utställningsområde med nya utställningar hela tiden. Byggnaden är ritad av Jim Utzon och tanken var att det skulle se ut som en medeltida borg. De omgivande byggnaderna gestaltar en ringmur, innehållande kontor och andra administrativa funktioner.

  Dunkers Kulturhus
  Besök intressanta Dunkers Kulturhus vid kusten i Helsingborg.
 • Sofiero Slott (7.1 km)

  År 1866 lät kronprins Oscar och hans hustru Sophia bygga sommarslottet Sophie-ro. Det ligger alldeles vid havet bara ett par kilometer norr om Helsingborg. Sofiero är kanske mest känt för sin rhododendronsamling, och den är också Sveriges största och över 100 000 trädgårdsintresserade besökare kommer varje år.

  Sofiero Slott
  Besök vackra Sofiero Slott
 • Helsingör (10.1 km)

  Tag med hela familjen på semester till Helsingör som är en gullig liten stad som går både snabbt och enkelt att utforska. Gågatan, Stengade, med tvärgator utgör den centrala delen av staden och här har ni möjlighet att besöka de många små butikerna som ligger längsmed gågatan. Ett rikt kaféliv bjuder på många olika delikatesser och det finns även många fina restauranger i Helsingör, som tillfredsställer de mest kräsna. Boka billigt boende med Risskov Bilsemester och bila i Danmark!

  Helsingör
  Helsingör är en trevlig liten stad med mycket charm!
 • Wallåkra Stenkärlsfabrik (18.6 km)

  Kör själv på bilsemester i Sverige och upplev det som finns i vårt avlånga land. På Wallåkra har man tillverkat klassiska krukor och krus på traditionellt vis i 150 år. Här kan du få en inblick i och följa tillverkningen från lerhantering till färdig produkt. Gå på guidad visning i fabriken, eller testa på att dreja själv! Glöm inte att köpa med dig ett eget lerkrus från butiken. Du kan också passa på att äta gott i krogen som finns i magasinhuset.

  Wallåkra Stenkärlsfabrik
  Besök Wallåkra Stenkärlsfabrik
 • Mölle (35.9 km)

  På sommaren lockar skäldervikens stränder med sand, sol och bad. Besök den kända badorten Mölle, som är en riktigt traditionell badort, där turismen nådde sin topp under 1900-talets början.

  Mölle
  Stranden söder om Mölle är en sten- och klippstrand.
 • Kullaberg naturreservat (38.7 km)

  Kullaberg är södra udden vid Skälderviken. Härifrån har ni en hänförande utsikt över Öresund och kattehatt. Området är mycket annorlunda från den övriga naturen i Skåne. Vill ni veta mer om faunan och floran här rekommenderar vi ett besök på Naturum Kullaberg vid Kullens fyr. Vandringssugna kan gå en del (eller hela) Kullaleden, som är 70 km lång. Kanske minns ni Kullamannen? Det var en TV-deckare för ungdomar, vilken visades på 60-talet och urspelade sig just på Kullen.

  Kullaberg naturreservat
  Besök det underbart vackra naturreservatet, som har en speciell topografi för att vara i Skåne.
 • Woodlands Golf och Country Club (40.1 km)

  Woodlands Contry Club är en av Skandinaviens ledande golfbana och erbjuder spel på banor i fantastisk miljö. Golfklubben är belägen i Örkelljunga, ca 4 mil från Markeryd, och här erbjuds skräddarsydda paket som passar varje golfares önskemål och behov. Golflektioner och utbildningar erbjuds för både nybörjare och vana golfare som vill lära sig mer. På Woodland kan ni välja mellan två olika 18-hålsbanor samt en 9-hålsbana.

  Woodlands Golf och Country Club
  Både nybörjare och vana golfspelare som vill lära sig mer kan ta lektioner.
 • Malmö (65.1 km)

  Besök vackra Malmö och njut av en dag i storstadsbruset! På Lilla Torg kan ni njuta av god mat, fika eller shoppa i de roliga små butikerna. Eller varför inte ta en titt på Mazetti Chokladfabrik? I Mazettis (Ögonkakao) anrika chokladfabrik kan du uppleva allt som har med choklad att göra. Lär dig om chokladens historia och hur den tillverkas. I chokladmuseet kan du också köpa den berömda Malmöpralinen, tryfflar och andra godbitar. Möllevångstorget är ett ett mysigt torg med flera restauranger och barer, lite mer hippt och väl värt ett besök. passa på att gå dit på en marknadsdag! Och om du är sugen på shopping kan du ta en sväng till Emporia köpcentrum i Hyllie! Malmö kallas ofta för ’parkernas stad’ tack vare alla de vackra grönområden som finns, och Kungsparken och Slottsparken är båda väl värda ett besök. Ribersborg, även kallad "Ribban" är Malmös sandstrand, med park, kallbadhus och västra hamnen i nära anknytning, där ni även finner Malmös landmärke, Turning Torso. Utanför Malmö kan du också besöka Katrinetorp, i en lantlig idyll, men ändå nära Malmö, ligger Katrinetorp Landeri. Det är en vacker, anrik herrgård från tidigt 1800-tal, som är tidstypiskt renoverad och idag stoltserar med trädgårdscafé och antikbutik. I Malmö finns verkligen något för alla!

  Malmö
  Malmö är en stad med närhet till vatten och flera intressanta sevärdheter
Mer info

Karta

Good Morning+ Helsingborg
Gustav Adolfs Gata 47 252 27 Helsingborg