Regioner

Våra destinationer

Belgien

Belgien är ett av Europas minsta länder och är därför perfekt att uppleva under en kör själv-semester. Risskov Bilsemester strävar efter att alltid ha ett brett utbud av förmånliga och billiga hotell som passar minisemestrar och familjesemestrar över hela Belgien. Vi erbjuder bl.a. storstadssemester i Bryssel, där ni kan uppleva Manneken Pis, EU-parlamentet och Grand-Place.

Njut av en aktiv semester i Flanderns små städer och prova någon av de över 600 olika ölsorterna eller ta med barnen till den populära nöjesparken Walibi Wawre. Boka en romantisk weekend för två i den trevliga kanalstaden Brügge eller åk på shoppingtur till hamnstaden Antwerpen. Över hela Belgien finner ni även många härliga småorter, borgar från medeltiden och mysiga gamla städer med smala gränder.

Utforska Vallonien vars vackra natur, talrika slott och gamla kyrkor inbjuder till spännande utflykter både till fots och på cykel. Belgien är vackert och fullt av upplevelser året om, kanske kan det passa med en härlig påsk- eller höstsemester? Överallt i landet kan ni finna den världsberömda belgiska chokladen, perfekt att köpa med hem som present! Några trevliga städer som är värda ett besök är: Namur (Valloniens huvudstad), cykelstaden Bastogne, historiska Liège och Gent.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.