Badland

Badlandssemestar har en fantastisk förmåga att låta gästerna glömma vardagens stress och bekymmer. Den här typen av resa skapar minnen för både vuxna och barn, som man kan tänka tillbaka på och minnas under många år framöver. Detta erbjuder en unik möjlighet till en semester som både vuxna och barn njuter av. Barnen har möjliget att leka hela dagarna och ge föräldrarna en chans till välbehövd avkoppling.


Många av de stora vattenparkerna erbjuder något för både stora och små, med långa vattenrutschbanor, vågbassänger och vattenleksaker, babypooler och barnpooler för de yngsta. Det finns även simbassänger, badtunnor, spa-pooler, massage och bastulandskap för vuxna. Samtliga är ofta i ett underbart tropiskt klimat som ger känslan av att vara långt borta från hemmet. Vattenparkerna är vanligtvis inomhus, eller har åtminstone en inomhusavdelning, så semestern påverkas aldrig av väderförhållandena. 

Hemma i Skandinavien och i Tyskland har vi några av de bästa vattenparkerna i Europa. Lalandias ”Aquadome” i Danmark med sina 10 000 kvm är Skandinaviens största vattenpark, med faciliteter i världsklass. Vattnet är alltid 28 °C och luften 30 °C. Lalandia finns både i Billund och i Rödby. Ett bra alternativ när man reser med egen bil är att välja ett mer prisvänligt boende i närheten av vattenparken och därmed köpa biljetter till AquaDome separat.

Under de senaste årtiondena har Danmark fått flera fantastiska äventyrsbad, till exempel The Reef i Frederikshavn, Blåvand vattenpark nära Esbjerg, Nyborg vattenpark på Fyn och flera vattenparker i kedjan Landal Green Parks som finns över hela Europa.

Det finns även flera äventyrsbad i Norge och Sverige. Sörlandsbadet och Aquarama i södra Norge eller Lost City, ett jättestort Vattenland i Örebro. Varför inte kombinera resan med skidåkning, vandring eller båtturer i skärgården?

Söder om gränsen finns det ett hav av vad tyskarna kallar ”Erlebnisbäder” (Upplevelsebad på svenska). Här finns några av Europas största och vackraste vattenland. I norra Tyskland kan du exempelvis besöka HanseDom i Stralsund eller äventyrsbadet Wonnemar i den charmiga hamnstaden Wismar. Nordtyskland är ett strålande alternativ för en bilsemester, eftersom körningen inte är så lång men ni ändå får ett totalt miljöombyte och paus ifrån vardagen. Väljer man att köra lite längre ner kommer man till den natursköna Harz där det stora badlandet Vitamar ligger. Ifall ni kör österut kan ni uppleva ”Tropical islands”, Europas största konstruerade tropiska semesteranläggning. Detta är en perfekt plats att tillbringa tid med familjen och skapa oförglömliga minnen!

Möjligheterna är alltså många, och Risskov Bilsemester har ett bra utbud av hotell nära några av Europas bästa vattenland. Ring oss eller besök vår hemsida för att hitta ett hotellpaket som passar dig och ta med hela familjen på en underbar semester nära ett av Europas många vackra vattenland.


Läs mera...
7
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.