Bila i Blekinge och bo på Best Western Hotel Karlshamn

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Best Western Hotel Karlshamn

Nyrenoverat hotell med närhet till skärgården

Trevlig restaurang med fokus på kvalité
Nära till centrala Karlshamn och den vackra skärgården
Moderna och nyrenoverade rum
 • Receptionen öppen 24 timmar
 • Restaurang
 • Bar
 • Gym
 • Möjligt att hyra cykel

Om hotellet

På Best Western Karlshamn bor ni på ett nyrenoverat hotell med närhet till centrum av Karlshamn och den vackra skärgården. Hotellet ligger nära E22:an vilket gör det lätt att ta sig dit med bil. 

Om hotellet

Best Western Karlshamn är ett nyrenoverat hotell med ett perfekt läge både för att utforska centrala Karlshamn och den vackra skärgården i Blekinge. Hotellet är familjeägt och inrett med inspiration från den blekingska skärgården. Här vill man att ni verkligen ska känna er som hemma. 

Hotellets restaurang heter Ankaret och här serveras både en härlig vällagad frukostbuffé, lunch och middag under veckans alla dagar. Restaurangen serverar vällagad mat med fokus på ekologiska och närproducerade råvaror.

Ni har gratis tillgång till gym och det går att hyra cyklar på hotellet om ni vill passa på att vara aktiva under semestern och lämna bilen vid hotellet.

Det finns mycket att göra i Karlshamn och här kan ni bland annat följa med ut på fisketurer, njuta av att långsamt strosa runt i centrum med shopping, restauranger och kaféer, besöka den vackra skärgården, ta en långpromenad i naturen eller en cykeltur i närområdet.

Ni hittar Kreativum och Blekinge Exotiska Värld endast ett stenkast från hotellet och om ni gillar att fiska hittar ni också Mörrums kronlaxfiske i området. 

Hotellet har en relaxavdelning, men den är stängd för ombyggnad. Den nya SPA-avdelningen öppnar under hösten 2019.

Hotellet har gratis parkering och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet.

Om rummen

Best Western Hotell Karlshamn har 99 ljusa och fräscha rum med en mysig atmosfär och här sover ni gott i bekväma sängar. Inredningen varierar från klassisk elegans med klassiska möbler till mer modern design.

Det finns både enkel- och dubbelrum att välja på och på dubbelrummen, som är 18kvm, är det möjligt att få upp till två extrasängar. Alla rum har eget badrum med antingen badkar eller dusch och andra bekvämligheter som skrivbord, fåtölj och hårfön.

Husdjur är välkomna mot en avgift

Vänligen observera att

Hotellets relaxavdelning är stängd för ombyggnad tills efter sommaren 2019 då den nya spa-avdelningen öppnar.

Mer info

Värt att se

 • Karlshamn (3.1 km)

  Boka billiga och prisvärda hotellpaket hos Risskov Bilsemester och kör till Blekinge där ni kan besöka Karlshamn som ligger vid floden Miesåns utlopp av Östersjön. Staden som blev en handelsstad i mitten av 1600-talet är en trevlig liten stad präglad av närheten till skärgården. Skärgården som omger staden är som upplagd för aktiviteter såsom sol och bad. Boön är mycket populärt under somrarna där det finns möjlighet för att paddla kanot och kajak, både på floden och i skärgården, och när isen lagt sig kan ni även åka skridskor här. Skärgårdsbåtarna seglar året runt, dock inte lika frekvent under vintermånaderna.


  Karlshamn
  Karlshamn är en gammal handelsstad, präglad av skärgården, sol och bad
 • Kreativum Science Center (1.1 km)

  För er som reser med barn kan ni besöka det roliga Kreativum, ett vetenskapscenter med 150 olika "uppdrag" och "stationer", samt en biograf med natur och astronomifilmer på storbildsskärm. En lärorik, intressant och rolig utflykt för hela familjen!

  Kreativum Science Center
  Kreativum Science Center är en vetenskaplig lekplats!
 • Karlshamn Museum (3.0 km)

  Om ni säger Karlshamn, tänker kanske de flesta på alkoholen Carlshamn Flaggpunsch som har en lång historia här. På Karlshamn Museum kan ni lära er mer om produktionen och historien bakom denna klassiska alkoholhalt. Museet är inrett i Smithska Hus. Smith var producenten av punschen och skapade dess brand och logga, som fortfarande pryder flaskorna. Boka billigt hotell i eller nära Karlshamn och lär er mer om Carlshamn Flaggpunschen!

  Karlshamn Museum
  På Karlshamn Museum kan ni lära er mer om produktionen och historien bakom denna klassiska alkoholhalten Carlshamn Flaggpunsch
 • Karlskrona (56.7 km)

  Åk på bilsemester och besök den gamla örlogsstaden Karlskrona med spännande sevärdheter. Karlskronas centrala del, som kallas Skärgårdsstaden, ligger på Trossö med omkringliggande småöar. På Stumholmen finns Marinmuseet, som årligen besöks av tusentals turister. Blekinge blev svenskt år 1658 och tills dess var landskapet danskt, och den danska staden Lyckå låg lite längre in på fastlandet från Karlskrona. Hos Risskov Bilsemester finner ni flera billiga hotell att boka för en härlig minisemester eller weekend i Blekinge!

  Karlskrona
  Besök den kända örlogsstaden Karlskrona med mysiga små trähus och en fascinerande skärgård.
 • Marinmuseum Karlskrona (56.9 km)

  Marinmuséet är en spännande upplevelse för både barn och vuxna. Museet har massor av aktiviteter för barn såsom Sjömansverkstaden, Söndagskul, Dunders däck, Fartygssimulator och inte minst skeppshunden och maskoten Pricken, som gömmer sig lite här och var på museet. För de något äldre besökarna finns massor av utställningar av allt från galjonsfigurer till u-båtar. Marinmuseum har också ett arkiv som hyser det som inte visas på utställningar. Totalt hat museet 55 000 föremål, ca 20 000 ritningar, 250 hyllmeter arkivhandlingar, 500 000 fotografier och ca 20 000 böcker, som alla behandlar sjöförsvarets historia och utveckling under århundraden.

  Marinmuseum Karlskrona
  Marinmuseum, en spännande utflykt för barn och vuxna.
Mer info

Karta

Best Western Hotel Karlshamn
Jannebergsvägen 2 374 32 Karlshamn