Bohusgården Hotell och Konferens - Minisemester på västkusten

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Bohusgården Hotell och Konferens

Upplev Västkusten som bjuder in till en härlig semester i havets tecken

Stor och exklusiv spa-avdelning
Endast 100 meter till badstrand
Modernt hotell vid Byfjorden
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi

Om hotellet

Unna dig det lilla extra under några sköna dagar på Sveriges västkust. I härliga Uddevalla ligger Bohusgården, som är ett modernt, förstklassigt spa-hotell med utsikt över Byfjorden och den fascinerande bron.

Hotellet erbjuder

Bohusgården är ett härligt och modernt hotell med en stor och exklusiv wellness-avdelning. Hotellet värnar om god service och vänligt bemötande, och läget vid Byfjorden intill den spektakulära strandpromenaden gör hotellet till en riktig pärla som ni inte får missa.

I hotellets restaurang dukas en stor och fräsch frukostbuffé upp varje morgon. 

Önskar man äta middag kan man köpa det i hotellets bistro. Där serveras måndag-torsdag en enklare buffé med husmanskost och fredag-söndag dukar dom upp sin bistrobuffé på kvällarna. Under sommarveckorna 27-32 serveras bistrobuffén alla kvällar.

Den inbjudande spa och wellness-avdelningen erbjuder inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym. Endast 100 m från hotellet ligger badstranden. Hotellet har hiss och gratis fast eller trådlöst internet. Parkering är gratis.

Rummen

De fräscha och ljusa rummen har bad/dusch, toalett och TV. Det finns möjlighet att boka rum med 2 extrasängar.  Rummen är inredda med Jensen-sängar för den bästa vilan efter en dag av bad, spa, utflykter och promenader. Uppgradering till rum med balkong och utsikt över fjorden kan göras på bokningsformuläret för 200 SEK per rum/ natt. Extrakostnaden betalas på hotellet. Vänligen observera att 3-bäddsrummen inte har balkong och havsutsikt.

Vänligen observera att

Rum med terrass eller balkong och havsutsikt kan bokas under beställningen. 200 kr per rum/natt tillkommer. Detta betalas på hotellet.

Vänligen observera att 3-bäddsrummen varken har balkong/terrass eller havsutsikt.
Hundrummen är på vån 1 och har ingen havsutsikt, men terrass kan fås mot extrakostnaden.

Vistelsen inkluderar endast slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under din vistelse.

Barn som bor på hotellet är välkomna i vuxet sällskap till hotellets poolområde. Hotellets spa har 18-årsgräns.

Mer info

Värt att se

 • Strandpromenaden och Uddevallabryggan (1.7 km)

  Missa inte att promenera längs Byfjorden på den vackra 9,3 km långa strandpromenaden som går från Lindesnäs till Skalbankarna. Vägen, som är en helt bilfri gång- och cykelväg, vann ”Vackra vägars pris” år 2009! En speciell en kilometer lång trädel av vägen kallas "Uddevallabryggan". Då bryggan invigdes slogs världsrekord i bandklippning.

  Strandpromenaden och Uddevallabryggan
  Uddevallas vackra strandpromenad är en av stadens stora sevärdheter. Du går längs vattnet hela vägen och har fantastisk utsikt över Byfjorden och den vackra naturen.
 • Bohusläns museum (2.7 km)

  Bohusläns museum finner ni vid Bäveåns kaj i Uddevalla. Här kan ni uppleva ett fullspäckat program med föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. På museets entréplan visas tillfälliga utställningar. Här finns även en Konsthall för samtidskonst och en Båthall med både allmogebåtar och fritidsbåtar.

  Bohusläns museum
  Besök Bohusläns museum
 • Vattenpalatset i Vänersborg (31.8 km)

  Här finns många aktiviteter t.ex. vattenrutschbana, vattenpist, utomhusbassäng, virvelkanal och grotta. Koppla av med motionssim, solarium och relaxavdelning. De allra minsta har ett eget barnlandskap. Här finns 29-gradigt vatten och vattenpalatset har handikapplift.

  Vattenpalatset i Vänersborg
  Roligt för hela familjen
 • Fiskebäckskil på Skaftö (39.7 km)

  Besök Fiskebäckskil, som är ett härligt litet fiskesamhälle på Skaftö. Orten grundades på redan 1500-talet under den första Bohusländska sillperioden, då vikarna längs kusten kokade av sillstimm. Då sillen så småningom försvann blev näringslivet mer och mer inriktat på sjöfart och flera vackra kaptenshus byggdes. I början av 1900-talet upptäckte societeten den underbara lilla orten och hyrde husen som sommarbostäder. Promenera på kullerstensgatorna och se de vackra skepparhusen. Fortsätter du med bil 4 km, så långt ut du kan komma på Skaftölandet, hittar du Grunssund, som också var ett fiskesamhälle beroende av silltillgången. I dag består samhället till stor del av sommarhus. Mitt på Skaftö ligger också Skaftö GK med en lätt kuperad slingrande 18 hålsbana.

  Fiskebäckskil på Skaftö
  Vacker skärgårdsidyll i Fiskebäckskil på Skaftö
 • Nordens Ark (44.1 km)

  Gör en dagstur tilll ett av Bohusläns populäraste besöksmål. Nordens Ark är en djurpark med ett 80-tal av världens utrotningshotade djur. Den vackra naturen och möjligheten att se djur som varg, snöleopard och den stora amurtiger. En passande dagstur för hela familje, stora som små.

  Nordens Ark
  Besök djurparken Nordens Ark
 • Torreby Slott och Golfklubb (30.1 km)

  Ta chansen att spela 18 hål på vackra Torreby Golfklubb. Torreby slott är Bohusläns enda slott och att spela på den här banan är definitivt en upplevelse. I slottet kan du sedan avnjuta en god måltid.

  Torreby Slott och Golfklubb
  Besök vackra Torreby Slott
Mer info

Karta

Bohusgården Hotell
Nordens Väg 6, 451 43 Uddevalla

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~11.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~99.99 i extrasäng 15% Rabatt