Bohusgården Hotell och Konferens - Minisemester på västkusten

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Bohusgården Hotell och Konferens

Upplev Västkusten som bjuder in till en härlig semester i havets tecken

Stor och exklusiv wellnessavdelning
Endast 100 meter till badstrand
Modernt hotell vid Byfjorden
  • Restaurang
  • Bar
  • Wellness
  • Inomhuspool
  • Jacuzzi

Om hotellet

Unna dig det lilla extra under några sköna dagar på Sveriges västkust. I härliga Uddevalla ligger Bohusgården, som är ett modernt, förstklassigt spa-hotell med utsikt över Byfjorden och den fascinerande bron.

Hotellet erbjuder

Bohusgården är ett härligt och modernt hotell med en stor och exklusiv wellness-avdelning. Hotellet värnar om god service och vänligt bemötande, och läget vid Byfjorden intill den spektakulära strandpromenaden gör hotellet till en riktig pärla som ni inte får missa.

I hotellets restaurang dukas en stor och fräsch frukostbuffé upp varje morgon. Under sommartid har hotellets bistro öppet alla dagar. Resten av året är den öppen fredag och lördag 18.00-21.00.

Den inbjudande spa och wellness-avdelningen erbjuder inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym. Endast 100 m från hotellet ligger badstranden. Hotellet har hiss och gratis fast eller trådlöst internet. Parkering är gratis.

Rummen

De fräscha och ljusa rummen har bad/dusch, toalett och TV. Det finns möjlighet att boka rum med 2 extrasängar.  Rummen är inredda med Jensen-sängar för den bästa vilan efter en dag av bad, spa, utflykter och promenader. Uppgradering till rum med balkong och utsikt över fjorden kan göras under bokningen för 200 SEK per rum/ natt. Extrakostnaden betalas på hotellet. Vänligen observera att 3-bäddsrummen inte har balkong och havsutsikt.

Vänligen observera att

Rum med terrass eller balkong och havsutsikt kan bokas under beställningen. 200 kr per rum/natt tillkommer. Detta betalas på hotellet.
Vänligen observera att 3-bäddsrummen inte har balkong och havsutsikt.

Vistelsen inkluderar endast slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under din vistelse.

Mer info

Värt att se

Mer info

Karta

Bohusgården Hotell
Nordens Väg 6, 451 43 Uddevalla

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~11.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~99.99 i extrasäng 15% Rabatt