Minisemester nära stranden i Korsør på Comwell Klarskovgaard

Svenska | SEK

Comwell Klarskovgaard

4-stjärnigt hotell omgivet av natur vid Storebælt

» Få avstånd från din hemadress

Genomsnittlig kundutvärdering

4.4 / 5

Höjdpunkter

 • Fint hotell vid stranden
 • Läcker mat med fokus på hållbarhet
 • Utforska trevliga Korsør
230:-
3 dag från
1.689.-

Inkl halvpension

Nära strand

3 dagar
Från 1.689,- / spara upp till 231,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x coffee-to-go
 • Gratis parkering
Risskov Paket

Comwell Klarskovgaard är omgivet av skogen Korsør Lystskov, strax utanför Korsør stad. Här erbjuds ni ett bekvämt boende, i en härlig atmosfär med dansk design, närhet till stranden, ekologisk mat och massor av utflyktsmöjligheter.


Hotellet erbjuder

Det 4-stjärniga hotellet är idealt för par som är ute efter en minisemester fylld med kvalitetstid, god mat och vacker natur. Här bor ni omgivna av en grönskande bokskog, perfekt för mysiga promenader, samt nära en strand där ni kan njuta av sol och bad under sommarsäsongen.


Hotellet genomgick en renovering under våren 2021 och är en prisbelönad arkitektonisk pärla. Inredningen präglas av danska designmöbler och konst på väggarna. I trädgården finner ni en boulebana och en stor terrass där ni kan avnjuta förfriskningar.


Hotellets läge ger er också goda möjligheter att utforska sydvästra Själland. Upplev Korsør och stadens gamla fästning, lär er med om vikingatiden vid Trelleborg, besök Borreby Gods, följ med på en guidad tur på Sprogø eller utforska de vackra naturomgivningarna till fots eller på cykel. Möjlighet finns att hyra cyklar på hotellet.


Varje morgon serveras en läcker frukost, som bästa möjliga start på dagen. Under kvällstid erbjuds ni en utsökt 2-rätters middag i den stämningsfulla restaurangen, där fokus ligger på ekologisk och hållbar mat. 


Parkering vid hotellet och tillgång till trådlöst internet erbjuds kostnadsfritt.


Hotellet ligger på olika nivåer och därför finns det trappor på flera ställen.


Om rummen

Comwell Klarskovgaard har totalt 105 hotellrum, utrustade med bekväma sängar och danska designmöbler, samt utsikt mot trädgården eller skogen. Välj mellan boende i enkelrum eller dubbelrum.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 1
Enkelrum utrustade med eget badrum och toalett, hårtork, bekväm säng, arbetsplats, fåtölj och TV, samt utsikt mot trädgården eller skogen. Samtliga rum har danska designmöbler från Wegner og Mathsson och original litografier av Lars Ravn.

Dubbelrum

1 / 1
Mysigt dubbelrum inrett i enkel nordisk design med eget badrum och toalett, hårtork, bekväm dubbelsäng (180x200 cm) eller 2 separata sängar, skrivbord, fåtölj och TV. Alla rum har danska designmöbler av Wegner och Mathsson, och flera av rummen har originallitografier av Lars Ravn samt utsikt över skogen eller vattnet.
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

120 km från
Öresundsbron
180 km från
Rostock, Tyskland
380 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Korsør (5.8km)

Korsør ligger på det yttersta hörnet av sydvästra Själland ut mot Stora Bält och är en mysig köpstad med mycket historia. Staden har varit bebyggd sedan sten- och bronsåldern och det finns rikligt med bevis för detta. Titta bara ut över de många gravhögarna, som pryder landskapet. Korsør Slot är värt ett besök. De gamla murarna är fortfarande bevarade tillsammans med bastionerna och den fina magasinbyggnaden från 1600-talet.

Skælskør (14.5km)

Skælskør sägs vara en av landets bäst bevarade hemligheter. Men efter ett besök till den mysiga hamnstaden råder det ingen tvekan om att Skælskør verkligen är en pärla helt för sig själv. Skælskør är på Västsjällands landsbygd och är även känd som 'Solskensstaden' med omkring 200 extra soltimmar per år.

Bland lokalbefolkningen, som består av ungefär 6500 invånare, kallas staden även för 'Skælle'. De många välbevarade, gamla och krokiga husen visar på stadens historiska bakgrund. Det finns bra shoppingmöjligheter i de många keramikbutikerna. Gå slutligen ner till den mysiga hamnen, som är centrum för ett antal kulturella upplevelser. Här finns t.ex. 'Kulturkajen', som har utställningar av hantverk och hobby och fritidsaktiviteter . Och vad sägs om en resa ombord på Skælskør V, som alltid är redo att ta gästerna med på en mini-kryssning runt området och dess omgivande öar.

Vikingaborgen Trelleborg (15km)

Vikingaborgen Trelleborg är en av Danmarks största kulturskatter, som är en av de bäst bevarade ringborgarna i Norden. Trelleborg byggdes av Harald Blåtand år 980 och fornlämningarna finns fortfarande att beskåda och man kan ta del av historien helt gratis. Ta med familjen och upplev hur vikingarna arbetade på land, i krig och på havet. Detta är ett mycket spännande utflyktsmål för både vuxna och framför allt barn.

Borreby Slott (16.4km)

Borreby Slot ligger ca 2 km från Skælskørs centrum och stammer från ca 1345. Slottet är en befäst herrgård i Magleby Sogn, är uppfört med dubbla vallar och har en areal på omkring 675 hektar. År 2012 slog Borreby Teater upp dörrarna på slotsgrunden och har genom åren blivit ett populärt ställe att uppleva danska skådespel.

Antvorskov Klosterruin (16.8km)

Besök ruinerna av Antvorskov Kloster, som ligger i södra Slagelse. Klosteret byggdes år 1164 av Valdemar I och det var Danmarks första johanniterkloster.

Slagelse (18.8km)

Slagelse är en trevlig stad som erbjuder shoppingmöjligheter. Den livliga stadskärnan består av många smågator och torg med många specialbutiker, som alltid har något spännande att erbjuda. Slagelse har också historisk stämning, besök t.ex. S:t Mikkelskyrkan. Kyrkan ligger mitt i Slagelse och är en av Danmarks äldsta tegelkyrkor med anor tillbaka till 1300-talet.

Agersø (26.1km)

Agersø är en vacker dansk ö, som ligger mellan Stora Bält och Smålandsfarvattnet. Det bor ca 180 bofasta på Agersø. Passa på att besöka ön när ni är på bilsemester i Danmark och tag färjan från Stignæs, som ligger ca 10 km sydväst om Skælskør för att komma över till ön.

Det bästa sättet att uppleva Agersø på är att åka runt med "Traktorbussen", som är öns stolthet och en äkta John Deere 2130-traktor från 1977. Turen går från syd till nord och ni får uppleva den orörda naturen helt omgiven av vatten och med ett fantastiskt fågelliv. Se det gamla kanonbatteriet från Englandskrigen 1812 eller hitta en förstening i strandkanten. Ni kan även åka ut och fiska. Det finns piggvar, rödspätta, havsöring och många andra läckra fisksorter i farvattnen kring Ægersø. Agersø Sund, som skiljer ön från Sjælland, är det djupaste farvattnet i Danmark och kallas "den danske Filippinergrav".

Besök också den gulliga lilla staden med samma namn som ön, nämligen Agersø och om ni har tid, bege er då till marinan, som har härlig atmosfär.

Slagelse Museum (16.1km)

Slagelse Museum måste nästan besökas när man är i området. Det är ett hembygdsmuseum, med en intressant utställning av gammalt hantverk, som samtidigt ger en fantastisk inblick i hur handel, hantverk och industri utvecklats under de senaste århundradena.

Slagelse Lystanlæg (19.1km)

Ta barnen i handen och tillbringa en eftermiddag på Slagelse Lystanlæg, som är en stor park med ett rikt djurliv. Parken har en stor lekplats för barnen, där de bland annat kan prova "Labyrinten", som består av bokhäck och "möjligheternas fält", ett område där man kan grilla och mysa, omringat av underbara hortensier.

Nyborg (32.3km)

Nyborg är en gammal fästningsstad som ligger vid Stora Bält och härifrån kan man ta sig vidare till Själland via Storabältsbron. Gatunätet i Nyborg har bevarats från Medeltiden vilket ger stadens centrum en mysig atmosfär. Här hittar ni både renässansbyggnader, kullerstensgator och vallgravar samt spännande affärer och delikatessbutiker. Börja med att promenera förbi Nyborg slott som är Nordens äldsta kungliga slott. Slottet ligger centralt i staden och byggdes i början av 1100-talet då det kontrollerade vattnet mot Själland. Slottet är idag ett museum och besöks av många med ett intresse i Danmarks historia.

Julmarknad i Nyborg (32.4km)


Besök den trevliga julmarknaden i Nyborg på Fyn, när staden under två helger i december öppnar upp för "Jul i den gamle kongeby". Stadens charmiga gator pryds då med juldekorationer och den mysiga julstämningen sprider sig över området kring kyrkan, biblioteket, museet "Borgmestergården" och stadens kulturhus "Bastionen".Julmarknaden hålls på stadens stora torg där doften av brända mandlar, glögg, kanel och äpplen följer er genom de trevliga bodarna, där ni finner allt från konsthantverk till leksaker och kläder. De trevliga träbodarna har hämtat inspiration från Tyskland och skapar en traditionell atmosfär.På museet, Borgmestergården, finner ni allt från skinn, tomtar och sötsaker till nötter, porslin och konsthantverk. Under båda helgerna bjuder museet på ett spännande program med allt från "sticka grisen" till bakning i köket och live musik, historieberättelser och julmys. Med jämna mellanrum kommer även tomtenissarna förbi.Allt detta och mycket mer kan ni uppleva i den gamla kungastaden, Nyborg, som bjuder på en historisk stämning med över 800 års historia. Och dessutom huserar staden även Nordens äldsta kungaborg, Nyborg Slott, från år 1170.Den danska julexperten Daniel Røde som bland annat skriver Danmarks största julblogg har placerat julmarknaden i Nyborg bland de fem mest nostalgiska julmarknaderna i Norden. Och i 2017 hade julmarknaden över 25,000 besökare.

Julmarknad i Odense (62.3km)

Det går inte att gå miste om den magiska julstämningen när julen närmar sig i Odense. Rosengårdscentret pyntas med det finaste julpyntet, både utvändigt och inomhus, och stadens gågator smyckas med glittrande hjärtan och vackra dekorationen som lyser upp Vestergade och Kongensgade.

Julen startar officiellt i Odense när den stora granen på Flakhaven tänds, vilket är en stor händelse i staden, och därefter dröjer det inte länge tills den stora julmarknaden öppnar.

Julmarknaden förvandlar Odenses vackra stadsdel, där H.C Andersens hus ligger, till en stor julmarknad och byggs upp för att efterlikna den så som den såg ut omkring år 1800, då den berömda danska författaren levde i staden. Detta tema har körts sedan 2013 och allt är naturligtvis uppbyggt omkring H.C. Andersens kända äventyrsfigurer.

Varje år besöker över 50,000 barn och vuxna den trevliga julmarknaden, vilken kan liknas med en tidsresa tillbaka till författarens barndomstid. Marknaden rymmer ca 65 julbodar som erbjuder allt från julgåvor, hantverkskonst, kläder, leksaker och julgodis. Njut av en varm kopp glögg eller smaka på den danska julspecialiteten "æbleskiver". Utöver de många bodarna bjuds det också på underhållning med häst och vagn, historiska karuseller, jonglörer och jul kör.

Endast några få kilometer väster om Odense finner ni det fina naturområdet omkring Langesø Gods som också arrangerar en ytterst charmig julmarknad. Denna julmarknad är särskild populär bland lokala och är för många en tradition att besöka. Familjer kommer till julmarknaden i Langesø för att köpa julgran och njuta av den mysiga julstämningen med varm glögg och en god portion "æbleskiver".

Om tiden ger tillfälle kan det även rekommenderas att besöka Fyns största och årliga julmarknad på Egeskov Slot. Här kan ni dessutom ta chansen att uppleva den imponerande och unika julutställningen, "LUMINIS", då trädgården dekoreras med upplysta grafiska konstverk och en stort ljud- och ljusshow visas upp på slottets vägg.

Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett utbud av hotellpaket i Odense med omnejd. Så passa på att boka billigt boende och kör iväg på en minisemester eller weekendresa under jultid!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Comwell Sorø

Inkl 2-rättersmeny

Västrasjälland

Besök mellersta Själland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x coffee-to-go
 • Gratis parkering

316:-
Från endast
2.139.-

Visa karta

Semester under Danmarks största halmtak

Läs mer
Barnrabatter
Se våra bra barnpriser.
För att få våra fördelaktiga barnpriser krävs minst 2 fullt betalande vuxna i rummet Dubbelrum
 • Barn 0~2.99 år i föräldrarnas säng gratis
 • Barn 3~11.99 år i extrasäng 380.28169014085kr per natt

Comwell Roskilde

Utsikt över Rosklide Fjord

Storkopenhamn

Minisemester i Roskilde

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x coffee-to-go
 • Gratis parkering

356:-
Från endast
2.099.-

Visa karta

Vacker utsikt över Roskilde Fjord

Läs mer

Vissenbjerg Storkro

Trevlig kro mitt på Fyn

Fyn

Krosemester på Fyn

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Inkl. energitillägg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.638:-
Från endast
1.549.-

Visa karta

Grönskande omgivningar nära Odense

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum