Billig bilsemester på Fredensborg Store Kro

Svenska | SEK

Fredensborg Store Kro

Utsökt mat och vackra omgivningar precis vid Fredensborg slott

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Fantastisk mat tillagad av säsongens råvaror
 • Granne med Fredensborg slott
 • Historisk och unik dansk kro
460:-
3 dagar endast
2.279.-

Gourmet med en tvist av Nordsjälland

10 min från Fredensborg Slott

3 dagar
Endast 2.279,- / spara upp till 460,-
Spara
* Pris per person i mindre dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattning
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis cykellån
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Fredensborg Store Kro har ett fantastiskt läge precis vid Fredensborg slott och är omgivet av vacker natur med sjön Esrum en kort promenad från hotellet. Här möts ni av en speciell atmosfär där ni känner den kungliga historiens vingslag och kan se fram emot en unik vistelse på en historisk dansk kro där både äventyrslysten och smaklökarna kommer att trivas.

Om hotellet

Fredensborg Store Kro passar perfekt om ni vill äta god mat i härliga omgivningar omgivna av vacker natur. Här börjar ni dagen med hotellets goda frukost innan ni beger er ut på dagens utflykter. Vandra i den vackra naturen vid sjön, ta bilen till kusten och spendera en dag på Hornbæk strand eller bege er ut på "slottsturné" och besök grannen Fredensborg slott samt slotten Frederiksborg i Hillerød och Kronborg i Helsingør.

Läget betyder också att ni lätt kan ta er till Öresund och ni kan passa på att besöka charmiga Helsingborg på den svenska sidan. Det finns många attraktioner och sevärdheter i området så ni har aldrig en tråkig stund och varje kväll väntar en god middag som är en av vistelsens absoluta höjdpunkter.

I den mysiga bistron serveras det nämligen gourmetmat med en vardaglig twist och rätterna är inspirerade av det nordiska köket men har en fransk touch. Här ändras alltid menyn för att göra det bästa av säsongens råvaror för att rätterna ska vara av högsta kvalitet och det är en riktig upplevelse för smaklökarna. Efter en god middag kan ni runda av kvällen med en drink i hotellets mysiga bar. 

Det finns gratis parkering vid hotellet och under vistelsen har ni tillgång till gratis trådlöst internet. 

Om rummen

Fredensborg Store Kro har ljusa och moderna rum av hög kvalitet och ni kan välja att boka ett av de eleganta dubbelrummen i antingen den mindre storleken "petit" eller den större storleken "grande". 

Rumstyper

Stort dubbelrum

1 / 4
Grande-dubbelrummen ligger både i huvudbyggnaden och i det nyrenoverade "stallet" från 1723 och det finns hiss i huvudbyggnaden . Rummen är individuellt inredda i klassisk och historisk stil. Alla rum har eget badrum med härliga produkter från Karmameju och en 160 cm bred säng där ni sover gott.
» Se fler rumsspecifika bilder

Mindre dubbelrum

1 / 4
Petit-dubbelrummen ligger både i huvudbyggnaden och i det nyrenoverade "stallet" från 1723 och det finns hiss i huvudbyggnaden . Rummen är individuellt inredda i klassisk och historisk stil. Alla rum har eget badrum med härliga produkter från Karmameju och en 140 cm bred säng där ni sover gott.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

70 km från
Öresundsbron
230 km från
Rostock, Tyskland
330 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Frederiksborg Slott (11km)

Ta en tur till Hilleröd, där ni kan uppleva slottet Frederiksborg. Det byggdes av Christian den fjärde i början av 1600-talet och är det största renässansslottet i Norden. Anläggningen omfattar en otroligt vacker slottspark och ett kapell. Sedan år 1878 har slottsområdet varit en del av Nationalhistoriska Museet. Upplev 500 år av Danmarks historia genom målningar och porträtt, möbler och hantverk samt kungar och drottningar. Ta en promenad runt och se bland annat riddarsalen, slottskyrkan, åskådarsalen och Neptunspringvandet.

Louisiana Museum of Modern Art (11.4km)

I Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art, som är ett av de ledande museerna för modern konst i Skandinavien, med mellan sex och tio olika utställningar om året samt en permanent utställning. Museet är beläget med panoramautsikt över Öresund och här kan det med rätta sägas att både konsten, naturen och arkitekturen är sammansmält i en unik harmoni. Gör en promenad i parken som omger Louisiana och njut av de många konstverk som är ett med omgivningen. Det finns gott om plats där barn kan leka och museet har även ett mycket familjevänligt utbud av aktiviteter och evenemang för både barn och vuxna.

Gurre Slottsruin (11.5km)

Bila i Danmark och boka boende nära Helsingör. Nordsjälland erbjuder många möjligheter för sportaktiviteter och det finns gott om bra cykel- och vandringsvägar i de omkringliggande skogarna. Besök till exempel Gurre Slotsruin, som ligger vid sidan om Gurre Sø. Tag en tur runt sjön antingen på cykel eller till fots och njut av den omkring tio km långa turen i de vackra omgivningarna.

Helsingör (14.1km)

Tag med familjen på semester i Helsingör, som är en trevlig liten stad mitt emot Helsingborg, över sundet. Detta är en trevlig liten stad som är både enkel att ta sig till och snabb att utforska. Därav är detta en perfekt dagsutflykt för er som reser med egen bil! Gågatan, Stengade, utgör den centrala delen av staden och här finns det goda möjligheter att gå på upptäcksfärd i de många små butikerna. Staden har också ett rikt caféliv som erbjuder många olika delikatesser och det finns även flera trevliga restauranger i Helsingör, väl värda att besöka! Boka prisvärt hotellpaket hos Risskov Bilsemster och njut av en weekend eller minisemester kring Helsingör.

The Danish Museum of Science and Technology (12.4km)

På museet kan ni uppleva utvecklingen av teknologin och maskiner. Ni kan även uppleva retrobilar, flygplan och världens äldsta bil, som fortfarande kan köra! Detta är en plats som bör besökas om ni har lite bensin i blodet eller bara är teknikintresserad.

Karen Blixen Museet Rungstedlund (15.5km)

Åk på bilsemester i Danmark och boka billigt hotell hos Risskov Bilsemester på Själland där ni kan besöka Karen Blixen Museet Rungstedlund. Karen Blixen har skrivit flera fängslande berättelser, såsom "Vintersagor" och "Mitt Afrika under olika pseudonymer". Det praktfulla Rungstedlund, där hon växte upp, har förvandlats till ett litet museum som är väl värt ett besök under en bilsemester i krokarna.

Det ligger omkring 15 minuters bilfärd från Humlebæk. På Rungstedlund går det att få en osedvanlig inblick i Karen Blixens fantastiska liv och det finns kopior av hennes barndomsdikter, manus, brev och första upplagor av hennes verk samt teckningar, som hon har gjort under sitt långa och intressanta liv.

Kronborg (16.2km)

Helsingør ligger till grund för en av de förmodligen mest berömda byggnaderna i Danmark, den gamla fästningen och slottet, som ursprungligen härstammar från 1200-talet, först känd som Krogen och sen på 1500-talet omdöpt till Kronborg Slott. Förevigat i Shakespeares berömda ”Hamlet”, där den kände prinsen av Kronborg yttrade de berömda orden: ”Att vara och inte vara – det är frågan.”

En fråga som ägarna till de fartyg som seglade genom Öresund frågade sig var varför de var tvungna att betala tull för att få segla sina fartyg till och från Östersjön genom Öresund. Men bara Kronborgs strategiska läge på den yttersta spetsen vid Öresunds smalaste plats ger en bra förklaring till vilka konsekvenser kanonkulorna kunde ha på de bräckliga fartygen som fraktade varor genom sundet och därför måste betala tull till den danska statskassan. Först 1857 upphörde tullen och därmed det stora tillskottet till den danska statskassan.

Det erbjuds flera olika turer runt på Kronborg, men turen ner i kasematterna, källaren på Kronborg, är en upplevelse i sig själv. Besök den berömde danska krigaren, Holger Danske, som sover i källaren och som enligt sägen kommer att vakna i det ögonblick då Danmark skulle hamna i fara.

I förlängningen av Kronborg ligger M/S Museet för Sjöfart, som är en upplevelse, särskilt efter flytten in i den gamla torrdockan 2013, då nya möjligheter gavs att visa upp sina många intressanta objekt.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Comwell Holte

15 km norr om Köpenhamn

Storkopenhamn

Upplev Holte

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

236:-
Från endast
2.099.-

Visa karta

Bo i naturen, men ändå nära Köpenhamn

Läs mer

Marienlyst Strandhotel

Inkl 3-rättersmeny

Nordsjälland

Lyxig uppehåll i Marielyst

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • Gratis kaffe/te på rummet
 • Gratis entré till casinot
 • Gratis parkering, WiFi, gym

479:-
Från endast
2.069.-

Visa karta

Strandhotell med en lyxig känsla

Läs mer

Hotel Skandia

Inkl 1 flaska vin

Nordsjälland

Upplev Nordsjälland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 fl vin på rummet
 • Gratis internet
 • Centralt läge

350:-
Endast
1.129.-

Visa karta

Centralt i charmiga Helsingör

Läs mer

Hotel Hamlet

Inkl halvpension

Nordsjälland

Historiskt hotell i centrala Helsingör

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 gl mousserande vin

939:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Historisk atmosfär och centralt läge

Läs mer

Højstrupgård

Tæt på strand og natur

Nordsjälland

Nära stranden och naturen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 välkomstdrink
 • Tillgång till par 3 golfbana

936:-
Endast
2.099.-

Visa karta

Semester med konst och natur på Själland

Läs mer