Boka ett hotellpaket på Good Morning+ Sundsvall

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Good Morning+ Sundsvall

Bo på båthotell i Sundsvalls hamn med staden runt hörnet

Unikt båthotell i Sundsvall
Centralt läge i inre hamnen
Havsutsikt från restaurang och soldäck
 • Receptionen öppen 24 timmar
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mot avgift

Om hotellet

Få en unik hotellupplevelse på Good Morning+ Sundsvall, som är inrymt i en båt, som ligger i hamnen i Sundsvall. Den inre hamnen ligger mitt i staden, så det är nära till sevärdheter, butiker och restauranger.

Hotellet erbjuder

Starta dagen med frukostbuffén, som är framdukad kl 6 - 10 på vardagar och kl 6 - 11 på helgen. I restaurangen serveras middag kl 18 – 23 och det finns möjlighet att beställa lättare rätter från snackmenyn hela dagen. Från restaurangen är det havsutsikt och på sommaren kan ni äta eller dricka eftermiddagskaffe på soldäcket. Hotellbaren är öppen kl 18 – 23 och receptionen har öppen hela dygnet, så ni kan alltid få hjälp av den vänliga hotellpersonalen. 

Rummen

Dubbelrummen är ca 12 kvm och inredda med 2 enkelsängar (90 cm), platt-TV och dusch och toalett. Det finns möjlighet att beställa en extrasäng. Denna är en klappsäng, som fälls ner från väggen.

Enkelrummen är också 12 kvm och har en enkelsäng (90 cm), platt-TV samt dusch och toalett. Dessutom har de ett litet skrivbord.

Vänligen observera att

Vänligen notera att detta hotell är kontantfritt.

Middag ingår ej för person boende i extrasäng.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Värt att se

 • Sundsvall Museum (0.7 km)

  Sundsvall Museum ligger i Kulturmagasinet nära hamnen i Sundsvall och bjuder på både permanenta utställningar om Sundsvalls historia samt temporära och skiftande utställningar med olika teman. I museibutiken kan ni köpa böcker, smycken och bilder med motiv från museets fotoarkiv. Entré till museet är gratis och i kulturmagasinet finner ni ett café och ett bibliotek.

  Sundsvall Museum
  Familjesemester eller minisemester med besök på Sundsvall Museum
 • Norra Berget Friluftsmuseum (2.8 km)

  Norra Berget är ett friluftsmuseum beläget på en kulle meden vacker utsikt över Sundsvall och havet. Här kan ni uppleva historiska byggnader såsom arbetarhärbärget och vinfabriken. Här finns också ett museum med en utställning om hantverk, ett utsiktstorn och en bondgård med djur. Museet ligger i ett naturskönt område där ni också kan gå på promenad i skogen, ta med picknick och låta barnen leka vid en av stadens bäst lekplaster.

  Norra Berget Friluftsmuseum
  Besök djuren på bondgården vid Norra Berget Friluftsmuseum
 • Sveriges Geografiska Mittpunkt (67.9 km)

  Sveriges mittpunkt ligger 490 m.ö.h. på Flataklocken ca 65 km från Sundsvall. Vid klart väder ser man ända till havet och utsikten över det vackra landskapet Medelpad är hänförande. Under sommaren finns här även ett café. 

  Sveriges Geografiska Mittpunkt
  Sveriges Geografiska Mittpunkt bestämdes av KTH år 1947
Mer info

Karta

Good Morning+ Sundsvall
Stuvarvägen 30, 852 29 Sundsvall