Minisemester med wellness på Hotel & Restaurant Gutshaus Redewisch

Svenska | SEK

Gutshaus Redewisch

Njut av wellness och upplev hansestäder och den vackra naturen

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Nära hav och strand i Boltenhagen
 • Historisk herrgårdsbyggnad
 • Wellness och cykleuthyrning
1.648:-
3~5 dag från
999.-

Bo elegant i vacker natur

Semester vid Östersjön

3 dagar
Endast 999,- / spara upp till 755,-
Spara
4 dagar
Endast 1.439,- / spara upp till 1.191,-
Spara
5 dagar
Endast 1.859,- / spara upp till 1.648,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Bastu och gym
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Historiska Gutshaus Redewisch ligger i den fridfulla kustkommunen Boltenhagen i den natursköna delstaten Mecklenburg-Vorpommern, bara 2 km från Östersjön. Hotellet erbjuder wellness-avdelning, cykeluthyrning och guidade Segway-turer så att ni kan utforska det vackra närområdet. Hotellet ligger på bekvämt avstånd till hansestaden Lübeck, den trevliga kuststaden Wismar och den Mecklenburg-Vorpommernska huvudstaden Schwerin, som alla kan nås med bil inom en timme.  

Hotellet erbjuder   

Gutshaus Redewisch ligger mitt i den Mecklenburg-Vorpommernska naturen, och är en ståtlig herrgårdsbyggnad med en lång historia. En av den nuvarande ägarens förfäder bodde här så långt tillbaka som år 1817. Efter att ha återkommit i släktens ägo 1999, genomfördes en totalrenovering och år 2001 öppnades dörrarna för Hotel & Restaurant Gutshaus Redewisch. 

Hotellet erbjuder en läcker frukost varje morgon samt regionala specialiteter i restaurangen på kvällen. 

Slappna av i den lilla wellness-avdelningen med bastu och ångbad. Der finns också gym-faciliteter till förfogande. Runda av dagen med en förfriskning i hotellets trevliga lounge och ladda upp för en ny dag i vackra naturområden och härliga upplevelser.

Det är möjligt att hyra cyklar och hotellet har gratis parkering. I receptionsområdet erbjuds gratis trådlöst internet.    

Om rummen  

 Hotellet har 20 rum fördelat på två våningar. På första våningen är rummen modernt och elegant inredda. På andra våningen är rummen bevarade i mer lantlig stil med en hemtrevlig känsla. Det finns både enkel- och dubbelrum, som alla har bad/dusch, toalett, telefon, TV och hårtork. Några rum har balkong.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

33 km från
Travemünde, Tyskland
110 km från
Rostock, Tyskland
230 km från
 Sassnitz, Tyskland
260 km från
Swinoujscie, Polen
330 km från
Öresundsbron
350 km från
Helsingborg, Sverige
575 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Boltenhagen (3km)

Åk ut till kusten och besök den charmiga badorten Boltenhagen, som är känd för sina underbara sandstränder. Boltenhagen ligger helt ute vid Östersjön i nordvästra Mecklenburg-Vorpommern och betraktas som en del av "den tyska rivieran". Utöver de fina badmöjligheterna ligger det skyddade naturområdet Tarnewitz Huk ute på Boltenhagens nordöstra spets. Området är en 69 hektar stor halvö med en särdeles rik flora och fauna.

SwinGolf Boltenhagen (3.1km)

Golfanläggningen SwinGolf sträcker sig 13 hektar och ligger direkt vid flodbredden. Det finns både en 18-hålsbana, putting green och en övningsbana. För de minsta så finns också en rolig lekplats. Vid golfbanan finns också ett kafé när det sedan är dags för lite vila och en fika.

Tarnewitz Huk (6.2km)

Naturreservatet Tarnewitz Huk ligger på Boltenhagens nordostra spets. Området är en 69 hektar stor halvö med en fantastisk flora och fauna.

Schloss Bothmer (7.8km)

Detta imponerande barockslott, som ligger öster om Leonorenwald i nordvästra Mecklenburg, byggdes under första häften av 1700-talet. Slottet uppfördes till greven Hans Caspar von Bothmer och är det största barockslottet i hela Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattande renovering 2009 - 2015, är slottet idag öppet för besökare och rymmer ett museum, vars medelpunkt är grevens spännande liv.

Tigerpark Dassow (25.5km)

Denna familjevänliga upplevelse- och tigerpark är en av Europas största tiger- och lejonanläggningar. Parken, som öppnade 2003, har vuxit till ett 5 hektar stort område, där besökarna, förutom de många tiger- och lejonarterna, kan se bl.a. lamadjur, dromedarer och alpackor.

Wismar (27.9km)

Wismar är en av de gamla hansestäderna och stadskärnan från medeltiden är nästan helt intakt. Stadsbebyggelsen präglas av präktiga köpmanshus, många med trappstegsgavlar, som vetter ut mot gatan.

Se den gamla hamnen, Nikolaikyrkan, S:t Georgekyrkan och S:ta Mariakyrkan. År 2002 blev de historiska delarna av Wismar upptagna på UNESCO:s lista över världens kulturarv. Mitt i Wismar ligger den gamla marknadsplatsen, som med sina 10 000 kvadratmeter är en av de största i Nordtyskland. Marknadsplatsen kantas av flera statliga byggnader, bl. a. stadens rådhus. I den restaurerade rådhuskällaren visas utställningen "Bilder einer Stadt", som beskriver stadens historia och utveckling.

Leonorenwald (18.9km)

I det fantastiska område i Leonorenwald finns möjligheter att få guidade vandringsturer. I närheten ligger också 2 naturreservat, det vackra kustlandskapet mellan Priwall och Barendorf längs med Harkenbäkniederung och Brooker Wald – ett 51 hektar stort skogsområde, beläget ända ut till Östersjön.

Friedwald Grevesmühlen (16.3km)

Tyskland har mycket att erbjuda och att åka på bilsemester i landet ger er friheten att ta er tid och besök de platserna ni vill. Den vackra skogen Friedwald ligger mellan Vielbecker See och Santower och inbjuder till en vacker, om än lite annorlunda, promenad. I skogens centrum finns en begravningsplats med nedgrävda urnor med aska från personer, som önskat bli begravda här. Denna diskreta minnesplats är inte unik för Grevesmühlen. I hela Tyskland finns inte mindre än 50 skogar, som har sådana minnesplatser. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett utbud av billiga hotellpaket, med eller utan inkluderad halvpension. 

Travemünde (31.1km)

Endast 20 km från centrala Lübeck, och precis vid Östersjön, ligger Travemünde som är en gammal fiskestad. Staden är otroligt vacker och här passerar de stora skeppen väldigt nära land. Här hittar ni också Tysklands äldsta fyr som idag huserar ett museum över områdets maritima historia. Man tror att den ursprungliga fyren byggdes redan på 1300-talet men att den ödelades av danska trupper 1534. Fyren har sedan dess byggts upp igen och erbjuder idag en praktfull utsikt då den är hela 31 meter hög.

Lübeck (47.2km)

Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser.

Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden.

Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

Julmarknad i Wismar (27.9km)


Wismars julmarknad öppnas årligen av tomten själv, som kommer seglandes in i Wismar hamn och kör med häst och vagn in till den historiska marknadsplatsen där alla julbodarna står uppradade.

Från slutet av november fram till jul är Wismars julmarknad stadens absoluta höjdpunkt, omgivet av stadens rådhus, hotell, museum och butiker. På julmarknaden finner ni flera julbodar och möjlighet att köpa stöpta ljus, fånga något gott i fiskedammen och avnjuta något välsmakande att äta eller dricka.

Julmarknaden är en perfekt plats att besöka för hela familjen med slående omgivande arkitektur, mysiga bodar och aktiviteter för barn!

I 2002 sattes Wismar upp på UNESCO:s världsarvslista. En stor anledning till detta är stadens fantastiska Altstadt (gamla stadsdelen) med gotiska byggnader från hansa-perioden. Altstadt är därmed ännu en grund till att besöka Wismar och inte minst under julmarknaden.

I 1648 blev Wismar en del av Sverige, efter avslutet på det trettioåriga kriget, och var svenskt fram till 1903 då staden återigen blev tysk. Staden har dock kvar en del av sin svenska prägel och historia, som bland annat Schwedenköpfe ved Alter Hafen, stadens landmärke, vittnar om.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Seehotel Boltenhagen

1 x 3-rättersmeny

Östersjökusten

Lyxhotell vid havet

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • 1 fl mineralvatten
 • Wellnessavdelning

422:-
Från endast
1.559.-

Visa karta

Boka magiskt strandhotell vid kusten

Läs mer

Alter Speicher Wismar

Inkl halvpension

Östersjökusten

Hansestaden Wismar

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Happy hour dagligen kl. 16-18
 • 1 x Besök i Hansesektkellerei inkl. 1 glas sekt
 • Gratis lån av surfplatta inkl WiFi

347:-
Från endast
1.579.-

Visa karta

Semester i Wismars gamla stadsdel

Läs mer

Wyndham Garden Wismar

Wellness nära Wismar

Östersjökusten

Specialerbjudande!

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x Voucher för 1 glas rött eller vittvin (middag)
 • Fri entré till bastu och pool

705:-
Endast
1.049.-

Visa karta

Wellness vid hansestaden Wismar

Läs mer

Hotel Erholung

Inkl halvpension och gratis te

Östersjökusten

Välbefinnande i Nordtyskland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis lån av badrock
 • Tillgång till bastu
 • testation

269:-
Från endast
1.199.-

Visa karta

Wellnessresa nära stranden

Läs mer

ATLANTIC Grand Hotel

Inkl 1 x 3-rättersmeny

Östersjökusten

5 stjärnor vid Östersjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis alkoholfri dryck från minibar
 • 1 fl prosecco på rummet
 • 1 fl vatten på rummet

126:-
Från endast
2.599.-

Visa karta

Wellness precis vid Östersjöns strand

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.