Åk på en billig krosemester i Næstved med risskov bilsemester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Menstrup Kro

Bo på en mysig kro på Sydsjälland och nära många sevärdheter

Upplev äkta kro-atmosfär
Ta ett dopp i inomhuspoolen
Besök Gavnø slott
 • 160 km från Öresundsbron
 • 150 km från Rostock, Tyskland
 • 410 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Inomhuspool
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Menstrup Kro ligger i en vacker lantlig miljö strax utanför Næstved. Kroens mysiga miljö välkomnar er och erbjuder en trygg miljö för din semester. Upplev några av de många intressanta platserna, här finns något för alla!

Om hotellet

Hotellet erbjuder flera olika aktiviteter. Här hittar ni en inomhuspool där ni kan ta ett uppfriskande dopp och under sommaren kan ni spela en runda minigolf.

Det är möjligt att hyra cyklar på hotellet, så att ni kan bege er ut och uppleva den närliggande omgivningen.

Hotellets trådlösa internet är tillgängligt och i receptionen fås lösenordet.

Det rekommenderas att äta i restaurangen senast kl 20.00, middagen serveras oftast vid 4-personers bord.

Om rummen

Ni bor i rum av kategorin Country Class, som alla ligger i hotellets gamla avdelning, är charmigt inredda. Här kan ni känna "kroens" gamla historia. Alla rum har bad, toalett, TV och hårtork.

Vänligen observera att

Hotellets restaurang är stängd på söndagar efter frukosten under perioden augusti - juni, och middag serveras ej dessa söndagar. Som ersättning får ni en flaska vin (pr. rum) till middagen den andra dagen. Hotellets reception stänger kl 14.00 på söndagen.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Hotellets reception är bemannad fram till kl. 14:00 på söndagar. Vid incheckning söndag kan du hitta din nyckel i ett kuvert i receptionen.

Mer info

Värt att se

 • Vesterhavegaarden Vingård (6.8 km)

  Besök Vesterhavegaarden Vingård sydost om Næstved. Här kan ni bli visade runt i gårdens omfattande vin- och äppelodling och efter detta få gå ner i vinkällaren och få inblick i vintillverkningsprocessen. Givetvis får ni smaka på resultatet. Vingården har också en gårdsbutik, där ni kan köpa spännande ekologiska och organiska produkter.

  Vesterhavegaarden Vingård
  Vingården är vackert belägen vid Smålandshavet i Karrebæksminde Bugt i lä av Karrebækstorp Skov.
 • Holsteinborg Slot (7.7 km)

  Holsteinborg Slot byggdes av familjen Trolle-familjen och stod klart år 1651. Sedan 1707 har det ägts av familjen Holstein. Den mycket flotta huvudbyggnaden omges av en vallgrav och slottet ligger i större park med vacker utsikt över Stora Bält, Smålandshavet samt öarna Glænø og Ormø. H.C. Andersen besökte också Holsteinborg, och det blev faktiskt hela 35 besök till slut. "Det var her, at der blev lagt solskin i mit hjerte”, skrev han, och det goda vänskapen med Grev Ludvig Holstein och grevinnan Joachimine Holstein, höll i sig till hans död. Det ges rundvisningar för grupper, som tar vägen förbi Holsteinborgs kyrka och H.C. Andersens rum. Turen kryddas av många historier om slottets långa och fantastiska historia.

  Holsteinborg Slot
  Missa inte Holsteinborg Slott och ett stycke dansk historia under er bilsemester.
 • Næstved (12.8 km)

  Næstved är en spännande handelsstad på södra Sjælland. Staden var ett religiöst centrum pa medeltiden, vilketledde till att flera kloster byggdes här. Stadens symbol är idag S:t Peder Kirke, som uppfördes på slutet av 1200-talet. Ännu idag finns många spännande butiker bl.a. i Næstved Storcenter, som har mer än 60 butiker.

  Næstved
  Næstved - en stad med många möjligheter
 • Næstved Golfbana (8.0 km)

  I Næstved finns också goda möjligheter till motion. Golfare kan spela på den vackra parkbanan Næstved Golfbana, som ligger vid Karrebæk Fjord.

  Næstved Golfbana
  Næstved Golfbana är en trevlig golfbana i vacker natur.
 • Gavnø Slott (16.0 km)

  Gör en utflykt till Næstved och upplev Gavnø Slott och Slottspark. Det vackra slottet och de fina omgivningarna betraktas som en viktig del av Danmarks kulturarv. Grunden har stått mer än 600 år och idag är det som en betagande historisk upplevelsepark för både barn och vuxna. Se det fantastiska slottet inifrån, upplev "Sinnenas trädgård" och passa på att rusa runt i den underbara rosenlabyrinten.


  Gavnø Slott
  Gavnø Slott ses som en viktig del av Danmarks kulturarv och har en vacker blomsterpark.
 • M/S Friheden (12.4 km)

  M/S Friheden är ett trevligt skepp, som ligger i Næstved hamn. Mellan två och sju dagar i veckan går skeppet en rutt förbi Gavnø Slot och Karrebækminde med på- och avstigning på båda ställena. Tidtabellen varierar med med säsongerna så informera er om tidtabellen innan ni ger er ut. Ombord kan ni njuta av både mat och dryck under seglatsen.

  M/S Friheden
  En tur med M/S Friheden är en härlig semesterupplevelse, som ni inte får missa
 • Godset Rønnebæksholm (15.1 km)

  Utanför Næstved ligger det vackra gamla godset Rønnebæksholm. Godset har genom tiderna spelat en central roll för olika ägare och föremål. Sedan 1994 ägs godset av Næstved kommun. 1999 godkände Næstved Byråd underskrifterna för Den Selvejende Institution Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter. Deras uppgift är att arrangera kulturella begivenheter och inhandla bildkonst och skulpturer till samlingen. Entré till parken är gratis och under året kan ni uppleva konserter, utställningar, rundvisningar samt föredrag i huvudbyggnaden. I parken har flera opera- och teaterföreställningar tagit plats.

  Godset Rønnebæksholm
  Kulturinstitutionen Rønnebæksholm har vackra trappstegsgavlar och ligger i en grönskande park.
 • Skælskør (19.6 km)

  Skælskør sägs vara en av landets bäst bevarade hemligheter. Men efter ett besök till den mysiga hamnstaden råder det ingen tvekan om att Skælskør verkligen är en pärla helt för sig själv. Skælskør är på Västsjällands landsbygd och är även känd som 'Solskensstaden' med omkring 200 extra soltimmar per år. Bland lokalbefolkningen, som består av ungefär 6500 invånare, kallas staden även för 'Skælle'. De många välbevarade, gamla och krokiga husen visar på stadens historiska bakgrund. Det finns bra shoppingmöjligheter i de många keramikbutikerna. Gå slutligen ner till den mysiga hamnen, som är centrum för ett antal kulturella upplevelser. Här finns t.ex. 'Kulturkajen', som har utställningar av hantverk och hobby och fritidsaktiviteter . Och vad sägs om en resa ombord på Skælskør V, som alltid är redo att ta gästerna med på en mini-kryssning runt området och dess omgivande öar.

  Skælskør
  Skælskør bjuder på möjligheter till shopping, kultur och bårturer
 • BonBon-Land (24.1 km)

  Tag med familjen till BonBon-Land, nära Holmegaard, inte så långt från Næstved. Här kan hela familjen få en kul dag! Här finns nöjesattraktionen för alla smaker. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschbanan eller vad ni nu har lust till. På sommaren har Pelle-piratsprøjt öppet och har får alla badgalna sitt lystmäte.

  BonBon-Land
  Alla har kul på Bon-Bon-Land!
Mer info

Karta

Hotel Menstrup Kro
Menstrup Bygade 29 4700 Næstved

Kunderna tycker

Vad våra kunder säger om oss

 • Så skriver Siv Henningsson från Fjärås: "Vill bara ge rosor för denna vistelse på Menstrup Kro vi var där 25/3-27/3.
  Fantastisk miljö på hela hotellet, trevlig personal, mycket god mat under hela vistelsen."
  Detta är något vi kan rekommendera.
  Ett stort tack till Risskov bilsemester.

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~14.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 15~99.99 i extrasäng 25% Rabatt