Bilsemester i Tyskland, besök Ringhotel Haus Oberwinter

Svenska | SEK

Ringhotel Haus Oberwinter

Möjligheter för såväl aktiviteter som avkoppling

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Modernt hotell nära Rhenen
 • Avslappning med wellness och natur
 • Goda utflyktsmöjligheter
1.532:-
3~8 dag från
1.339.-

Inkl halvpension

Semester vid Rhen

3 dagar
Från 1.339,- / spara upp till 573,-
Nedsatt
4 dagar
Från 1.969,- / spara upp till 767,-
Nedsatt
5 dagar
Från 2.619,- / spara upp till 941,-
Nedsatt
6 dagar
Från 3.269,- / spara upp till 1.115,-
Nedsatt
7 dagar
Från 3.899,- / spara upp till 1.309,-
Nedsatt
8 dagar
Från 4.499,- / spara upp till 1.533,-
Nedsatt
* Pris per person i komfortdubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x 4-rätters meny med vin
 • Tillgång till pool, bastu & gym
 • Gratis Sky-TV, internet och parkering
Wild Offer

I ett lugnt område vid Rhens frodiga strand mellan Siebenbebirge och Ahrtal-bergen ligger Hotel Haus Oberwinter. Det moderna Ringhotel Haus Oberwinter ligger i ett vackert område med bra möjligheter för utomhusaktiviteter, avkoppling och mys.  

Hotellet erbjuder  

Haus Oberwinter erbjuder bastu och gym. Det finns många utflyktsmöjligheter till omkringliggande städer. Det är t.ex. bara 19 km till Bonn. Cykeluthyrning finns vid hotellet. Det vackra läget och den slående naturen utgör ramarna för en romantisk hotellvistelse. 

Hotellets restaurang dukar upp en läcker frukostbuffé varje morgon och till middag serveras både tyska och internationella rätter. På hotellterrassen kan ni njuta vid bra väder. Från restaurangen och terrassen är det utsikt över Rhen. Parkering och Wi-Fi är gratis.  

Om rummen 

Haus Oberwinter har 50 moderna och bekvämt inredda rum. Alla rum har bad, toalett, hårtork, TV och musikanläggning. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

525 km från
Travemünde, Tyskland
650 km från
Rostock, Tyskland
775 km från
 Sassnitz, Tyskland
800 km från
Öresundsbron
800 km från
Swinoujscie, Polen
825 km från
Helsingborg, Sverige
975 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Remagen (4.4km)

Den lilla staden Remagen blev speciellt känd efter andra världskriget, så tyskarnas intentioner var att spränga alla broar över floden Rhen. Men en järnbro vid Remagen glömde tyskarna av. Denna möjlighet tog amerikanarna till sig och gick i krig med tyskarna. De vackra omgivningarna vid Remagen bjuder på goda möjligheter till utomhusaktiviteter såsom vandring, cykling och båtturer längs med Rhenen från Remagen till Bonn.

Ludendorff Bro (5.1km)

Ludendorff Bro byggdes under första världskriget och förenade städerna Remagen och Erpelvar över floden Rhenen. I början av mars år 1945 erövrades den ena av de två broarna av amerikanska trupper. Efter erövringen försökte tyska trupper att förstöra bron och den 17 mars kollapsade den, därav är endast den östra bron kvar idag.

Bonn (19.1km)

Bila till Bonn och upplev den pulserande staden, som till år 1990 var Västtysklands huvudstad. Staden är verkligen värd en minisemester i Tyskland. Besök konstmuseet, Historisk Museum eller besök Beethovens barndomshem. Vid jul kan ni uppleva den stämningsfulla julmarknaden i Bonn, så Risskov Bilsemester kan rekommendera en julmarknadsresa. Då är hela staden pyntad med ljusdekorationer och doften av julbak och Glühwein känns längs alla gator. Leta rätt på prisvärda hotellpaket hos Risskov Bilsemester och upplev den härliga storstadsatmosfären. 

Siebengebirge (13.2km)

Naturparken Siebengebirge sträcker sig från Bonns stadsområde till Bad Honnef. Naturparken är ett enastående landskap som är fyllt med höga kullar som härstammar från en gammal vulkan. Siebengebirge bjuder dessutom på vinmarker, bok och enskog, samt helt fantastiska utsiktspunkter där man kan beskåda Rhen dalen.

Schloss Drachenburg (13.1km)

Besök den vackra Schloss Drachenburg som ligger i utkanten av Bonn. Efter en genomgående renovering kan besökare numera gå en tur igenom slottet och uppleva hur livet på slottet var under 1800 talet. Passa även på att ta en promenad i den stora slottsparken som omger slottet. Avsluta besöket med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som är inrett i en byggnad vid sidan av slottet.

Köln (49.4km)

Åk på bilsemester till Tyskland och kör söderut mot Köln. Boka billigt och barnvänligt hotell i området med Risskov Bilsemester och njut av en härlig semester. I Köln bör ni inte gå miste om ett besök i domkyrkan där ni också kan strosa runt längs de omkringliggande mysiga gatorna omkring Alter Markt icg Heumarkt. Kölns museum är också väl värda ett besök. Ett av de är det storslagna Museum Ludwig med verk av Picasso, Warhol och Lichtenstein. Ett annat är det roman-germanska museet med utställningar från Kölns 2000 års historia. Passa även på att ta er upp till utsiktsplattformen på KölnTriangle på 100 meters höjd, där ni bjuds på en vacker utsikt över Kölns gamla stadsdel och domkyrkan. 

Koblenz (43.5km)

Besök den vackra staden Koblenz, en av Tysklands vackraste och äldsta städer. Belägen där Rhenfloden och Moselfloden möts i det världskända Deutsches Eck, bjuder den på ett fantastiskt landskap. Fyra berg, vingårdar och skog utgör den enastånde kuliss som omgärdas staden. Vidunderliga kyrkor, slott och tidigare adelsgårdar och herrskapliga borgarhus vittnar om stadens 2000-åriga historia.

Julmarknad i Köln (50.6km)

Varje år förvandlas Kölns vackra centrum till ett magiskt vinter- och jullandskap fyllt med festliga aktiviteter. När julmarknaden i Köln öppnar upp, den sista måndagen innan advent, är detta i sällskap med miljoner av besökare från såväl de lokala trakterna som från fjärran. Julmusik, hantverk och konst, samt leksaker, juldekorationer och dofter av de många bakverken skapar tillsammans en mysig atmosfär i staden. Köln har åtskilda julmarknader och det finns därmed något för alla att ta del av, oavsett intresse och ålder.Framför stadens landmärke, den imponerande domkyrkan, väntar över 150 charmiga bodar i trä. Denna marknaden ligger ytterst centralt beläget, mellan det romersk-tyska museet och Kölns konserthus. Härifrån har ni endast en kort promenad till stadens mest attraktiva shoppingdistrikt där ni även kan julshoppa bland välkända märken om så önskas.På Neumarkt byggs en förtrollande julmarknad upp, med stort fokus på vitklädda änglar som går runt och sprider glitter och julstämning i området.Stadens vackra hamnområde, med sin fina utsikt över Rhinen, erbjuder också en mysig julmarknad med en maritim stämning som sprids mellan besökare och arrangörer.En av stadens mest populära julmarknader är "Heinzel-Weinachtsmarkt in der Altstadt", som ligger vid Alter Markt, framför stadens rådhus. Detta är en plats som ofta är som mest omtyckt av barn på grund av de nostalgiska karusellerna, dockteatern och tomtens kvarter. Heinzel julmarknad lockar dock, med sin charm, till sig såväl äldre som yngre besökare.Passa även på att ta vägarna förbi den trevliga julmarknaden i Stadtgarten och torget, med det ytterst passande namnet, Rudolfplatz.Risskov Bilsemester har ett brett urval av trevliga och prisvärda hotell för en vistelse i Köln med omnejd. Åk på en billig kör själv semester till den vackra storstaden och upplev alla dess magiska julmarknader!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Pistono

Fantastiskt landskap i Sydtyskland

Moseldalen

Vinregionen vid Mosel

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x välkomstdrink

243:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Trevligt familjeägt hotell vid Mosel

Läs mer

Moselhotel & Restaurant Traube

Inkl 4-rättersmeny

Moseldalen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 4-rättersmeny
 • 1 fl vatten
 • Gratis internet och parkering

519:-
Från endast
1.129.-

Visa karta

Aktiv semester vid Mosel och idylliska Löf

Läs mer

Moselhotel Burg-Cafe Alken

Inkl 2-rättersmeny

Moseldalen

Vid Moselfloden

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukost
 • 3 x 2-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering

455:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Bo mellan vingårdar precis vid Mosels strand

Läs mer

GHOTEL HOTEL & LIVING KOBLENZ

Inträde till fästningen

Rhendalen

Upplev Koblenz

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x lunchpaket
 • 1 x Pizza eller flammkuchen
 • Inträde till Ehrenbreitstein fästning
 • 1 x Biljett till Koblenz linbana

353:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Aktiv semester och kultur i Koblenz

Läs mer