Minisemester till Ullared med boende på Route 154 Motell

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Route 154 Motell

Hotell med en egen utställning av veteranbilar och stort aktivitetsområde

Gekås Ullared ligger bara 14 minuter från hotellet
Hotellpaket som inkluderar frukost och middag
Stort inomhusområde med aktiviteter på hotellet
 • Lekrum
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Hiss
 • Restaurang

Om hotellet

Route 154 Motell ligger i Hallands nordöstra hörn och inte långt från Ullared och det populära varuhuset med samma namn som också är Skandinaviens största. Här väntar en härlig semester med många aktiviteter och upplevelser både på hotellet och i närliggande städer och naturområden.

Om hotellet

Hotellet är inrett i nostalgisk retro-stil och ligger vackert beläget i halländska Älvsered. Omgivningarna är fulla av vacker natur och ni har en trevlig badsjö, Horsasjön, endast en kort promenad från hotellet och om ni är här sommartid får ni inte missa att ta ett dopp!

Under er vistelse på hotellet väntar många spännande aktiviteter för hela familjen i hotellets eget aktivitetsområde inomhus och där ni bland annat hittar en 18-håls minigolfbana, biljard, curling på matta, dart, air hockey och massagestol. Ni kan spela minigolf gratis när ni bor på hotellet. Dessutom har hotellet en egen utställning av veteranbilar samt andra nostalgiska fordon och föremål vilket är populärt med hela familjen. 

Hotellets läge inte långt från Ullared gör att det passar perfekt för ett besök på det legendariska varuhuset Gekås Ullared som också är känt från TV-serien med samma namn. Ni har under en timmes bilresa till Varberg och Falkenberg som är populära besöksmål sommartid. Till Göteborg tar ni er på lite över en timme med bil om ni vill besöka en lite större stad.

Varje morgon dukar hotellet fram en härlig frukostbuffé och kvällstid kan ni äta middag i hotellets mysiga restaurang som är inredd som en nostalgisk amerikansk “diner”.

Det finns gratis parkering vid hotellet och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet. 

Om rummen

Hotellet har 12 mysiga och rymliga rum där ni kan välja att boka enkel- eller dubbelrum. Det är också möjligt att boka dubbelrum med upp till två extrasängar.

Alla rum har eget badrum, bekväma sängar där ni sover gott, en liten sittgrupp, kylskåp, vattenkokare och platt-TV. 

Värt att se

 • Gekås Ullared (17.1 km)

  Boka billigt boende hos Risskov Bilsemester och kör iväg på familjesemester. Bila under semestern och ha friheten att ta er runt som ni vill. Med boende i närheten av Varberg eller Falkenberg rekommenderas ett besök på Gekås Ullared som är Skandinavien största varuhus och ett riktigt shoppingparadis. Här kan ni kan fynda allt ifrån kläder, elektronik, leksaker, kosmetika, livsmedel, belysning, hemtextil och verktyg.


  Gekås Ullared
  Fynda på skandinaviens största varuhus!
 • Kallbadhuset (43.1 km)

  Både om sommrarna och vintrarna kan man ta ett förfriskande dopp vid Kallbadhuset för att därefter koppla av inne i bastun och njuta av den fantastiska utsikten över Kattegatt. Detta är en fantastisk upplevelse att ta del av under en kör själv semester i Varberg! Gå ner till strandpromenaden så kan ni inte undangå att finna det vackra och legendariska Kallbadhuset.

  Kallbadhuset
  Passa på att besöka Kallbadhuset under en minisemester eller weekend i Varberg!
 • Bruket i Varberg (45.9 km)

  Bruket i Varberg är en plats där ni kan roa er tillsammans med familj eller vänner. Här finns aktiviteter såsom bowling, biljardbord, pilkastning och ett lekland. Skulle ni bli hungriga så finns här även ett flertal restauranger som erjuder ett brett och familjevänligt utbud av mat, dryck och snacks.

  Bruket i Varberg
  Roa er med familjen på Bruket i Varberg
 • Hamnmagasinet (48.1 km)

  Kör själv semester på västkusten med billigt hotell i Varberg. För er som är konstintresserade så rekommenderas ett besök till Konsthallen Hamnmagasintet, som ligger i fästningens område. Här kan ni bland annat uppleva utställningar med lokal konst och hantverk. Det finns också en keramikverkstad, ett glasblåseri och silversmide i byggnaden, och man har på så sätt möjlighet att komma nära inpå hanverken och konsten på ett interaktivt sätt.

  Hamnmagasinet
  Här finner ni en keramikverkstad, ett glasblåseri och silversmide i byggnaden.
 • Varbergs Fästning (48.3 km)

  Varberg Fästning är en av de, om inte den största turistattraktionen i Varberg och väl värd ett besök. Upplev fästningens 700 år gamla historia på nära håll bland kanonkulor och fängelsehålor. Det arrangeras även många familjevänliga aktiviteter på museet och under sommrarna hålls rundvisningar som ger er inblick i hur livet på fästningen var förr i tiden. Varbergs Fästning byggdes av danska hertig Jakob Nielsen i slutet av 1200-talet. Fästningen vittnar därför om det täta banden som Danmark och Sverige hade redan på den tiden. Och i början av 1600-talet byggde den danska konugen Christian IV om fästningen till en mer modern försvarsanläggning.

  Varbergs Fästning
  Varbergs Fästning är Varbergs främsta turistattraktion som också bär på en lång historia
 • Falkenberg (48.9 km)

  Falkenberg är en charmig stad med närhet till hav och strand, med de äldsta byggnaderna från 1200-talet och en folkmängd på ca 25 000 invånare. Sommartid vimlar staden av aktiviteter, men även resten av året är staden mysig. Flera av husen är målade i glada färger. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett flertal hotell och billiga hotellpaket att boka, med eller utan halvpension.  Falkenberg
  Färgglada hus i charmiga Falkenberg
 • Gamla stan i Falkenberg (49.9 km)

  Bila i Sverige och besök Falkenberg som är en gammal stad med rötter från tidig medeltid. Längs Ätrans västra strand växte staden fram med Storgatan som första gata. Vid Storgatan och området kring St Laurentii kyrkan fann man tidigare stadens absoluta centrum. Här låg skolan, rådhus, prästgård och torget. Delarna kallas nu mera Gamla Stan och här består bebyggelsen främst av lägre trähus från 1800-talet. I ett av de gamla trähusen, som är mycket välbevarade finner ni Falkenbergs Hembygdsmuseum. Här kan ni ta del av stadens utveckling från forntiden fram till inledningen av 1900-talet genom en omfattande samling av olika föremål.

  Gamla stan i Falkenberg
  Strossa runt i de gamla stadsdelarna och gör ett historiabesök på Falkenbergs Hemnbygsmusem.
 • Skrea Strand (52.4 km)

  I Falkenberg finns över 13 kilometer sandstrand och ytterligare fyra kilometer klippstränder. Den största och mest populära stranden är Skrea strand som är två kilometer lång och längs stranden vimlar det av serveringar och kiosker. Badhytterna längs stranden fördes upp redan under 1930-talet då havsbad blev populärt.

  Skrea Strand
  Skrea strand är välkänt sedan början på 1900-talet och är fortfarande en populär strand i Falkenberg
 • Svedinos bil- & flygmuseum (61.7 km)

  Svedinos bil- och flygmuseum i Ugglarp har en av Europas största samlingar av veteranbilar och flygplan. Samlingen omfattar över 100 bilar och runt 40 flygplan. Få saker har fascinerat människor så mycket som faktumet att kunna flyga och här erbjuds ni en spännande inblick kring flygplanens utveckling från de flygplan som utvecklades med fåglar som förebild till dagens jetplan. Ni får även ta del av bilens spännande historia och utveckling genom 1900-talet.

  Svedinos bil- & flygmuseum
  Svedinos bil- & flygmuseum finner ni i Ullarp mellan Falkenberg och Halmstad
Mer info

Karta

Route 154 Motell
Falkenbergsvägen 10, 311 63 Älvsered

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~4.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~12.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 13~99.99 i extrasäng 20% Rabatt