Julmarknad i Bergen

Julmarknad 24/11-22/12 Öppettider 10-21. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida.


Åk på en härlig minisemester eller weekendresa till Bergen i vinter, och besök stadens mysiga julmarknad. Bergen som även kallas ”staden mellan de sju fjällen”, arrangerar årligen en trevlig julmarknad som öppnar på "Festplassen" nära den lilla sjön "Lille Lungegårdsvannet" i stadens centrum. Här ställs ca 80 julbodar och stånd upp med allt från kläder till hantverk, dekorationer och självklart massor med god julmat och varma drycker.


Utöver julbodarna bjuder julmarknaden också på ett spännande aktivitetsprogram för såväl stora som små. Här finner ni bland annat ett stort parishjul, karuseller och en granskog, samt glittrande ljusdekorationer som speglar sig i havet.


I den inbjudande värmestugan, med plats för upp till 240 personer, kan ni koppla av och njuta julstämning, samt mat och dryck som säljs i de flera bodarna och stånden. Värmestugan är öppen för alla och finns till för att man ska kunna sätta sig ner med sin mat, och fungerar samtidigt även som ett informationscenter och hittegodskontor under julmarknaden.


Vid köp av varma drycker på julmarknader får ni en "Bergen-julmarknads-kopp" på köpet, som ni kan ta hem som souvenir. Koppens design ändras från år till år så de som kommer tillbaka kan skaffa sig en samling av olika julkoppar.


Julmarknaden och "Festplassen" finner ni i centrum och kan därav enkelt kombineras med andra aktiviteter i och omkring staden. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av prisvärda hotellpaket i Bergen med omnejd!

Läs mera...
Närliggande hotell
5
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.