Julmarknad i Braunschweig

Julmarknaden öppnar 29 november. Öppettider 17:45-21. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida.

Braunschweig är en av de många tyska städerna som är speciellt populära att besöka under jultid. Staden förvandlas då till en vacker julmecka med strålande ljus, fina dekorationer och härliga dofter.

Varje år förvandlas torgen och gatorna kring stadens vackra domkyrka "Braunschweig Dom" om till en charmig julmarknad med eleganta ljusdekorationer och en mysig atmosfär. Bland de omgivande historiska byggnaderna öppnar mer än 150 bodar upp, med hantverk, julpynt, leksaker, bakverk och mycket annat till salu. De kulinariska delikatesserna, såväl regionala som internationella, är alltid populära bland besökare. Med sin över 500 år långa tradition är julmarknaden i Braunschweig en av de mest attraktiva och stämningsfulla i Tyskland, som drar till sig tusentals besökare varje år.

Julmarknaden arrangeras ofta i samband med stadens årliga kulturvecka. Kulturveckan omfattar ett program späckat med olika programpunkter med event och underhållning inom kör, teater, musik, dockteater och julverkstad.

En stor upplevelse väntar i stadens historiska vallgrav, där ett avancerat betalningssystem, på ett magiskt sätt anger hur Oker floden runnit igenom platsen. Detta i form av färgrikt glas, som i kombination med lugna musikaliska toner bjuder på en vacker syn. Omkring den historiska vallgraven finns även flera bodar uppställda, där ni finner allt från konsthantverk till Glühwein glögg.

Passa även på att ta en tur upp i den 61 meter höga rådhustornet, varifrån ni bjuds på en fantastisk utsikt över den vackra staden och hela marknadsområdet nedanför er.

Braunschweig är ett perfekt besöksmål under jultid och med Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av prisvärda hotellpaket i eller nära staden.

Läs mera...
Närliggande hotell
3
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.