Julmarknad i Flensburg

Julmarknaden är öppen 27/11-31/12. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida

Tillsammans med Lübeck och Kiel är Flensburg en de mest välbesökta julmarknaderna i Nordtyskland. Julmarknaden är en av de mer traditionella marknaderna med en maritim stämning och skandinavisk prägel. Njut av doften av brända mandlar och den goda glöggen, glühwein, genom gatorna mellan julbodarna och ta in den härliga julstämningen.

Från julmarknadens bodar skiner fina julljus som sträcker sig från Südermarkt, genom gågatan och hela vägen ned mot Nordermarkt. En av höjdpunkterna och de stora upplevelserna i Flensburg är "världens minsta bardisk", där den traditionella och berömda Tallin-punchen serveras i olika varianter.

Från julmarknadens 60 stånd lockar de vackert dekorerade bodarna med ett brett urval av konsthantverk, delikatesser och julgåvor i en kombination av tyska och danska traditioner. Om inte detta vore nog för att få fram julstämningen så spelas det dessutom julmusik på gatorna och Flensburgs stora traditionella tyska julpyramid ger helt klart ett imponerande intryck.

För er som söker kulinariska upplevelser är Flensburg även späckat med massor av goda möjligheter. Ölbryggerierna längs med hamnen, samt stadens mysiga caféer och restauranger, kommer väl till hands vid välbehövliga pauser i julshoppingen.

För shoppingsugna bjuder Flensburg centrum på ett brett utbud av diverse butiker och staden passar även bra för gränshandel med sina prisvärda tyska prislappar.

Boka ett billigt hotellpaket i eller nära Flensburg med Risskov Bilsemester och upplev den magiska julmarknaden i staden. Läget är idealt för en kör själv semester och när ni bokar hotellpaket hos oss bjuds ni på en flaska rödvin som kan hämtas hos Fleggaard.

Läs mera...
Närliggande hotell
16
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.