Julmarknad i Köln

Julmarknad öppen 23/11-23/12. Katedraljulmarknaden är öppen söndag-onsdag 11-21, torsdag-fredag 11-22 och lördag 10-22. Julmarknaden i gamla stan är öppen 11-22. Ängelmarknaden är öppen måndag-torsdag 11-21 och fredag-lördag 11-22. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida.

Varje år förvandlas Kölns vackra centrum till ett magiskt vinter- och jullandskap fyllt med festliga aktiviteter. När julmarknaden i Köln öppnar upp, den sista måndagen innan advent, är detta i sällskap med miljoner av besökare från såväl de lokala trakterna som från fjärran. Julmusik, hantverk och konst, samt leksaker, juldekorationer och dofter av de många bakverken skapar tillsammans en mysig atmosfär i staden. Köln har åtskilda julmarknader och det finns därmed något för alla att ta del av, oavsett intresse och ålder.

Framför stadens landmärke, den imponerande domkyrkan, väntar över 150 charmiga bodar i trä. Denna marknaden ligger ytterst centralt beläget, mellan det romersk-tyska museet och Kölns konserthus. Härifrån har ni endast en kort promenad till stadens mest attraktiva shoppingdistrikt där ni även kan julshoppa bland välkända märken om så önskas.

På Neumarkt byggs en förtrollande julmarknad upp, med stort fokus på vitklädda änglar som går runt och sprider glitter och julstämning i området.

Stadens vackra hamnområde, med sin fina utsikt över Rhinen, erbjuder också en mysig julmarknad med en maritim stämning som sprids mellan besökare och arrangörer.

En av stadens mest populära julmarknader är "Heinzel-Weinachtsmarkt in der Altstadt", som ligger vid Alter Markt, framför stadens rådhus. Detta är en plats som ofta är som mest omtyckt av barn på grund av de nostalgiska karusellerna, dockteatern och tomtens kvarter. Heinzel julmarknad lockar dock, med sin charm, till sig såväl äldre som yngre besökare.

Passa även på att ta vägarna förbi den trevliga julmarknaden i Stadtgarten och torget, med det ytterst passande namnet, Rudolfplatz.

Risskov Bilsemester har ett brett urval av trevliga och prisvärda hotell för en vistelse i Köln med omnejd. Åk på en billig kör själv semester till den vackra storstaden och upplev alla dess magiska julmarknader!

Läs mera...
Närliggande hotell
3
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.