Julmarknad i Konstanz

Julmarkanden är öppen 30/11-22/12. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida.

Upplev den charmiga julmarknaden i den sydtyska gränsstaden Konstanz. Med sin belägenhet i historiska omgivningar i hamnen och stadens vackra Altstadt, direkt ner över Bodensee, bjuder denna julmarknad på en härlig maritim stämning. Reflektionerna av de 100,000 ljusen speglar sig i Bodensees blanka vatten. Juldofterna hänger i luften och den stämningsfulla musiken kan höras överallt.

Julmarknaden i Konstanz har arrangerats i många år men den utvecklades speciellt under 1990 talet. Här finner ni över 170 bodar längs hamnen, med omgivande jultomtar och karuseller. Det senaste inslaget är det stora skeppet, donerat av "Weißen Bodenseeflotte" (Den Vita Bodensee flottan), som blivit en populär del av julmarknaden. Julskeppet ligger i hamnen och tar emot besökare ombord, med en 360° panoramabar på översta däck.

De trevliga bodarna erbjuder ett brett och varierat urval av hantverk, konst, pynt, leksaker och naturligtvis massor av julgodis, Glühwein, korvar, brända mandlar, marsipan och andra bakverk. Den romantiska belysningen sätter en charmig prägel på marknaden och skapar en mysig stämning. I hamnen finns även utflyktsbåtar som åker ut till den vackra ön Mainau, som utöver sitt vackra vinterlandskap i jultid också har en vacker botanisk trädgård som är värd att besöka året runt.

Julmarknaden i Konstanz har årligen ca 450,000 besökare och är i övrigt en fin shoppingstad under hela året och det är väl värt att besöka stadens shoppingområde med gator fyllda av butiker, caféer och restauranger.

Läs mera...
Närliggande hotell
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.