Julmarknad i Oslo

12/11 2022 - 1/1 2023, Mån-Tors: 12-20 Fre 12-21 Lör 10-21 Sön 10-20. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök Julmarknadens egna webbsida.

Boka ett prisvärt hotellpaket hos Risskov Bilsemester och unna er en minisemester eller weekendresa till Oslo under jultid, när staden är pyntad med julbelysning och affärerna är fyllda med julklappsidéer. På första advent tänds julbelysningen och julkonserterna och julmarknaderna börjar. Vill ni inte julhandla i butikerna kan ni besöka någon av de traditionella norska julmarknaderna, där ni kan finna julklappar, julgodis och prova norsk julmat och dryck.

En av stadens största julmarknader ligger på Youngsstorget, medans Sandvika bjuder på en mer traditionell julmarknad. En annorlunda julupplevelse kan även bli att gå på Designernas julmarkad på Grünerløkka och utanför jazzklubben Blå.

Vid Karl Johans Gate i Spikersuppa kan ni besöka julmarknaden "Jul i Vinterland" och införskaffa diverse juldelikatesser som säljs i bodarna och hela familjen kan mysa tillsammans och komma i rätt julstämning.

Vid sidan av Jul i Vinterland finner ni även Spikersuppas skridskobana. Tag med skridskorna på resan och tillbringa en romantisk afton eller rolig stund med familjen på Spikersuppas isbana mitt i Oslo. Skridskobanan är öppen dagligen under vinterperioden från slutet av november till början av mars och är kostnadsfri att nyttja. Har ni inte med egna skridskor kan ni hyra skridskor vid banan. 

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.