Julmarknad i Prag

Julmarknaden är öppen 2/12-6/1. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida.

Prags många julmarknader tillhör de mest magiska och imponerande i Europa. I november och december lyser staden och ger julstämning till sin lokalbefolkning och sina turister. De största och mest imponerande marknaderna finner ni på torget i gamla staden, "Old Town Square" i Staré Město, och Wenceslas-torget i centrala Prag.

Julmarknaden på slottet i Prag tjuvstartar redan den 23 november, alltså en hel vecka innan de mer berömda och större julmarknaderna.

På torget i Staré Město finner ni förutom alla julbodar och matstånd, ett stall där barn kan få besöka får, getter och åsnor. Här finns också en stor scen som skildrar Maria, Josef och Jesusbarnet, samt de tre vise männen i stallet i Bethlehem. I stånden serveras läckra tjeckiska specialiteter såsom korvar, flatbröd, pannkakor, tjeckisk öl, glögg och honungs-vin.

Men den kanske mest imponerande synen är nog den stora julgranen på Staré Město, som tänds kl. 16.30 varje dag, ackompanjerat av klassisk musikunderhållning.

Under jultiden är Prag även fyllt av skolelever och musik/teatergrupper, som uppträder, uppklädda i traditionella dräkter, med julsånger på en scen på Staré Město, vilket skapar fantastisk atmosfär!

Läs mera...
Närliggande hotell
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.