Julmarknad i Stuttgart

Julmarknad 23/11-23/12. Inga offentliga öppetider än men bodarna öppnar försäljning från klockan 17. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök Julmarknadens egna webbsida.

Gnistrande julbodar med vackra dekorationer, glimrande ljus och ett stämningsfullt program av olika arrangemang. Detta och mycket mer bjuder julmarknaden i Stuttgart på för er som åker hit på en minisemester eller weekend under jultid.Här kan besökare njuta av den härlig julstämningen under 25 magiska dagar i Baden-Württembergs regionala huvudstad Stuttgart. Placerat i hjärtat av stadens centrum sträcker sig traditionella bodar från platsen framför "Neues Schloss", med "Königsbau" - passagen på ena sidan av stadens stora torg och "Karlsplatz" samt "Schillerplatz" på andra sidan. Vidare hela vägen förbi "Alten Schloss" och "Stiftsstrasse" till den stora "Marktplatz" framför stadens fina rådhus.Julmarknaden i Stuttgart är inte bara en av de vackraste i Europa, utan det är också en av de äldsta. Marknaden arrangerades för första gången officiellt i 1692, men det finns de som säger att den började långt innan dess. Bodarna är traditionella och erbjuder ett brett och varierat urval med sitt antal av 300 stycken. Här finner ni allt från hantverk och leksaker i trä, juldekorationer och klockor, samt annat konsthantverk, smycken, julgodis och andra kulinariska delikatesser från hela världen.Över 3,5 miljoner människor besöker varje år den vackra staden i jakt på den hela fantastiska julstämningen som erbjuds. Julmarknaden omfattar ett program med olika arrangemang och events som är utspritt i hela staden. Det bjuds på dagliga konserter, ett stort äventyrsland för barnen med nostalgiska karuseller, ett äkta ånglokomotiv och massor av trevliga aktiviteter såsom bageri för barn, stearinverkstad och antikvitetsmarknad på Karlsplatz torget. 

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.