Julmarknad i Frankfurt

21/11 - 22/12. Mån-Lör 10-21, Sön 11-21. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök Julmarknadens egna webbsida.

Julmarknaden är över 600 år gammal och drar årligen till sig miljoner av besökare. Mer än 200 mysiga julbodar sätts upp och erbjuder kulinariska upplevelser, traditionellt julpynt och handgjorda julklappar. Julmarknaden i Frankfurt är ett måste för alla som vill komma i härlig julstämning!

Julbodarna och stånden sträcker sig över stora delar av Frankfurt, från Römerberg till Paulsplatz och Mainkai. Utöver bodarna finns ett stort julprogram som bland annat bjuder på tornblåsaren från Nikolaikyrkan, klockspelet kring den 30 meter höga julgranen och massor av konserter.

Om julmarknaden verkar stor och oöverskådlig finns hjälp att hämta. Under mottot ”Glühwein, Geschichten & Gebäck” (Glögg, Sagor & Kakor) är det möjligt att beställa en guidad tur genom Frankfurts enorma julmarknad. På turen blir ni inte bara visade runt utan får också inblick i tyska jultraditioner och julmarknadens historia.

Allt föregår i en härlig förening med doftintryck från de många traditionella tyska delikatesserna, som sträcker sig över hela staden i jultiden!

Läs mera...
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.