Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Sverige

Turistområden

» Västkusten

» Siljan

» Stockholm

» Malmö

» Göteborg

» Småland

» Österlen

» Svenska fjällen

» Mälardalen

Regioner

» Götaland

» Svealand

» Norrland

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Sverige

Sverige

Du behöver inte åka utomlands för att njuta av en avkopplande hotellvistelse. Sverige har allt från underbar natur, skidåkning, shopping, storstäder, kultur, historia till sol och bad. Hos Risskov Bilsemester hittar du ett stort urval av prisvärda hotellvistelser oavsett om du vill koppla av, spela golf eller besöka en trevlig stad.

Vad sägs om en spa-vistelse med vännerna eller hjärtevännen? Eller kanske en romantisk vistelse med god mat? Du kan också åka på familjesemester med utflykter till t.ex. Astrid Lindgrens värld eller High Chaparral. Är du mer lagd åt shopping eller kultur väljer du självklart något av våra storstadspaket. Golfare trivs i södra Sverige och många av våra hotell ligger med golfbanor inom bara några kilometers bilfärd, som t.ex i Skåne. Några av Sveriges bästa spa-hotell hittar du också hos oss till fördelaktiga priser.

När du åker på en kör själv-semester i Sverige planerar du själv utan att vara beroende av avgångs- eller ankomsttider. Det är bara datumen och vem eller vilka som följer med, som du måste bestämma. För att skämma bort dig har vi valt att i många fall inkludera en härlig middag i priset. Våra hotellpaket finns till för alla som vill bryta vardagslunken och njuta av några underbara dagar.

Klicka här för att läsa mer...
1