Wyndham Garden Wismar - Nära Östersjökusten

Svenska | SEK

Wyndham Garden Wismar

Trevligt 4-stjärnigt hotell nära kusten i Gängelow

» Få avstånd från din hemadress

Genomsnittlig kundutvärdering

3 / 5

Höjdpunkter

 • Lugnt och bra läge nära Wismar
 • Wellness med liten pool på hotellet
 • Spännande städer och andra utflyktsmål i närheten
1.370:-
3~5 dag från
1.099.-

Uppehåll med halvpension

Historiska Wismar

3 dagar
Från 1.199,- / spara upp till 621,-
Spara
4 dagar
Från 1.769,- / spara upp till 991,-
Spara
5 dagar
Från 2.319,- / spara upp till 1.371,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Fri entré till bastu och pool
 • Gratis internet
Risskov Paket

Ankomst söndag

Specialerbjudande Wismar

3 dagar
Endast 1.099,- / spara upp till 496,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x Voucher för 1 gl- rött el. vittvin
 • Fri entré till bastu och pool
Wild Offer

Inte långt från Östersjöns blå vatten ligger det trevliga Wyndham Garden Wismar i utkanten av den trevliga staden Wismar, som är en av de gamla hansestäderna med lång tid av svenska influenser.

Hotellet erbjuder

Wyndham Garden Wismar ligger i ett lugnt område i den lilla staden Gägelow utanför Wismar nära Östersjökusten. Hotellets egen restaurang Bellevue bjuder på internationellt kök blandat med lokala rätter från regionen Mecklenburg. I hotellets bar kan du få allt från kall fatöl till specialdrinkar. På sommaren finns en terrass med ett grillområde där ni kan njuta av dagens sista solstrålar.

Hotellet har en egen wellnessavdelning,  med swimmingpool (öppen kl 7 - 22, men vänligen observera att poolen kan vara utlånad till lagsimning måndag - torsdag kl 14-17, fredag kl 14-16 samt kl 8-10 under tyska skollov), ångbad och bastu, samt möjlighet till olika skönhetsbehandlingar och massage mot avgift. Det finns också ett par fitnessmaskiner till förfogande på hotellet.

Om rummen

Hotellets trevliga dubbelrum har alla luftkonditionering, bad/dusch, toalett, hårtork, telefon, TV samt minibar.

För barnen

Hotellet har familjerum, så ta med barnen till Wismar. På hotellet har de yngre gästerna tillgång till inomhus lekplats. Det finns också en inomhuspool där barnen kan plaska runt.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

45 km från
Travemünde, Tyskland
80 km från
Rostock, Tyskland
200 km från
 Sassnitz, Tyskland
240 km från
Swinoujscie, Polen
350 km från
Öresundsbron
370 km från
Helsingborg, Sverige
575 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Wismar (4.5km)

Wismar är en av de gamla hansestäderna och stadskärnan från medeltiden är nästan helt intakt. Stadsbebyggelsen präglas av präktiga köpmanshus, många med trappstegsgavlar, som vetter ut mot gatan.

Se den gamla hamnen, Nikolaikyrkan, S:t Georgekyrkan och S:ta Mariakyrkan. År 2002 blev de historiska delarna av Wismar upptagna på UNESCO:s lista över världens kulturarv. Mitt i Wismar ligger den gamla marknadsplatsen, som med sina 10 000 kvadratmeter är en av de största i Nordtyskland. Marknadsplatsen kantas av flera statliga byggnader, bl. a. stadens rådhus. I den restaurerade rådhuskällaren visas utställningen "Bilder einer Stadt", som beskriver stadens historia och utveckling.

Kalkflachmoor bei Degtow (16.6km)

Boka billigt hotellpaket i Nordtyskland och åk på en kör själv semester tillsammans med familjen. Strax sydöst om Grevesmühlen vid stadsdelen Degtow ligger ett 61 hektar skyddat naturområde. Detta kalk- och stenbrott ligger på en höjd av mellan 21 och 43 m ö h och erbjuder vackert landskap så långt ögat kan nå. Här finns idealiska förutsättningar för att se spännande fågel- och fjärlisarter. Tag med kikaren under er bilsemester och bege er ut i naturen!

Schloss Bothmer (18.5km)

Detta imponerande barockslott, som ligger öster om Leonorenwald i nordvästra Mecklenburg, byggdes under första häften av 1700-talet. Slottet uppfördes till greven Hans Caspar von Bothmer och är det största barockslottet i hela Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattande renovering 2009 - 2015, är slottet idag öppet för besökare och rymmer ett museum, vars medelpunkt är grevens spännande liv.

Boltenhagen (20.7km)

Åk ut till kusten och besök den charmiga badorten Boltenhagen, som är känd för sina underbara sandstränder. Boltenhagen ligger helt ute vid Östersjön i nordvästra Mecklenburg-Vorpommern och betraktas som en del av "den tyska rivieran". Utöver de fina badmöjligheterna ligger det skyddade naturområdet Tarnewitz Huk ute på Boltenhagens nordöstra spets. Området är en 69 hektar stor halvö med en särdeles rik flora och fauna.

Leonorenwald (29.6km)

I det fantastiska område i Leonorenwald finns möjligheter att få guidade vandringsturer. I närheten ligger också 2 naturreservat, det vackra kustlandskapet mellan Priwall och Barendorf längs med Harkenbäkniederung och Brooker Wald – ett 51 hektar stort skogsområde, beläget ända ut till Östersjön.

Tigerpark Dassow (30.9km)

Denna familjevänliga upplevelse- och tigerpark är en av Europas största tiger- och lejonanläggningar. Parken, som öppnade 2003, har vuxit till ett 5 hektar stort område, där besökarna, förutom de många tiger- och lejonarterna, kan se bl.a. lamadjur, dromedarer och alpackor.

Schwerin (34.3km)

Schwerin ligger pittoreskt med sjöarna mitt i staden, som för övrigt är omgiven av skog. Staden är huvudstad i delstaten Mecklenborg-Vorpommern. Sjöarna har en stor betydelse i Schwerin, och staden har givit namn till den vackra Schweriner See, som har en yta av 61 kvadratkilometer och är en av Tysklands största sjöar.

Här finns många aktiviteter, allt från vattensport till kultur och shopping. En stadsrundtur i Schwerin är ett måste, eftersom staden har massor av vackra, eleganta och storslagna byggnader.

Schwerin Slott (34.7km)

Schwerins slott ligger vackert beläget på en ö mellan sjöarna Burgsee och Schweriner See i centrala Schwerin. Slottet är stadens landmärke och huvudattraktion. Passa på att besöka det vackra slottet, ta en promenad i slottsträdgården eller besök några av sevärdheterna i närheten som Altes palais och det klassiska statskansliet eller Staatliches Museum som har konstsamlingar från både flamländska och holländska konstnärer.

Lübeck (63.8km)

Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser.

Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden.

Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

Julmarknad i Wismar (4.5km)


Wismars julmarknad öppnas årligen av tomten själv, som kommer seglandes in i Wismar hamn och kör med häst och vagn in till den historiska marknadsplatsen där alla julbodarna står uppradade.

Från slutet av november fram till jul är Wismars julmarknad stadens absoluta höjdpunkt, omgivet av stadens rådhus, hotell, museum och butiker. På julmarknaden finner ni flera julbodar och möjlighet att köpa stöpta ljus, fånga något gott i fiskedammen och avnjuta något välsmakande att äta eller dricka.

Julmarknaden är en perfekt plats att besöka för hela familjen med slående omgivande arkitektur, mysiga bodar och aktiviteter för barn!

I 2002 sattes Wismar upp på UNESCO:s världsarvslista. En stor anledning till detta är stadens fantastiska Altstadt (gamla stadsdelen) med gotiska byggnader från hansa-perioden. Altstadt är därmed ännu en grund till att besöka Wismar och inte minst under julmarknaden.

I 1648 blev Wismar en del av Sverige, efter avslutet på det trettioåriga kriget, och var svenskt fram till 1903 då staden återigen blev tysk. Staden har dock kvar en del av sin svenska prägel och historia, som bland annat Schwedenköpfe ved Alter Hafen, stadens landmärke, vittnar om.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl välkomstdrink

Östersjökusten

Minipris i Nordtyskland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x Övernattningar
 • 2 x Frukostbuffé
 • 1 x Välkomstdrink
 • 1 fl. prosecco
 • Gratis internet

213:-
Från endast
699.-

Visa karta

Nära Lübeck, Kiel & Hamburg

Läs mer
Barnrabatter
Se våra bra barnpriser.
För att få våra fördelaktiga barnpriser krävs minst 2 fullt betalande vuxna i rummet Dubbelrum
 • Barn 0~11.99 år i föräldrarnas säng gratis
 • Barn 0~99.99 år i extrasäng 253.52112676056kr per natt

Hotel Dieksee

Uppehåll med frukostbuffé

Holsteinische Schweiz

Avkoppling vid sjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x Kaffe och kaka
 • 1 x Välkomstdrink
 • Gratis entré till wellnessavdelning
 • 1 fl vatten + frukt på rummet

390:-
Från endast
1.099.-

Visa karta

Wellness i härlig nordtysk kurort

Läs mer
Barnrabatter
Se våra bra barnpriser.
För att få våra fördelaktiga barnpriser krävs minst 2 fullt betalande vuxna i rummet Dubbelrum (landsidan)
 • Barn 0~6.99 år i föräldrarnas säng gratis
 • Barn 7~12.99 år i extrasäng 190.14084507042kr per natt
 • Barn 13~99.99 år i extrasäng 380.28169014085kr per natt

Golden Tulip Lübecker Hof

Uppehåll med frukostbuffé

Östersjökusten

Historiska upplevelser

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

822:-
Från endast
1.079.-

Visa karta

Stort paket i populära Lübeck

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~11.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 0~11.99 år i extrasäng 20% rabatt