Kör själva till Bagenkop Kro i Danmark

Svenska | SEK

Bagenkop Kro

Härlig maritim atmosfär i Bagenkop

» Få avstånd från din hemadress

Genomsnittlig kundutvärdering

3.7 / 5

Höjdpunkter

 • Fantastisk fiskbuffé och traditionella danska rätter
 • Traditionellt danskt värdshus i maritima omgivningar
 • Utforska Langelands natur och spännande sevärdheter
1.070:-
3 dag från
1.269.-

Inkl. stor fiskbuffé

Krovistelse i Langeland

3 dagar
Från 1.269,- / spara upp till 525,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x fiskbuffé
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Inkl. stor fiskbuffé och wienerschnitzel

Krovistelse i Langeland

3 dagar
Från 1.269,- / spara upp till 1.070,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x wienerschnitzel
 • 1 x fiskbuffé
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Bagenkop Kro har ett fantastiskt läge nära hamnen och havet i den charmiga hamnstaden Bagenkop på södra Langeland. Här bor ni på en traditionell dansk kro, vilket är ett traditionellt värdshus, och här väntar en härlig semester med god mat och många spännande upplevelser i omgivningarna.

Om hotellet

Bagenkop är en charmig hamnstad och populärt sommarstugeområde beläget på Langelands sydvästra kust. Det traditionella danska värdshuset har en mysig atmosfär och ligger i den trevliga hamnen med havet runt hörnet.

I närheten av hotellet hittar ni två fina badstränder, Ristinge Strand och Bukkemose Strand, där den ena ligger på den västra sidan och den andra ligger på den östra sidan av ön. Här hittar ni också flera lokala museer och vacker natur. Dessutom får ni inte missa att besöka Dovns Klint, Langelandsfortet och om ni gillar att spela golf hittar ni en 18-hålsbana på Langelands Golfklubb i Humble.

Varje morgon dukar hotellet fram en härlig frukost i den trevliga restaurangen. Kvällstid kan ni äta hotellets fantastiska fiskbuffé som har ett stort urval av traditionella fiskrätter.

Det finns gratis parkering vid hotellet och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet. 

Om rummen 

Rummen är modernt och trevligt inredda och de flesta ligger i en separat byggnad en kort promenad från huvudbyggnaden.

Det finns både enkel- och dubbelrum och alla rum har eget badrum, bekväma sängar där ni sover gott samt TV. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

180 km från
Rostock, Tyskland
250 km från
Öresundsbron
400 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Bagenkop (0.3km)

Åk till Bagenkop på södra Langeland och se bland annat Koldkrigsmuseum Langelandsfortet. med bunkrar, kanoner och spännande historia. Besök Fisherman's House vid den vackra hamnen i Bagenkop och få insikt i livet i Bagenkop genom tiden. Eller gå på en trevlig resa i det vackra naturområdet kring Fredsbjerg. Hitta ett billigt hotellpaket hos Risskov Bilsemester och ta med familjen till Langeland

Kalla kriget-museet på Langelandsfort (3.2km)

Upplev det kalla kriget på nära håll under en bilsemester i Danmark! Lär dig mer om hur spionerna fungerade under det kalla kriget och det militära hotet mot Danmark. Se den nödstudie som Danmarks Radio ska använda om ett tredje världskriget bryter ut. Ta en tur i den sista aktiva danska ubåten eller besök de ursprungliga canonbunkrarna i fortet och se en hel del av Berlinmuren, som var i sin tid på Potsdamer Platz i Berlin. I hallarna finns en drake och ett MIG 23 kallt krigsplan, och det är också möjligt att komma nära en Mancer på M10 från efterkrigstidens epok.

Langeland (10.3km)

Det är lätt att ta sig runt Langeland, vilket är ett helt ovanligt nätverk av cykelvägar, vilket också gör cykeln till favoritfordonet på Langeland, som är ca 52 km lång toch 11 km brett. Langelands södra spets har omfattande naturområden med stora slätter, sjöar och myrar. I mitten av dessa vackra omgivningar finns det omkring 60 vilda hästar . De njuter verkligen av naturen, året runt och nästan helt utan störningar från människor. Hästarna är av exmoorrasen och är några av de närmaste som idag existerar av den nu utdöda europeiska vilda hästen.

Tranekær slott (36.4km)

Slottet, som stammer från Valdemar Sejrs tid, är en av Danmarks mest imponerande och vackra slott. Det var ursprungligen byggt som ett försvarslott med tre meter tjocka väggar för att förhindra att kanonkulorna bryter genom fästningen. Tyvärr är slottet stängt för allmänheten, men mittemot slottet är Tranekær slottmuseum, där utställningar visas från slottet. Ett besök som rekommenderas starkt och ger ett bra intryck av slottets långa historia och de olika konstnärliga stilar som slottet har upplevt.

De medicinska trädgårdarna i Tranekær (36.4km)

Låt sinnena leda dig i de fantastiska medicinska trädgårdarna i Tranekær på Langeland. Trädgårdarna utgör en omfattande samling buskar, träd och växter som har använts för medicinsk bruk. Många av plantorna används fortfarande än idag. De vackra trädgårdarna är indelade i olika teman, till exempel andningsorganen och cirkulationssystemet, nervsystemet och rörelseapparaten och sensoriska anordningen. Tillbringa en trevlig dag, särskilt ögonen och näsan kommer att glädjas!

Valdemars Slott (39.3km)

Gå på upptäcktsfärd på Valdemars Solitt på Tåsinge vid Svendborg. Det storslagna slottet grundades av Christian IV runt mitten av 1600-talet och är idag omgjort till ett slotts- och herrgårdsmuseum. Slottsägaren, som har nått den tolfte generationen, bor dessutom på slottet. Gästerna kan fritt gå runt mellan gamla möbler och målningar i de många praktfulla rummen och salongerna, och låta sig imponeras av de stora salarna. Utöver slottet ligger också ett jakt- och trofémuseum på ägorna. Området omkring Valdemars slott brukas året runt till olika event och arrangemang, såsom marknader och konserter.

Naturama (44.2km)

Naturama är Svendborg zoologiska museum, som öppnade år 1935. Här hittar du utställningar i olika teman som "Slaget vid havet". Här kan man också se några imponerande valskelett. Utställningarna består huvudsakligen av skelett och uppstoppade djur, men du kan också se levande djur som vandrande pinnar, röda myror och olika hjulspindlar som tvärspindeln.

Svendborg (45.2km)

Svendborg ligger på Fyns södra del och är en sjöfartsstad med 28.000 invånare. Svendborgs historia går mer än 750 år tillbaka i tiden och den historiska stadskärnan är perfekt för att strosa runt på de smala gatorna med mysiga gårdar omgivna av korsvirkeshus. Svendborg är Fyns näst största stad efter Odense och här finns ett bra urval av butiker restauranger och caféer.

Svendborg ligger vid Svendborgsund och nära Svendborgsundsbron som förbinder Fyn med ön Tåsinge. Från hamnen i Svendborg kan ni ta färjan till Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm, om ni vill öluffa i den sydfynska skärgården.

På grund av sitt läge vid havet är Svendborg en känd sjöfartsstad och flera rederier är baserade i staden. Ett av Danmarks största och mest kända företag grundades i Svendborg när kapten

Peter Mærsk Møller och hans son Arnold Peter Møller 1904 köpte ett begagnat ångskepp och startade A/S Dampskibsselskabet Svendborg. 2003 fick företaget istället namnet A.P. Møller-Mærsk A/S och är ett företag som numera är känt i hela världen.

Egeskov Slot (63.1km)

Åk på en kör själv semester till Danmark och upplev Europas bäst bevarade vattenslott, byggt år 1554. Egeskov Slot är, utan jämförelse, Fyns allra största turistattraktion. Det sagolika slottet ligger omgivet av stora parker och djupa vallgravar och ser ut att vara en illustration till en saga. Se grevens fascinerande samling av sällsynta bilar och flygplan, kör segway och rusa vilt i Piet Heins kolossala labyrint bestående av bokhäckar.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Uppehåll med halvpension

Langeland

Upplev Langeland

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukost
 • 1 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

115:-
Endast
729.-

Visa karta

Minisemester i spännande Rudkøbing

Läs mer

Skrøbelev Gods

Inkl halvpension

Langeland

Lyxig uppehåll på Langeland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x mini guidetur på slottet
 • Gratis uppgradering till Superior rum
 • Gratis VIP-kort, parkering och internet

1.806:-
Från endast
1.969.-

Visa karta

Romantisk semester på Langeland

Läs mer

Tranekær Slotskro

Inkl 3-rättersmeny

Langeland

Upplev Langeland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

852:-
Från endast
979.-

Visa karta

Semesteridyll på Langeland

Läs mer

House Pichardt

Inkl 2-rättersmeny

Langeland

Semestra på Langeland

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rätters säsongsmeny
 • Kaffe och Kaka vid ankomst
 • Kaffe och choklad på kvällen
 • Gratis internet och parkering

926:-
Från endast
1.829.-

Visa karta

Tranekær Slott och härlig natur

Läs mer