Bo på Bechs Hotel under er bilsemester i Danmark

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Bechs Hotel

Vistelse på västra Jylland nära Henne Strand och Blåvandshuk.

 • 370 km från Öresundsbron
 • 450 km från Rostock, Tyskland
 • 240 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Bechs Hotell är centralt beläget i stationsstaden Tarm, och utgör en bra utgångspunkt för en mysig minisemester med massor av upplevelser på Västjyllands kust.

Om hotellet

På Bechs Hotell serveras middag i hotellets restaurang. Efter middagen kan ni förflytta er till baren och avnjuta en öl och samspråka med andra gäster, eller kanske en drink blandad av hotelldirektören som ibland själv står bakom baren. När vädret tillåter kan ni koppla av med en kopp kaffe på terrassen. Ni är också välkomna att spela biljard i uppehållsrummet. På hotellet finns även tillgång till jacuzzi, bastu och solarium.

Det finns tillgång till Internet på hotellet, och det finns möjlighet att parkera på hotellets stora parkering.

Om rummen

Bechs Hotell har 38 dubbelrum utrustade med dusch och toalett, telefon, radio och TV. Det finns extrasängar till några av rummen. Hundar är välkomna vid förfrågan.

Vänligen observera att

Köket avgör vilken meny som serveras på kvällen.

Mer info

Värt att se

 • Bundsbæk Mølle (14.1 km)

  I Bundsbæk Mølle vimlar det av natur och historia. Den gamla vattenkvarnen från år 1843 går fortfarande, vattnet plaskar ner över kvarnhjulet och träverket knakar stämningsfullt under hjulets arbete. Kvarnen används som utställningslokal och i den mysiga kvarnstugan har mjölnarfrun kaffe och kakor färdiga.

  Bundsbæk Mølle
  I Bundsbæk Mølle vimlar det av natur och historia
 • Danmarks Flygmuseum (18.0 km)

  I flygmuseet Dansk Veteranflysamling finns både danska och utländska flygplan från år 1911 till 1990. Samlingen består bland annat av Spitfire, Meteor, Starfighter, samt 11 dansktillverkade KZ-flyg. Samlingen har 8 världsunika flygplan i varsitt enda exemplar utställda på museet.

  Danmarks Flygmuseum
  Besök Danmarks Flygmuseum med flygplan från 1911 - 1990
 • Cykla dressin i Nørre Nebel (23.9 km)

  På landsbygden strax söder om Ringkøbing Fjord ligger den lilla staden Nørre Nebel. Kanske låter det inte mycket för världen, men faktum är att stadens bensinstation döljer något av en hemlighet. Förutom att vara omgiven av några av de vackraste stränderna i Danmark, så har Nørre Nebel en något välkänd attraktion som kräver både lite styrka, lite bra motion och kanske, om det är medvind, fartglasögon. I Nørre Nebel ligger nämligen ett järnvägsspår på 8 kilomenter som leder vidare upp till Nyindegab. Pröva lyckan på en dressincykel som kan hyras på den lokala bensinmacken och upplev naturen på ett annorlunda sätt. Turen rekommenderas närhelst vädret bjuder.

  Cykla dressin i Nørre Nebel
  Testa en tur med dressincykel
 • Åskov Golfklubb (23.7 km)

  Åskov Golfklubbs eleganta bana på 18 hål är öppen året runt. Här kan ni bege er ut och spela med natursköna omgivningar som gör golfrundan än mer attraktiv och rogivande.

  Åskov Golfklubb
  Åskov Golfklubb har en 18 hålsbana
 • Tipperne Fågelreservat (32.0 km)

  En tur till fågelreservatet Tipperna, som ligger vid den sydliga änden av Ringkøbing Fjord, bjuder på upplevelser av det rika fågellivet vid västkusten. Från Tipperne är det dessutom bara en kort bilresa till den brusande Nordsjön.

  Tipperne Fågelreservat
  Tipperne Fågelreservat ligger vid Ringkøbing Fjord och bjuder på ett rikt fågelliv.
 • Henne Strand (35.2 km)

  Kör själv semester till den vackra och familjevänliga Henne Strand ligger vid Nordsjön, som en gång i tiden var en vikingastad. Denna lilla semesterort har flera butiker och restauranger, och är ett härligt ställe att spendera en semester i Danmark. Det är helt klart stranden som är den stora tjusningen med sin fantastisk vita sand, vackra sanddyner och närliggande skog. Strax norrut ligger dessutom Lyngbo Hede. Njut av en varm dag på stranden i sällskap med böljornas brus och solens strålar. Se på den ståtliga solnedgången över havet, ta därefter en tur in till Henne stad och avnjut något att äta och dricka på en av stadens kaféer eller restauranger.Henne Strand är som upplagt för en billig sol och badsemester på västra Jylland.

  Henne Strand
  Sol- och badsemester vid vackra stranden vid Henne!
 • Ringkøbings Äventyrspark (34.5 km)

  Ett säkert kort för en rolig dag är äventyrsparken i Ringkøbing! Inomhus kan ni förlusta er med ett legoland, skjutsimulator och racingsimulator. Utomhus finner ni Bumperballs, äventyrsgolf, fotbollsbiljard och mycket mer. Här finns något för hela familjen!

  Ringkøbings Äventyrspark
  Ringkøbings äventyrspark har något för alla åldrar
 • Blåvand (56.3 km)

  I Blåvand finns det mycket att både se och göra, mitt i naturen, nära stranden och Vesterhavet. Utbudet av upplevelser här är brett, både för vuxna och barn. Ta med familjen och åk till Blåvand badland, som också har en grotta med stalaktiter, barnpool, en större simbassäng , spa och bastu, samt fyra vattenrutschbanor. Missa inte "Det stora svarta hålet" som är den läskigaste av rutschbanorna. I Blåvand finner ni också Blåvand Bolcher fabriken där det har tillverkats godis sedan 1864 och är Danmarks äldsta godisfabrik. En ytterligare rekommendation är att ta er ut till stranden och besöka Tirpitz, även känt som "Batterie Vogelnest", en del av Atlanterförsvaret som tyskarna byggde längs Nordsjön. En promenad längs strandkanten kan också innebära en jakt på bärnsten och här är Blåvand strand ett perfekt ställe att leta efter detta, speciellt efter en storm, då chanserna att finna havets guld är ännu större.

  Blåvand
  Härliga stränder vid Blåvand
 • Ringkøbing (30.9 km)

  Välkommen till Ringkøbing med kullerstensgatorna, hamnen och de spännande specialbutikerna. Ringkøbing är en av Danmarks äldsta köpstäder och den mest välbevarade. Staden ligger i ett vackert landskap vid Ringkøbing Fjord. Det gamla centrumet med torget och kyrkan är otroligt fint att besöka då det är så välbevarat. Dessutom finns det många restauranger där trevliga middagar kan avnjutas. Det görs mycket för att bevara stora delar av det gamla Ringkøbing. Resultatet kan ses tydligt vid promenader runt centrum. Torget i Ringkøbing pryds av det gamla rådhuset som idag är turistinformation. Ringkøbing är charmigt och kullerstensgatorna förbinder centrum med hamnområdet. Här sätter fiskarna tydligt sin prägel på staden även om hamnen idag främst används av fjordfiskare och seglare. Det tidigare så livliga hamnområdet är idag en oas där ni kan blicka ut över fjorden, gå en promenad längs kajen och njuta av vattnet.

  Ringkøbing
  Ringkøbing är en av Danmarks äldsta köpstäder
 • Ringkøbing Museum (30.2 km)

  På Ringkøbing Museum kan ni lära er mer om stadens spännande historia genom exempelvis en utställning om Ringkøbings guldålder. Här får ni också veta hur ni kan lära er mer om de tyska bunkrarna vid västkusten. Ringkøbing Museum hör dessutom samman med 13 andra museer i området, så det finns goda möjligheter att lära sig något nytt om områdets historia.

  Ringkøbing Museum
  Lär er mer on staden historia på Ringkøbing museum
Mer info

Karta

Bechs Hotel
Storegade 4 6880 Tarm

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~15 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 15~100 i extrasäng 25% Rabatt