Nord Italien

Nord Italien sträcker sig från Liguriska havet mot söder, Alperna med Mont Blanc mot norr och Gardasjön mot öster. Risskov Bilsemester erbjuder storstadshotell, hotell i natursköna områden och hotell lämpade för sol- och badsemester.

De liguriska stränderna är klippstränder kring Genua men sandstränder mot Frankrike, vilket gör att den västra delen är barnvänligare. Tycker ni om att dyka och uppleva en fantastisk undervattensvärld är klippstränderna idealiska.

Upplev vindistriktet Piemonte med städer som Asti och regionens huvudstad Torino. I alla små orter finner ni enkla, men utsökta restauranger och det finns många vingårdar att besöka. Det mest kända vinet är Barolo, men även Barbera d'Asti produceras här. Prova vinet grignolino, som är ett ungt, rött bordsvin till mycket överkomligt pris. Maten i nordvästra Italien varierar mycket. Längs kusten är fisk och skaldjur givetvis dominerande, medan det i bergsområdena domineras av polenta, mustiga soppor och viltgrytor (ofta med gems och stenbock).

Upplev hamnstaden Genua och shoppingstaden Milano. I Genua finns det fantastiska akvariet, Aquario di Genova, på piren Ponte Spinola, och i Milano får ni inte missa den enorma domen! Milano är en modern storstad. Stora delar av det historiska centrumet är fotgängarområde, så det är klokt att använda kommunal transport för absoluta centrum.

Läs mera...
24
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.