Regioner

Städer

» 
Luxemburg stad

Våra destinationer

Luxemburg

Luxemburg gränsar till Belgien i väster och norr, Tyskland i öster och Frankrike i väster. Det gör detta lilla land tillgängligt för att njuta av en bilsemester eller en helg borta från nästan var som helst i norra eller västra Europa. När du kör genom de böljande kullarna och skogarna, där du upptäcker små, pittoreska städer och vyer, kommer du snart att inse hur charmigt Storhertigdömet Luxemburg är.

Luxemburg City kan vara landets kontaktpunkt, din bas och det perfekta resmålet för storstadssemestern. Men det är skönheten i landskapet, de medeltida slott som har utsikt över de små städerna utspridda över hela landet som gör detta land till den perfekta platsen för bilsemestern.

Det finns Moseldalen, en region som odlar ländernas fina viner att utforska, eller de klippiga ravinerna i Müllerthal-regionen, där de många vandringslederna finns som ger dig möjlighet att njuta av det karga landskapet och den friska luften.

Staden Luxemburg är den charmiga mittpunkten. Ett av Europas ekonomiska centra och landets bultande hjärta. Med sin pittoreska gamla stad, utmärkta museer och livfull modern atmosfär, råder det ingen tvekan om att du borde göra staden till din bas för din kör-själv-semester.

Luxemburgs skönhet i kombination med dess storlek gör att du kan täcka mycket även på några korta dagar. Det finns verkligen inget bättre resmål för en bilsemester än Luxemburg.
Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.