Innlandet

Innlandet, som är en region rik på historia och kulturellt arv, sträcker sig över centrala Norge och erbjuder en mängd olika attraktioner för både invånare och turister. Denna region, som tidigare var känd som Oppland och Hedmark, är nu hem för en fascinerande blandning av natursköna landskap och historiska platser. Innlandet är mest känt för sina fantastiska landskap, som sträcker sig från de djupa dalgångarna i Gudbrandsdalen till de snötäckta topparna i Jotunheimen. Det bjuder också på en rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden, med monument och museer som berättar om regionens tidigare liv.

Innlandet är indelat i flera subregioner och större städer, var och en med sina egna unika attraktioner. Lillehammer, till exempel, är en charmig stad känd för sina pittoreska gator och den berömda Olympiaparken, platsen för vinter-OS 1994. Därutöver finns det Gjøvik, en stad som erbjuder en mängd fritidsaktiviteter, från segling på Mjøsa, Norges största sjö, till att utforska de historiska gårdarna i området. I Hamar kan besökare utforska det imponerande Glasmuseet och den vackra Domkirkeodden, medan Elverum lockar med sina omfattande skogsområden och det berömda Norsk Skogmuseum.

Men det är inte bara de större städerna i Innlandet som lockar besökare. Subregioner som Valdres och Hedmarken erbjuder också en mängd attraktioner. Valdres, känt för sina traditionella norska gårdar och vackra fjällandskap, är en populär destination för vandring och fiske. Hedmarken, å andra sidan, är hem för ett antal historiska platser, däribland Stange kyrka, en av Norges äldsta stenkyrkor. Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller bara njuta av den norska gästfriheten, är Innlandet ett område som verkligen har något för alla. Med dess blandning av naturliga och kulturella attraktioner är Innlandet en region som förtjänar att utforskas.

Läs mera...
12
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.