Niedersachsen

Niedersachsen, även känt som Lower Saxony på engelska, är en spännande region i norra Tyskland som är full av historia och attraktioner. Regionen är känd för sina vackra landskap, inklusive Harzbergen, Weserbergland och Lüneburger Heide. Men det som verkligen gör Niedersachsen unikt är dess rika historia och kulturella arv. Här kan du besöka historiska platser som Goslar, en UNESCO-världsarvsstad som är känd för sin välbevarade medeltida arkitektur, och Braunlage, en pittoresk stad belägen vid foten av Wurmberg, det högsta berget i Niedersachsen.

Några av de mest intressanta underregionerna i Niedersachsen är Ostfriesland, Weser-Ems och Braunschweig. Ostfriesland är känd för sina pittoreska kuststäder som Norden och Aurich, medan Weser-Ems är hem för den historiska staden Oldenburg, känd för sina vackra slott och trädgårdar. Braunschweig, å andra sidan, är rik på kultur och historia, med en mängd museer och historiska platser att utforska, inklusive det imponerande Braunschweig slott och Herzog Anton Ulrich Museum, ett av de äldsta museerna i Europa.

De större städerna i Niedersachsen inkluderar Hannover, Braunschweig och Osnabrück. Hannover, regionens huvudstad, är känd för sina gröna områden och parker, inklusive den vackra Herrenhausen Gardens. Dessutom har staden ett rikt kulturliv med många museer och konstgallerier. Braunschweig är den näst största staden i Niedersachsen och är känd för sina kulturella sevärdheter, inklusive Braunschweig slott och det berömda Herzog Anton Ulrich Museum. Osnabrück, belägen i västra Niedersachsen, är en annan stor stad värd att besöka, känd för sin historiska arkitektur och charmiga gamla stad. Sammantaget erbjuder Niedersachsen en blandning av historia, kultur och naturlig skönhet som gör det till en idealisk destination för alla resenärer.

Läs mera...
24
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.