Bo på Marstrands Havshotell under er bilsemester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Marstrands Havshotell

Boka ett spauppehåll och njut av några dagar med avkoppling

Spa med tre pooler med varmt, kallt och ljummet vatten
Endast en timme från Göteborg
Svanenmärkt hotell
 • Receptionen öppen 24 timmar
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool

Om hotellet

På Marstrands Havshotell bor ni precis vid havet med fina badklippor och fantastisk utsikt över Carlstens fästning högst upp på Marstrandsön, men endast en timmes bilresa från Göteborg. På hotellet finns ett trevligt spa där ni riktigt kan slappna av.

Hotellet erbjuder

Marstrands havshotell ligger på den yttersta kajen precis vid havet och här har ni ett fantastiskt upplägg för en avslappnande vistelse. Närmare havet än såhär kan ni nästan inte komma utan att doppa tårna. På hotellet kan ni njuta av god mat och besöka hotellets spa men ni befinner er inte mer än en timmes bilresa från Göteborg om ni vill varva lugnet med storstadspuls.    

Varje morgon serveras en fantastisk frukostbuffé på hotellet och i hotellets restaurang, Ottos kök, är det bohuslänska smaker som dominerar och såklart finns det fisk och skaldjur på menyn. Hotellet är svanenmärkt och man jobbar medvetet med att ta ansvar för miljön.

Hotellet har ett spa med tre bassänger med varmt, kallt och ljummet vatten. Här finns också en traditionell bastu, ångbastu och ett saltrum där man kan inandas saltets livgivande effekter. Här kan ni också njuta av behandlingar mot avgift. Utomhus har hotellet har en bastuflotte och tre badtunnor där ni kan njuta av utsikten över Marstrandsön. På gångavstånd från hotellet finns en badplats där ni kan ta ett dopp i havet.  

Hotellet erbjuder gratis parkering och trådlöst internet. Hundar är välkomna mot en avgift och de har till och med en egen ingång.

Rummen

Hotellet har 98 modernt inredda rum med materialval som ska föra tankarna till drivved, solblekt ek och grå granit. Alla rum har eget badrum med dusch eller badkar, toalett, skrivbord, fåtölj, TV, telefon, kassaskåp och hårtork.

Värt att se

 • Bohus fästning (29.5 km)

  Norr om Göteborg ligger Bohus Fästning, som är över 700 år gammal. Ett besök här är spännande för både vuxna och barn. Här kan ni uppleva nordisk historia om kungligheter, blodiga belägringar, häxprocesser och fängelsehålor. Det spännande programmet skapar stunder och minnen som vara länge. Gå på guidad tur, testa bågskytte eller lyssna på en sagostund. Detta och mycket mer ingår i entrébiljetten.

  Bohus fästning
  Vackra Bohus fästning ligger vid Kungälv. Fästningen har öppet från påsk till mitten av oktober, men ni kan givetvis besöka den exteriört hela åert.
 • Stenungsund (40.1 km)

  Stenungsund ligger 5 mil norr om Göteborg, nära både Orust och Tjörn. Med närheten till havet bjuder Stenungsund på många aktiviteter. Här kan ni njuta av havsbad, vackra klippor, färsk fisk och skaldjur, samt flera butiker och restauranger. Stenungsund gästhamn är ett populärt resmål, här kan ni segla och njuta av god mat på bryggrestaurangen. På Stenungsund finns mycket att uppleva. Besök Stenunge by, en gammal medeltida by som nu fungerar som en kulturpark med två gårdar från 1700-talet. Åk på en spännande fiskeutflykt och testa på vrak- och djuphavsfiske eller upplev en säl- och hummersafari. För de golfintresserade finns här även en golfklubb med tillhörande restaurang.

  Stenungsund
  Besök Stenungsund som ligger mellan Göteborg och Uddevalla, samt nära Tjörn och Orust
 • Kungälv (27.9 km)

  Kungälv är en liten stad med en lång historia, som sträcker sig tillbaka ända till 900-talet. Enligt historieskrivaren Snorre Sturlasson var detta platsen där trekungamötet hölls år 1101, men då hette orten Kongahälla. I på 1600-talet brann trästaden ner efter att först ha blivit flyttad närmare fästningen.

  Kungälv
  I Kungälv kan ni bland annat uppleva Bohus Fästning.
 • Liseberg (47.4 km)

  När man tänker på Göteborg så tänker man också självklart på Liseberg. Det här är Nordens största nöjespark, och här finns massor av upplevelser för hela familjen. På våren kan du exempelvis njuta av Västsveriges största trädgårdsmässa, Lisebergs Trädgårdsdagar. Under hela sommaren finns det massor av åk- och upplevelseattraktioner, de berömda, kramgoa Lisebergskaninerna och underhållning. Du kan också njuta av god mat på någon av parkens restauranger eller caféer, eller upptäcka spel, butiker och trädgårdar. Liseberg är ett måste att uppleva oavsett ålder! http://liseberg.se/sv/hem/

  Liseberg
  Liseberg är en nöjespark där hela familjen, stora som små, kan roa sig hela dagen lång
 • Göteborg (46.9 km)

  Bila på västkusten tillsammans med familj och besök bästkustens huvudstad, Göteborg! Njut av en dag i charmiga Göteborg och allt som Sveriges andra största stad har att erbjuda. Här kan ni strosa längs Avenyn, äta god mat på trevliga restauranger, fika på mysiga caféer och titta in i trevliga butiker. Ni kan också passa på att ta en tur i den vackra skärgården eller spendera en dag på Liseberg, nordens största nöjespark!

  Göteborg
  Kör till Göteborg som har mycket att erbjuda för en heldagsutflykt eller storstadsweekend.
Mer info

Karta

Marstrands Havshotell
Varvskajen 2 442 66 Marstrand