Bila i Västergötland och bo på Mullsjö Hotell

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Mullsjö Hotell

Njut av komforten på moderna, mysiga Mullsjö Hotell

Idylliskt beläget precis vid Mullsjön
Pool med underbar utsikt mot skogen, bastu, solarium
Skidbackar i närheten
 • Restaurang
 • Inomhuspool
 • Bastu
 • Gym
 • Hund

Om hotellet

I härligt barrskogsdoftande omgivningar hittar du en modern oas som passar för såväl aktiva semesterresenärer som för dem som bara vill vila några dygn och njuta av stillhet, underbar mat och kanske spraket från en äkta, vedeldad öppen spis.

Hotellet erbjuder

Mullsjö Hotell ligger idylliskt alldeles vid Mullsjön, endast 25 km nordväst om ”Smålands huvudstad”, Jönköping. På 1930-talet startade Hjalmar Fagerberg övernattningsmöjligheter för göteborgare, som ville åka skidor på det snörika höglandet. Efter det gick det av bara farten och idag kan du njuta av komforten på mysiga och moderna Mullsjö Hotell. 

Hotellet erbjuder utomhusaktiviteter både under sommar och vintertid. Inomhus har du tillgång till pool med underbar utsikt mot skogen, bastu, solarium (gratis), motionsrum och bordtennis. På sommaren finns hopptorn vid sjön och härliga badbryggor samt tennisbana. Under vintern ligger skidbackarna med lift nästan runt knuten. 

Hotellets restaurang ”Gretas Mat & Vin”, uppkallad efter Hjalmars fru, serverar underbar, vällagad mat tillredd av traktens färska råvaror. För personalen står service, mat och dryck i centrum på hotellet.

Om rummen

Alla de hemtrevliga dubbelrummen har två x 90 cm sängar, bad/dusch, toalett, telefon, TV, radio, morgonrock, hårtork och gratis trådlöst internet.

Vänligen observera att

Barn i föräldrars säng med 100% rabatt får endast frukost, ej middag.

Vi vill göra er uppmärksamma på att hotellet är beläget "mitt i naturen", vilket gör att framkomlighet med rullstol och rullator är något begränsad.

Uppehållet är med slutstädning vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och att handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot en ev. avgift.

Mer info

Värt att se

 • Mullsjö Alpin (11.4 km)

  Om vintrarna kan ni besöka skidområdet Mullsjö Alpin. Området har 5 liftar, 6 pistar med varierande svårighetsgrad och 5 samt 10 km längdskidspår. Här finns det möjlighet att hyra skidor och snowboard, och ni kan köpa skidpass som är giltigt för ett par timmar eller för dagar.

  Mullsjö Alpin
  Mullsjö Alpin passar både nybörjare och erfarna skidåkare.
 • Sand Golf Club (18.3 km)

  För golfspelare är det ett måste att besöka och prova den spektakulära Sand Golf Club i Bankeryd. Banan rankas som Sveriges 11:e bästa, nr 92 i Europa och därav rekommenderas att boka tee-tid i god tid. 

  Sand Golf Club
  Sand Golf Club I Bankeryd räknas till den 11:e bästa i Sverige och nr 92 i Europa
 • Jönköping (26.6 km)

  Regionens största stad, Jönköping, är en gammal handelsstad. Här finner ni ett rikt urval av butiker och det finns säkerligen något för alla smaker. Staden är en av de snabbast växande städerna i Sverige där det ständigt tillkommer nya saker till staden. City Park är väl värd ett besök, likaså spännande museum, konserter och teaterföreställningar i det nybyggda kulturhuset "Spira", biografer och ett av Skandinaviens största köpcentrum; A6 Center. Jönköping har också en lång kustlinje som följer Vättern och är fylld med caféer, uteserveringar, restauranger och trevliga barer.

  Jönköping
  Jönköping är regionens största stad och väl värt ett besök under en bilsemester i Småland!
 • Tändsticksmuseet i Jönköping (26.6 km)

  Tändsticksmuseet i Jönköping är inrett i en gammal fabriksbyggnad från 1848. I mitten av 1800-talet blomstrade tändsticksindustrin och Jönköping växte även då hastigt. Under denna tiden var Jönköping känt runt i hela världen för sin produktion av tändstickor. Tändsticksmuseet i Jönköping ligger nere vid hamnen och här kan ni få en närmare titt på verktyg, maskinen, tändsticksaskar och etiketter bland andra, från tändstickornas stora epok.

  Tändsticksmuseet i Jönköping
  Tändsticksmuseet i Jönköping är inrett i en gammal fabriksbyggnad
 • Jönköpings Stadspark (27.0 km)

  På en kulle väster om stadskärnan ligger Jönköpings Stadspark som blev anlagd 1896. Detta är en vacker naturpark varifrån ni bjuds på lugna omgivningar och en slående utsikt över stora delar av staden. Hos Risskov Bilsemester kan ni boka billigt hotellboende i eller kring Jönköping och besöka stadsparken!

  Jönköpings Stadspark
  Ta en minisemester eller weekend i Jönköping och besök stadens stadspark under er vistelse!
 • Fågelmuseet i Jönköping (27.6 km)

  Bila i Sverige och ta en minisemester i Småland och besök Jönköping. I utkanten av Jönköpings Stadspark, i en röd tegelbyggnad från 1914 ligger fågelmuseet med en stor samling av uppstoppade fåglar. Samlingen består av 1450 fåglar fördelar på 330 arter, som härstammar från perioden omkring årskiftet 1900. Museet rymmer också 2580 ägg från svenska fåglar. Ett perfekt utflyktsmål för fågelintresserade! Risskov Bilsemester erbjuder flera prisvärda hotellpaket i Sverige. 


  Fågelmuseet i Jönköping
  I Jönköpings Stadspark ligger fågelmuseet vars samling består av 1450 fåglar fördelar på 330 arter.
 • Jönköpings Läns Museum (28.8 km)

  Det finns massor av sevärdheter som är värda att ta en närmare titt på under en minisemester eller weekend i Jönköping. Bland annat finns här Jönköpings Läns Museum, som ligger i stadens centrum. Detta är stadens stora regionala museum som representerar norra Småland. Museet har permanenta utställningar om länets kulturhistoria och konstverk.

  Jönköpings Läns Museum
  Jönköpings Läns Museum representerar Småland med utsällningar om länets kulturhistoria.
 • Husqvarna Museum (41.0 km)

  Kör på en billig minisemester kring Huskvarna med egen bil där kan ni besöka Husqvarna Museum som är centralt beläget i staden. Museet visar utvecklingen från vapenfabriken under 1600-talet, fram till den moderna industritiden under 1800- och 1900-talet där det bland annat framställdes symaskiner, mopeder, cyklar och motorcyklar.

  Husqvarna Museum
  Åk på minisemester och besök Husqvarna Museum som ger er inblick kring industriutveckligen i området.
 • Bisonsafari i Hjo (49.1 km)

  Följ med på bisonsafari i Gate som passar alla åldrar. På Bisonafarmen finns cirka 135 bisonoxar som du kommer riktigt nära inpå livet under en safaritur - ett uppskattat naturäventyr. Här finns även café och gårdsbutik.

  Bisonsafari i Hjo
  Bisonoxarna är mellan 2,10 och 3,50 meter (huvud och bål) plus en 30 till 60 cm lång svans. De väger 350 och 900 kg. Dessa imponerande djur har en touch av urtid.
Mer info

Karta

Mullsjö Hotell
Sjövägen 90 555 32 Mullsjö

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~12.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 13~99.99 i extrasäng 15% Rabatt