Besök kurorten och bo på Ronneby Brunn Hotel

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Ronneby Brunn Hotel

Bila i Sverige och besök ett av landets mest kända spahotell, ladda upp med ny energi och njut till fullo!

 • Restaurang
 • Bar
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi

Om hotellet

Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande välskött och härlig att promenera i. Det gamla Brunnshotell har renoverats och byggts ut. På sommaren er Brunnsparken fylld av evenemang och aktiviteter.

Hotellet erbjuder

Anrika Ronneby Brunn, som har rötter från år 1897, erbjuder ett stort utbud av spa-behandlingar och energigivande aktiviteter. Spa-behandlingarna måste bokas i förväg direkt med hotellet.

Hotellets restaurang, "Brunnsrestaurangen", är känd för sin goda mat, som passar perfekt med hotellets wellnesskoncept. Vill du hellre äta något lätt eller ta en drink i lobbybaren, går det bra efter kl.17.

Sommar

Under sommaren har hotellet ett stort utomhuspoolområde. Beläget mitt emellan de trevliga städerna Karlshamn och Karlskrona, är hotellet idealiskt för upplevelser längs Blekinges fascinerande kust med fin skärgård. Om du vill spela golf, ligger den närmaste golfbanan endast 500 meter från receptionen!

Rummen

Dubbelrummen är bekvämt inredda med dusch, toalett, hårtork, balkong och TV.

Läs mer här

Vänligen observera att

Obs! Barn i föräldrars säng erhåller endast frukost och ej middag.

Hotellet väljer själva om dom serverar en meny eller buffé. Under sommarperioden serveras buffé.

I sommarpaketet ingår ej spa-entré, men denna kan köpas till på hotellet.

OBS! Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, handdukarna inte byts, rummet inte städas och papperskorgarna inte töms under er vistelse.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Ronneby skärgård (3.9 km)

  Ronneby skärgård består av många små öar. Den största ön heter Karön och är ett naturreservat med badplats. På sommaren tar du dig dit med båt från Ekenäs. Även andra öar t.ex. Listerby skärgård är naturreservat. Här finns underbar ekskog. Hit kan du endast komma med båt.

  Ronneby skärgård
 • Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle (21.2 km)

  Den fina naturen i Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle erbjuder många aktiviteter. En höjdpunkt är att cykla de 60 kilometerna på cykelleden längs med Bräkneådalen och uppleva både skogen och kultursamhället i den nordliga delen, som det fantastiska kustlandskapet i söder. Det finns lekplatser för barnen. Turen kan också ta dig ut på äventyr i Snapphaneskogen eller till en riktig indianby. Du kan även vandra, fiska eller pröva jaktskytte. I Järnaviks skärgård kan man paddla kajak mellan öarna, hyra båt till lite längre turer eller pröva lyckan med flugfiske, rida på islandshästar eller testa bergsklättring.

  Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle
 • Blekinge Museum (29.3 km)

  Blekinge Museum ligger vid Fisketorget där skärgårdsbåtarna även lägger till. Museet visar Karlskronas betydelse som kuststad och "Blekinges rötter", samt har flera ambulerande utställningar. I Grevagården visas "1700-talets Blekinge". Här finns också en lekplats för barnen, ett mysigt café och en vacker barockträdgård.

  Blekinge Museum
  Det vackra och intressanta Blekinge Museum
 • Karlskrona (29.3 km)

  Besök den gamla örlogsstaden Karlskrona med spännande sevärdheter. Karlskronas centrala del, som kallas Skärgårdsstaden, ligger på Trossö med omkringliggande småöar. På Stumholmen finns Marinmuseet, som årligen besöks av tusentals turister. Blekinge blev svenskt år 1658 och tills dess var landskapet danskt, och den danska staden Lyckå låg lite längre in på fastlandet från Karlskrona.

  Karlskrona
  Besök den kända örlogsstaden Karlskrona med mysiga små trähus och en fascinerande skärgård.
 • Marinmuseum Karlskrona (29.5 km)

  Marinmuséet är en spännande upplevelse för både barn och vuxna. Museet har massor av aktiviteter för barn såsom Sjömansverkstaden, Söndagskul, Dunders däck, Fartygssimulator och inte minst skeppshunden och maskoten Pricken, som gömmer sig lite här och var på museet. För de något äldre besökarna finns massor av utställningar av allt från galjonsfigurer till u-båtar. Marinmuseum har också ett arkiv som hyser det som inte visas på utställningar. Totalt hat museet 55 000 föremål, ca 20 000 ritningar, 250 hyllmeter arkivhandlingar, 500 000 fotografier och ca 20 000 böcker, som alla behandlar sjöförsvarets historia och utveckling under århundraden.

  Marinmuseum Karlskrona
  Marinmuseum, en spännande utflykt för barn och vuxna.
 • Eringsbodaområdet (34.8 km)

  Ta med hela familjen, bila i Sverige och bo billigt! Eringsbodaområdet i den norra delen har insjöar till bad och fiskemöjligheter, samt olika vandrings- och cykel leder. Man kan också besöka de tama älgarna i Räntemålagård eller ta båten Lunkentuss på Hjorthålan, och höra historien om den byn som blev lagt under vatten. Hos Risskov Bilsemster finner ni ett brett urval av billiga minisemestrar, som gör det enkelt att ta med hela familjen på semestern.

  Eringsbodaområdet
  Eringsbodaområdet är ett naturskönt området med goda möjligheter till bad, fiske, vandring och cykling.
 • Mörrumsån (41.1 km)

  Blekinge är känt långt utanför Sveriges gränser för sitt laxfiske. Om damerna i sällskapet vill gå på spa eller shopping, så kan herrarna lätt roa sig med laxfiske. Fisket är organiserat och speciellt fiskekort krävs. Här ges också kurser i flugfiske. Gillar ni inte att fiska är naturen runt Mörrumsån fantastiskt vacker att vandra runt i.

  Mörrumsån
  Vad sägs om att dra upp en sådan här goding?
Mer info

Karta

Ronneby Brunn Hotell
Box 135, Brunnsparken 372 22 Ronneby

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~7 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~16 i extrasäng 50% Rabatt