Idyllisk bilsemester till Sinatur Hotel Skarrildhus på Jylland

Svenska | SEK

Sinatur Hotel Skarrildhus

Gå på en romantisk promenad i parken och titta på de ståtliga byggnaderna

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Naturskönt läge med park, skog och äng
 • Välj mellan två olika hotellpaket inkl. halvpension
 • Tilldelad livsmedelsverkets etikett för ekologisk mat
791:-
3~4 dag från
1.829.-

Inkl 2-rättersmeny

Idyll på Jyllandsheeden

3 dagar
Från 1.829,- / spara upp till 443,-
Spara
4 dagar
Från 2.669,- / spara upp till 792,-
Spara
* Pris per person i superiordubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis parkering
Risskov Paket

Inkl 3-rättersmeny

Livsnjutarpaket inkl. 1 glas vin

3 dagar
Från 2.249,- / spara upp till 375,-
Spara
4 dagar
Från 3.339,- / spara upp till 558,-
Spara
* Pris per person i superiordubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x 1 glas vin i lobbybaren (17-18)
 • Gratis parkering
Risskov Paket

4-stjärniga Sinatur Hotel Skarrildhus bjuder på lugn, romantik och avkoppling i natursköna omgivningar. Hotellet är byggt i en park tillsammans med flera andra historiska byggnader och närområdet består av 500 hektar skog och ängar, idealt för härliga promenader.


Hotellet erbjuder

Hotellet ligger i ett vackert parkområde där ni kan strosa runt bland stora rododendronbuskar och små idylliska bäckar. Huvudbyggnaden och dess faciliteter är välbevarad med trevliga sällskapsrum. Hotellet har även en trevlig bar med bordtennis, dart och biljardbord.


Under somrarna erbjuds möjlighet att paddla kanot på ån Skjern eller Karstoft som båda löper genom parken vid Skarrildhus. Under hösten är området idealt för er som gillar att vandra och plocka svamp. 


Parkering vid hotellet med laddstation för elbilar erbjuds kostnadsfritt. Trådlöst internet erbjuds också utan extra kostnad.


Om rummen

Sinatur Hotel Skarrildhus har 81 eleganta rum med bekväm inredning. Välj mellan boende i enkelrum, mini dubbelrum, superior dubbelrum eller familjerum. Samtliga rum är utrustade med eget med badrum, med bad/dusch och toalett.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 2
Enkelrum utrustade med en bekväm säng (90 x 200 cm), skrivbord, TV, telefon, WiFi och hårtork.
» Se fler rumsspecifika bilder

Superiordubbelrum

1 / 1
Superior dubbelrum utrustade med två bekväma sängar (90 x 200 cm), skrivbord, TV, telefon, WiFi och hårtork. Rummen är rymliga och bjuder på en fin utsikt. Möjlighet finns att boka till en extrabädd.

Familjerum

1 / 1
Familjerum med plats till 4 personer (2 vuxna och 2 barn). Rummen är utrustade med bekväma sängar, skrivbord, TV, telefon, WiFi och hårtork.
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

210 km från
Göteborg, Sverige
310 km från
Öresundsbron
470 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Skarrild (0.7km)

Skarrild är ett litet samhälle på Vestjyllland med endast 330 invånare. Samhället är beläget mitt i storslagen natur och endast en 20 minuters bilresa söder om Herning och är omgivet av skog och ljungklädda kullar och området erbjuder många vackra naturupplevelser.

Om ni kommer norrifrån och kör ner mot bäcken i Skarrild så hittar ni mellan muren vid kyrkogården och vägen ett litet hus med halmtak. Det är Skarrild-Karstoft museum och lokalarkiv. Föreningen som driver museet har som uppdrag att främja församlingens historia och att samla in, registrera och bevara föremål och register. Det blygsamma huset håller gärna öppet om ni vill lära er mer om Skarrild och dess omgivningar. Inne i byggnadens finns flera rum och ett av dem är inrett som ett minnesrum över sju allierade flygare som blev nerskjutna den 27 augusti 1944 och som begravdes på Skarrilds kyrkogård. Museet har också ett släktforskningsregister med 13 000 namn på personer från Skarrild med omnejd och man får många förfrågningar från personer, både från Danmark och andra länder, som letar efter mer information om sina förfäder.

Åskov Golfklubb (10.8km)

Åskov Golfklubbs eleganta bana på 18 hål är öppen året runt. Här kan ni bege er ut och spela med natursköna omgivningar som gör golfrundan än mer attraktiv och rogivande.

Jyllands Park Zoo (17.7km)

Jyllands Park Zoo är ett zoo i Videbæk på Västjylland. I parken finns över 500 djur och det finns dessutom en rad nöjen som karuseller och rutschkana. Jyllands Park Zoo är toppen att besöka för er som reser med barn på en bilsemester eller weekend. 

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (24.9km)

En av Hernings stolthet är helt klart HEART – Herning Museum of Contemporary Art – som är en helt unik byggnad, ritad av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART öppnade dörrarna 2009 och erbjuder besökarna en spännande inblick i både dansk och internationell samtidskonst. Passa på att besöka muséet under en bilsemester i området där ni även kan boka billigt hotellpaket! Det finns olika utställningar, i alla former och typer av samtidskonst, inom alla medier. Det erbjuds även tematiska grupputställningar och själva samlingen har utgångspunkt i den konceptuella och experimentella konsten från 1930-talet, fram till idag. Det finns verk av den italienska konstnären Piero Manzoni och dessutom innehåller samlingen verk av Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard och många andra konstnärer.

”Socle du Monde biennalen” är platsen där unga konstnärer gör nya skapelser tillsammans med olika lokala företag. HEART är också ett levande kulturhus med en konserthall, restaurang och butik, så det finns god underhållning att tillgå, om ni är intresserade av att utforska den moderna konsten i en spännande och omfattande konstnärsmiljö i HEART – Herning Museum of Contemporary Art.

Henning Larsens Konstpavillon (25.5km)

Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk är ritat av Henning Larsens designkontor. Där visas spännande konstutställningar och det finns möjlighet att besöka deras mysiga kafé, som har en vacker sjöutsikt. Så är ni på badsemester eller minisemester på Västjylland och samtidigt är intresserade av konst, så är Videbæk väl värt ett besök.

Frisenborgs Skulpturpark (33.3km)

Centralt i Ikast ligger Frisenborg Skulpturpark som har en stor samling betydelsefulla moderna danska skulpturer. Förutom att titta på de många spännande skulpturerna skapta av danska konstnärer, kan ni i lugn och ro njuta av parkens grönområden och barnen kan släppa loss sin fantasi.

(80.6km)

Domkyrkan är Ribe stads landmärke och den är lätt att få syn på i det flacka landskapet som kännetecknar området. Det tog ungefär 100 år att bygga domkyrkan som stod färdig år 1250. Men sedan dess har det varit många om- och tillbyggnationer. och idag ligger flera av rikets och stadens mäktigaste män begravda här. Där finns också ett epitafium donerat av Valdemar Sejr till ära för hans son som dog 1231. Strax söder om domkyrkan har man funnit kristna gravar så kanske har Ansgars kyrka också legat där. Det är en stor upplevelse att återuppleva svunna tider i det historiska Danmark, och att själv få se de berömda gravarna och domkyrkans vackra utsmyckningar.

Konungarnas Jelling (50.7km)

Konungarnas Jelling är ett helt fantastiskt upplevelsecentrum i Jelling, där besökarna får möjlighet att göra en resa i tiden över 1000 år tillbaka, när vikingarna Gorm den Gamle och Harald Blåtand regerade och satte sin runsten i Jelling. Harald Blåtand uppförde den största vikingaanläggningen, kristnade befolkningen och samlade de danska områdena till en nation. Upplev spänningen när ni får se vikingarnas i våra ögon grymma offer och ta turen in i Gorm den Gamles gravhög . Här kan ni uppleva hur det gick till när Harald Blåtand kunde ena Danmark till en nation. Besök också de imponerande Jellingmonumenten, som består av 2 runstenar, 2 mycket stora högar, en kyrka samt palissaden på 1,4 km, som inhägnar området. Ta en titt på hur Jelling såg ut för 1000 år sedan genom den digitala kikaren. Jelling-monumenten är givetvis upptagna på UNESCO:s världskulturarvslista. Trevlig resa till en av Danmarks vackraste regioner och glöm inte att ta med barnen!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Østergaards Hotel

Kultur och shopping på Mittjylland

Midtjylland

Minipris till Herning

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost med morgonbitar
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x efterrätt vin
 • 1 välkomstdrink

703:-
Från endast
1.079.-

Visa karta

Golf, aktiviteter och nära till Legoland

Läs mer

Hotel Falken

Mellan Herning och Ringkøbing

Västjylland

Upplev västra Jylland

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukost med morgonbitar
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 x efterrätt vin

455:-
Endast
559.-

Visa karta

Hotell med pool och bastu

Läs mer

Hotel Dalgas

Inkl 2-rättersmeny

Midtjylland

Några dagar i Brande

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 välkomstdrink
 • Gratis internet och parkering

186:-
Från endast
1.349.-

Visa karta

Nyrenoveret hotell i hjärtat af Brande

Läs mer

Filskov Kro

Inkl halvpension

Midtjylland

Historiskt värdshus med utsökt mat

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x eftermiddagskaffe och kaka
 • Fotbollsgolf

768:-
Från endast
1.269.-

Visa karta

Äkta dansk kro med god mat

Läs mer

DGI Huset Herning

Minisemester i kulturstaden Herning

Midtjylland

Upplevelser för stora och små

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x kaffe och kaka
 • 1 x Litet wellness-paket
 • Inträde till Vandkulturhuset, wellness och gym
 • Gratis internet och parkering

782:-
Från endast
969.-

Visa karta

Många aktiviteter centralt i Herning

Läs mer