Våra destinationer

Flash Sale erbjudanden

Det är vår i luften och Danmark kallar på dig! Vi är glada över att kunna erbjuda dig exklusiva rabatterade hotellpaket under en begränsad tid. Oavsett om du är ute efter pittoreska landskap, kulturella läckerheter eller bara en avkopplande semester, så har Danmark något speciellt i beredskap för dig.

Här är varför Danmark bör stå högst upp på din reselista i vår:

1.Blommande trädgårdar och parker: Upplev de livfulla färgerna när Danmarks trädgårdar och parker vaknar till liv under våren. Från det ikoniska Tivoli i Köpenhamn till de hisnande blommorna i Kungens trädgård i Odense, fördjupa dig i naturens skönhet.

2.Natursköna kuststräckor: Ge dig ut på en minnesvärd biltur längs Danmarks pittoreska kuststräckor. Med den friska vårluften som kysser dina kinder kommer du att behandlas med fantastisk utsikt över böljande kullar, pittoreska byar och glittrande blått vatten. Glöm inte att stanna till för en uppfriskande picknick vid havet!

3.Kulturella festligheter: Våren i Danmark är synonym med kulturella firanden och festivaler. Från traditionella majfester till livliga musik- och konstevenemang, det finns ingen brist på kulturella upplevelser att glädja sig åt. Gör som lokalbefolkningen och njut av den glada vårkänslan.

Fun Fact: Visste du att Danmark är hem till världens lyckligaste människor, enligt flera studier? Upptäck hemligheten bakom den danska lyckan när du utforskar detta charmiga land.

Missa inte denna exklusiva möjlighet att uppleva magin i Danmark i vår! Boka din vistelse hos oss idag och skapa oförglömliga minnen i denna fängslande nordiska pärla.

Våra Flash Sale erbjudanden är endast tillgängliga för bokning fram till 30 april 2024. Begränsad tillgänglighet gäller.

Läs mera...
28
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.