Spa-weekend i Bohuslän på Vann Spa, Hotell & Konferens

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Vann Spa, Hotell & Konferens

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden!

Fantastisk spa-avdelning med flera pooler och bastu
Hotell med privat strand och egen båtbrygga
Möjlighet till tennisspel och cykeluthyrning
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Bastu

Om hotellet

Åk på en hotellweekend och njut av en 1000 kvm stor spa-avdelning, träning och vackra omgivningar på Vann Spa. Hotellet har en fantastisk utsikt över Gullmarsfjorden, egen båtbrygga och privat strand.

Hotellet erbjuder

Hotellet har massor av möjligheter för både träning och avkoppling. Vann Spa är ett av Sveriges främsta spahotell med bland annat sex olika pooler, en bastu och ett ångbad. De erbjuder spa-behandlingar, spa-ceremonier och flera olika massage- och skönhetsbehandlingar. Vänligen notera att bokning för behandlingar behöver genomföras innan ankomst. 

Från hotellets stora och ljusa restaurang kan ni beundra utsikten över fjorden medan ni njuter av god mat. I köket lämnas ingenting åt slumpen och hotellet serverar dagsfärskt bröd och härliga bakverk. Det finns också en bar och ett sällskapsrum med öppen spis, där ni kan njuta av en läcker drink eller en värmande kopp kaffe. 

Vann Spa erbjuder också en mängd sportaktiviteter (vissa mot avgift) såsom tennis och cykeluthyrning, eller varför inte bara njuta av den vackra naturen kring hotellet och ta en skön promenad? Närmsta ort är Brastad, som har 1.800 invånare.  

Om rummen

Alla rum är stilrent inredda i skandinavisk stil och utrustade med eget bad, toalett, telefon, TV, internetuppkoppling och minibar. Vänligen observera att extrasäng endast finns tillgänglig för barn t.o.m. 12 år.

Vänligen observera att

OBS! Hotellet är kontantfritt! Så glöm inte att ha kort med för betalningar på hotellet!

Barn/ungdomar 13-18 år är välkomna på spa-avdelningen i målsmans sällskap. För yngre barn gäller följande: barntider på spa-avdelningen är fredagar mellan kl. 07.00-10.00 och 14.00-17.00 alltid i målsmans sällskap. Under sommaren och vissa skollov är det utökade "barn-tider", kontakta hotellet direkt för mer info om exakta tider.

Hotellets utomhuspool är öppen under sommaren Här är barn alltid välkomna.

Middagen som ingår består av förrätt och varmrätt efter kökets val.
OBS! Under sommaren och vissa andra perioder serveras buffé istället för 2-rätters middag.

Hotellets information:
Under sommarperioden har vi incheckning från kl. 15.00 alla dagar i veckan och utcheckning senast kl. 11.00 alla dagar i veckan.

OBS! Hotellets SPA-avdelning är mycket populär och därför ombeds ni att förboka tid för er vistelse där. Vänligen boka in tiden innan ankomst för att garanteras tillgång. OBS! Detta gäller endast fredagar och lördagar! Välj mellan kl. 15.00-17.00, 17.00-19.00, 19.00-21.00 eller 21.00-23.00.

Rum med utsikt över fjorden eller med balkong/terrass är tyvärr ej möjligt.

Vid ankomst söndag är det incheck från kl. 16.00!

Mer info

Värt att se

 • Röe Gård (10.7 km)

  På Röe Gård kan ni njuta av god mat och en lugn stund! Ta en titt in i deras butik, där ni hittar keramik, textilier, livsmedel, godis, tvålar, nostalgi-leksaker och mycket mer. Det finns också flera naturupplevelser i närheten. Det är endast 500 meter till salta bad i Åbyfjorden, tre vandringsleder utgår från gården, fantastiska möjligheter till bergsklättring i närheten, stor trädgård med många leksaker och en medeltida gårdsborg invid husen.

  Röe Gård
  På Röe Gård kan ni äta gott, ta det lugnt och besöka gårdsbutiken
 • Nordens Ark (12.0 km)

  Gör en dagstur tilll ett av Bohusläns populäraste besöksmål. Nordens Ark är en djurpark med ett 80-tal av världens utrotningshotade djur. Den vackra naturen och möjligheten att se djur som varg, snöleopard och den stora amurtiger. En passande dagstur för hela familje, stora som små.

  Nordens Ark
  Besök djurparken Nordens Ark
 • Backa Hällristningar (12.6 km)

  Om du är intresserad av svunna tider så måste du besöka Backa Hällristningar! Vid Backa utanför Brastad finns Sveriges kanske hällristningstätaste område. Backa var särskilt under yngre bronsålder ett viktigt religiöst centrum. Detta kan vi ana genom att här finns en mycket stor mångfald av ristade hällar med olika motiv. Ristningarna är direkta spår efter de människor som levde och verkade här för 3 000 år sedan.

  Boka ett fördelaktigt spauppehåll på Västkusten genom Risskov Bilsemester och kombinera välmående med utflykter till hav och historia. Bila längs kusten och gör avstickare t.ex till Backa Hällristningar.

  Backa Hällristningar
  Gör en tur till Backa Hällristningar
 • Torreby Slott och Golfklubb (19.3 km)

  Ta chansen att spela 18 hål på vackra Torreby Golfklubb. Torreby slott är Bohusläns enda slott och att spela på den här banan är definitivt en upplevelse. I slottet kan du sedan avnjuta en god måltid.

  Torreby Slott och Golfklubb
  Besök vackra Torreby Slott
 • Smögen Whisky (21.9 km)

  Besök Smögens egna whiskyproducent. Sedan 2009 producerar de riktig maltwhisky från den bohuslänska västkusten, med inspiration från havet. De har öppet för besökare och ligger endast en mil norr om Smögen.

  Smögen Whisky
  Smögen Whisky producerar maltwhisky med inspiration från havet
 • Lysekil (29.3 km)

  Besök den gamla badorten Lysekil. Här hittar man en trevlig kombination av natur, lugn, shopping, nattliv och fantastiska restauranger. Stranden där är mycket populär men kurorten med sin tradition lockar till besök både sommar som vinter. I Lysekil finns många aktiviteter och sevärdheter, man kan bl.a. besöka Havets Hus där man kan hitta 40 olika akvarier och promenera i den mysiga Gamlestan.

  Lysekil
  Den lilla hamnstaden Lysekil är väl värd ett besök på västkusten
 • Havets Hus (29.8 km)

  Under en bilsemester längs västkusten bör ni inte gå miste om att besöka Havets Hus som är ett saltvattensakvarium i Lysekil, där ni kan uppleva livet i Västerhavet och möta hundratals fascinerande arter – från småfläckig rödhaj till knorrande oxsimpa. Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier och andra spännande aktiviteter som sälsafari och strandskola.

  Havets Hus
  På Havets Hus i Lysekil kan man uppleva sjölivet från Nordsjön.
 • Vikarvets Bohusmuseum (30.0 km)

  Namnet Vikarvet syftar på området Viken som omfattar nuvarande Bohuslän och trakten runt Oslofjorden. Den ideella föreningen bildades 1915 och i museet visas föremål från de bohuslänska kustnäringarna som konser- och stenindustri, fiske, sjöfart, många fina modellbåtar samt marina målningar. Förutom själva museibyggnaden finns möblerade fiskarstugor med sjöbodar från 1800-talets början. Frifararen är en gammal öppen fiskebåt som ligger uppställd på Vikarvets område. Vikarvat ligger vackert vid Gullmarsfjordens inlopp. Museet är nyrenoverat och firade 100-års jubileum sommaren 2015.

  Vikarvets Bohusmuseum
  På Vikarvets Bohusmuseum kan ni se föremål från bohuslänska kustnäringarna
 • Stångehuvud Naturreservat (30.7 km)

  Njut av naturen i Stångehuvud Naturreservat. Vid Stångehuvud – naturreservat sedan 1982 – har bohusgraniten sin sydligaste landfasta utlöpare. Graniten som bildades för cirka 920 miljoner år sedan var eftertraktad bland stenbrytningsföretag under andra halvan av 1800-talet. I närmare 50 års tid bröts granit i delar av Stångehuvudområdet. Idag kan vi ströva över orörda granitklippor, formade endast av naturens egna krafter.

  Stångehuvud Naturreservat
  Njut av den fantastiska naturen i Stångehuvud Naturreservat under en semester nära Lysekil
Mer info

Karta

Vann Spa, Hotell & Konferens
Lingådde 45480 Brastad

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~11.99 i extrasäng 45% Rabatt