Comwell Rebild Bakker - Minisemester i Danmark

Svenska | SEK

Comwell Rebild Bakker

Avslappnande vistelse i en av Danmarks äldsta nationalparker!

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • 4-stjärnigt hotell i natursköna omgivningar
 • Fantastiska vandrings- och cykelturer utanför dörren
 • Inkl. 2 x 2-rätters meny/buffet med årstidens råvaror
734:-
3 dag från
1.549.-

Aktiv semester i Rebild Bakker

Modernt sporthotell

3 dagar
Från 1.549,- / spara upp till 734,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Naturen, avkoppling och välbefinnande är prioriteringar när du besöker Comwell Rebild Bakker som ligger i Rebild Nationalpark. Naturen här kännetecknas av istidens moränlandskap och så klart Limfjorden. Därför är det som upplagt för att ta på sig bra skor och ge sig ut och röra på sig i naturen med många sjöar och källor tätt inpå. När ni kommer tillbaka efter en innehållsrik dag kan ni passa på att använda hotellets poolområde. Varva ner och låt er skämmas bort.

Om hotellet

I juni 2013 öppnade Comwell i Rebild Bakker, mitt i den vackra nationalparken strax söder om Limfjorden. När ni besöker Comwell Rebild Bakker kommer natur, välbefinnande och aktiviteter att stå i centrum. Hit kan ni åka på semester med vänner, familj eller kollegor och efter dag full av upplevelser kan ni koppla av i poolen, ta en drink i baren eller äta en god middag i restaurangen. Det finns möjlighet att hyra mountainbikes för 75 DKK per cykel för 2 timmar. Dessutom går det att spela tennis eller varför inte prova på multibanan? Naturen vid Comwell Rebild Bakker kännetecknas av moränlandskap och naturligtvis Limfjorden. En vistelse på Comwell Rebild Bakker inbjuder därför att ta på löparskorna ge er ut för att uppleva skönheten i naturen med de många sjöarna och källorna i närheten, antingen till fots eller på mountainbike. I receptionen kan ni få en karta över området med mountainbike- och vandringsleder. Den tillmötesgående personalen hjälper gärna till med att visa vägen till de bästa turerna, där ni kan uppleva den vackra och växlande naturen i ert eget tempo.

Det 4-stjärniga hotellet Comwell Rebild bakker ligger inne i Rebild Nationalpark söder om Limfjorden. Hotellets egen restaurang serverar mat med färska och utsökta råvaraor. Menyn ändras varje månad, så det är alltid bäddat för en ny spännande matupplevelse. På hotellet finns dessutom en engelsk pub där ni kan ta en öl på kvällen. Hotellet har ett härligt poolområde med swimmingpool, ångbad, kallbad och bastu. Hotellet har också flera andra aktivitetsmöjligheter som fitnessrum, tennisbanor, petanquebanor, pool och biljard, dessutom finns det flera bra jogging- och cykelleder i omgivningarna. Det finns wi-fi.

Om rummen

Alla rummen är ljust inredda med bad och toalett, skrivbord, TV och kassaskåp. Rummen har antingen egen terrass eller altan.

Rumstyper

Enkelrum

Ljusa enkelrum med eget badrum och toalett, skrivbord, värdeskåp och TV. Samtliga rum har balkong eller terrass.

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum med eget badrum och toalett, skrivbord, värdeskåp och TV. Samtliga rum har balkong eller terrass.
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

90 km från
Göteborg, Sverige
300 km från
Öresundsbron
575 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Rebild Bakker (0.7km)

Rebild Nationalpark är ett stort område med ljungbevuxna backar. Här finns det goda möjligheter för en fin dag i naturens tecken med aktiviteter som mountainbiking eller långpromenader.

Rold Skog (10.3km)

Rold Skov, eller Rold Skog, är Danmarks största skog, med en yta på 8.000 hektar har den skiftande karaktär. Naturligtvis finns vandringsstigar, såsom den som går runt Store Økssø. Rold Skov är populärt för Mountainbikers och det finns rutter med olika längd och svårighetsgrad. Ridning i skogen är också populärt. För barnen finns en härlig naturlekplats, Røverknolden, som inbjuder till lek och mys.

Förr kunde det vara mycket farligt att besöka Røverknolden. Rövarlegender som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen och Petronillen höll nämligen kontroll över skogen och anföll de som tog vägen genom skogen på hemväg från kroen. Som tur är hör dessa historier till dåtiden, men legenden lever kvar som statyer på de fyra rövarna.

Ørnehøj Golfklubb (33.9km)

För er som vill kombinera er semester med golfspel så finner ni möjlighet att göra så på Ørnehøj Golfklubb, som ligger strax utanför Ålborg.

Läs mer om öppningstider och priser på golfklubbens hemsida. 

Nibe (27km)

Nibe är säkerligen en av de städer som är värd att besöka vad gäller en resa vid Ålborg och dess region.

Nibe var en gång en fiskestad som blomstrade under de stora sillfångsterna och stadens rikedom kunde mätas på mängden såld sill. Men idag är Nibe särskilt känt för sin musikfestival, där de spelar musik i många olika genrer, men flest pop och rock, det hålls över 100 konserter under Nibefestivalen spritt över fem festivaldagar. Ta en tur in till staden och njut av den avkopplande atmosfären och goda humöret på norra Jylland.

Aars (27.7km)

Aars historia är lika gammal som den är spännande. För ca 2000 år sedan bodde cimbrerna här, och ännu idag härstammar himmerländarna från cimbrerna. Detta kan upplevas på Museumscenter Aars, som rymmer mer än 12 000 års arkeologi och kulturhistoria.

Aars torg pryds av konstverk av erkända internationella och danska konstnärer som t.ex.Per Kirkeby, Kirsten Ortwed och Poul Gernes. Stadens 1200-tals kyrka är också värd ett besök.

Aalborg Zoo (31km)

På Aalborg Zoo har hela familjen gott om möjligheter att både leka och lära, samt utmanas och underhållas. Gör en tur till savannen, där ni kan se både giraffer, zebror och antiloper. Se när isbjörnarna tar ett svalkande dopp i det kalla vattnet och när den röda pandan äter färsk bambu. På Aalborg Zoo kan ni uppleva exotiska djur, som afrikanska elefanter, orangutanger från Borneo och asiatiska lejon. Lejonet Akash ryter så att han kan höras i hela parken. Njut på naturlekplatsen och grilla er egen mat. På helgerna kan ni också se djurshower på den stora zoo-scenen. 

Ålborgs Historiska Museum (31.8km)

Museet är beläget i Ålborgs centrum precis intill Budolfi kyrkan. Museet berättar om stadens långa och fascinerande historia och om utgrävningarna av det berömda gavelhuset i centrum av staden. Ålborg och dess omgivande historia från järnåldern till nutid är en viktig del av utställningen, men det förmodligen mest kända är museets 'Aalborgstuen" från år 1602, som är Danmarks bäst bevarade renässansrum.

Det finns särskilda utställningar med fokus på historia året om. Museet erbjuder en lärorik erfarenhet för hela familjen.

Ålborg (31.1km)

Ålborg är en underbar stad, där det finns något för alla. Gillar du att shoppa? I så fall har du hamnat rätt.

I Ålborgs centrum hittar du den populära shoppinggatan Bispensgade. En av sidogatorna är Jungfru Ane Gade. Jungfru Ane Gade kräver knappast närmare presentation - den är känd bland danskar, men också utomlands, som Ålborgs gamla nöjesgata.

Ålborg erbjuder en mängd sevärdheter t.ex. Ålborg Zoo, Utzon Center, Nordkraft, Musikkens Hus och Nordjyllands Konstmuseum.

I VisitAalborgs infocenter kan man få en broschyr om "Du gamle Aalborg" med två förslag på promenader, som du kan göra på egen hand i Ålborgs gamla stadsdelar.

Vikingacentret Fyrkat (26.2km)

Fyrkat uppfördes omkring år 980 under vikingakungen Harald Blåtand. Borgen existerar inte längre, men försvarsvallen, som markerar byns utsträckning, kan fortfarande upplevas. Bakom vallen fanns 16 långhus, vars positioner idag markeras av vita stenar och alldeles utanför vallen har man byggt en kopia av ett långhus, som mäter nästan 29 meter och är byggt i uteslutande ek.

De arkeologiska fynden man funnit vid utgrävningar finns på Hobro Museum.

Besök också Vikingagården, som med sina hus och sin smedja utgör en stormansgård, som de såg ut på Harald Blåtands tid. Vikingacentret Fyrkat gömmer många upplevelser och lämpar sig utmärkt för en familjetur även med små barn.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Aars Hotel

Konst och kulturhistoria i Aars

Limfjorden

Upplev Himmerland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis internet och parkering
 • Inklusive miljötillägg

821:-
Från endast
869.-

Visa karta

Himmerlands hjärta

Läs mer

St. Binderup Kro

Uppehåll vid Rold Skov

Nordjylland

Mysig krosemester

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x kaffe och kaka
 • 1 x välkomstdrink

445:-
Från endast
999.-

Visa karta

Alldeles vid skogen i Rold

Läs mer

Suldrup Kro

Inkl halvpension och välkomstdrink

Nordjylland

Krosemester i Suldrup

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink

898:-
Från endast
1.079.-

Visa karta

Krosemester på Nordjylland

Läs mer

Rold StorKro

God mat och gröna omgivningar

Nordjylland

Krosemester i Rold Skov

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x kronhjortsgryta (dag 1)
 • 1 x 3-rättersmeny
 • Gratis internet och parkering

380:-
Endast
1.719.-

Visa karta

Spännande mat och mysiga omgivningar

Läs mer

Hadsund Færgekro

Vackert läge vid Mariager Fjord

Nordjylland

Minipris till Hadsund

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis internet och parkering

726:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Minisemester i Hadsund

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og sekretesspolicyn.