Prisvärd strandsemester på Hotel Rügen Park

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Rügen Park

Bo i lugnt område på paradisön Rügen

Lugnt och rogivande läge på Rügen
Charmigt hotell med wellnessavdelning
Typiska ö-specialiteter och fiskrätter
 • 200 km från Öresundsbron
 • 140 km från Rostock, Tyskland
 • 750 km från Göteborg, Sverige
 • 380 km från Helsingborg, Sverige
 • 250 km från Travemünde, Tyskland
 • 31 km från Sassnitz, Tyskland
 • 150 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Hiss

Om hotellet

Besök Tysklands största och förmodligen vackraste ö Rügen. Ön är ett paradis där du kan njuta av många spännande upplevelser. Hotel Rügen Park ligger på den västra och lugna sidan av ön med färre turister, den perfekta platsen för en avkopplande semester.

Hotellet erbjuder

Beläget i lugna omgivningar på den västra sidan av ön Rügen med perfekt utgångsläge för spännande turer på ön. Hotellet är familjeägt och drivs nu av tredje generationen. Hotellet månar om sina gäster och personalen gör sitt yttersta för att din vistelse på Hotel Rügen Park ska bli trevligt.

Hotellet är tre-stjärnigt med mysig inredning och en trevlig restaurang. Hotellets restaurang, som heter Hiddensee, serverar regionala rätter, typiska ö- specialiteter, fiskrätter och mycket mer. Avsluta dagen med förfriskningar i hotellets bar. Parkering finns direkt vid hotellet.

Om rummen

Hotellets rum ligger i en lugn och avkopplande miljö. Alla rum har bad/dusch, toalett, hårtork. liten sittgrupp, TV och telefon. Dessutom finns det tillgång till Internet på begäran.

Vänligen observera att

Hotellet accepterar inte kreditkortsbetalningar.

Mer info

Värt att se

 • Rügen (20.6 km)

  Rügen, Tysklands största ö, kallas också "Tysklands Riviera". Ön är ett populärt turistmål p.g.a. de pittoreska fiskesamhällena, den underbara naturen och de kritvita sandstränderna på öns sydöstra sida. Upplev vita klippor, cykling, vandring, fiske och avkoppling vid Östersjön. På ön finns naturligvis många trevliga restauranger, som är stolta över öns lokala specialiteter. Besök också Binz, den största kurorten på Rügen. Längs gågatan ligger butiker och längs strandpromenaden spa-hus och pensionat. På den nordöstra delen av Rügen ligger Nationalpark Jasmund, som är ett naturreservat. Området omfattar den bokskogsklädda åsen Stubnitz norr om hamnstaden Sassnitz. Här reser sig kalkklippor upp till 161 m. ö. h.

  Rügen
  Besök Rügen, även känt som Tyskland Riviera!
 • Naturerbe Zentrum Rügen (25.2 km)

  Om ni gillar natur och höjder, så kan ni besöka Naturerbe Zentrum Rügen. På utställningscentret mitt i nationalparken finns ett 40 m högt utsiktstorn med underbar utsikt högt över trädkronorna.

  Naturerbe Zentrum Rügen
  Naturerbe Zentrum Rügen med sitt utsiktstorn
 • Stralsund (31.4 km)

  Staden har ett stort utbud av sevärdheter, t. ex stadens symbol rådhuset. Inte långt från rådhuset ligger S:t Nikolaikyrkan från 1200-talet byggd i gotisk stil. I den gamla stadsdelen ligger många mysiga restauranger och kaféer och hela stadsdelen består av mycket charmiga byggnader.

  Stralsund
  Stralsunds gamla stadsdel - Altstadt - är mysig och charmig
 • HanseDom (36.7 km)

  Under en familjesemester i Nordtyskland kan ni besöka det stora wellnesscentret och äventyrsbadet HanseDom. Här finner ni roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Det finns möjligheter för massage och spabehandlingar,samt ett sportcenter med bollsporter, klättring och mycket mer.

  HanseDom
  Besök det stora wellnesscentret och äventyrsbadet HanseDom.
 • Nationalpark Jasmund (38.0 km)

  Detta naturreservat ligger på Rügens nordostligaste del och är med sina 30 kvadratkilometer Tysklands minsta nationalpark. Det underbara området omfattar bl.a. åsen Stubnitz norr om Sassnitz och kalkklippor upp till 160 m ö. h. Parken har en rik flora och fauna med många såallsynta arter. Speciellt känd är parken för sitt fågelliv och ni kan se t.ex. havsörn, kungsfiskare, pilgrimsfalk och olika ladusvalor.

  Nationalpark Jasmund
  Naturreservatet Jasmund har omväxlande natur och rik flora och fauna.
 • Hiddensee (0.0 km)

  Hiddensee är en liten ö väster om Rügen, endast ca 19 kvadratkilometer stor. Ön är helt bilfri och kan nås genom en kort båtfärd. Hiddensee är fredad och har sedan 1990 varit en del av nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Här kan ni bl.a. ha tur att få se sällsynta och utrotningshotade fågelarter som t.ex. dvärgtärnan. Mellan juni och september är det regelmässiga guidade turer på ön. Hiddensee hyser också ett litet fiskerimuseum som det är värt att ta en titt på under en sommarsemester i Nordtyskland.

  Hiddensee
  Fina stränder på den bilfria ön Hiddensee
Mer info

Karta

Hotel Rügen Park
Mühlenstraße 33 18569 Gingst

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~14.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 15~99.99 i extrasäng 25% Rabatt