Semester med barn med närhet till sjö och sevärdheter

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Søparken

Njut av en minisemester på ett härligt modernt hotell i gröna omgivningar.

Naturskönt läge i Aabybro
Modernt och barnvänligt hotell
Besök Ålborg och Fårup Sommerland
 • 490 km från Öresundsbron
 • 600 km från Rostock, Tyskland
 • 70 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bastu
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Hotellet ligger nära Fårup Sommarland, som passar bra för hela familjen. Man kan även passa på att åka in till staden Ålborg. Hotellet erbjuder avkoppling i lugna miljöer, vilket är perfekt efter en dag med utflykter.

Hotellet erbjuder

Hotell Søparken ligger i grönområden vid en sjö i utkanten av Aabybro på norra Jylland. Njut av färskvarorna som servereras på hotellets restaurang. Hotellets område är perfekt för avkoppling, det finns bastu och solarium men du kan även få upp pulsen på motionscykel. Det är också möjligt att spela en omgång biljard eller dart i hotellets gemensamma utrymmen. Hotellet är barnvänligt och man kan spela fotboll och andra sporter på hotellets gröna uteplats. Personalen på hotellet är alltid redo med råd och vägledning om du har några frågor om sevärdheterna i området. Parkering på hotellet är gratis.

Om rummen

Alla rum är utrustade med badrum/toalett, telefon, TV och radio. Rummen är bekväma och det är också möjligt att få extra sängar. Internet är gratis.

Vänligen observera att

Hotellets restaurang är stängd på söndagar efter frukosten från den 15/8.

Vistelsen är med slutstädning, vilket innebär att rummet inte städas, sängar ej bäddas och handdukar ej byts ut under uppehållet. Nya handdukar kan hämtas i receptionen ev. mot avgift.

Om ert paket innehåller meny/buffé bestämmer hotellet vilket som serveras. Serveras meny består den av rätter valda av hotellet.

Mer info

Värt att se

 • Blokhus (18.8 km)

  Blokhus, en gammal fiskeby, är numera ett charmigt och internationellt semesterparadis med ett stort restaurang- och shoppingutbud. Njut till exempel av en lunch på mysiga Restaurant Futten efter att ni gjort några roliga inköp i de trevliga butikerna. Den unika semesterpärlan lockar med en av Nordeuropas bästa stränder, med fantastiskt vit sand, varma sanddyner och glittrande blått hav.

  Blokhus
  Blokhus
 • Lindholm Høje Museet (15.7 km)

  Lindholm Høje museum är ett historiskt museum i Nørresundby vid gravplatsen Lindholm Høje. Museet beskriver begravningsplatsen och gravarna från järnåldern och vikingatiden. Museet innehåller även arkeologiska fynd från området.

  Lindholm Høje Museet
  Gravsättningarna vid Lindholm Høje Museum sätter fart på fantasin både hos barn och vuxna.
 • Ålborg (18.3 km)

  Ålborg är en underbar stad, där det finns något för alla. Gillar du att shoppa? I så fall har du hamnat rätt. I Ålborgs centrum hittar du den populära shoppinggatan Bispensgade. En av sidogatorna är Jungfru Ane Gade. Jungfru Ane Gade kräver knappast närmare presentation - den är känd bland danskar, men också utomlands, som Ålborgs gamla nöjesgata. Ålborg erbjuder en mängd sevärdheter t.ex. Ålborg Zoo, Utzon Center, Nordkraft, Musikkens Hus och Nordjyllands Konstmuseum. I VisitAalborgs infocenter kan man få en broschyr om "Du gamle Aalborg" med två förslag på promenader, som du kan göra på egen hand i Ålborgs gamla stadsdelar.

  Ålborg
  Ålborg är en livlig stad omgiven av Nordjyllands vackra natur.
 • Aalborg Försvars- och Garnisonsmuseum (20.5 km)

  På Försvars- och Garnisonsmuseet får ni historisk kunskap om historien om Danmarks väpnade styrkor och vikten av Aalborg som en garnisonsstad. På museet kan ni stiga ombord på flygplan, stridsvagnar, bilar och motorcyklar som användes av det danska försvaret. Utställningsföremålen finns både utomhus och inomhus. Museet är spännande både för vuxna och barn.

  Aalborg Försvars- och Garnisonsmuseum
  På Försvars- och Garnisonsmuseet är det möjligt att både se och beröra en bit av Danmarks historia.
 • Rhododendronparken i Brønderslev (24.8 km)

  Brønderslev har norra Europas största rhododendronpark med över 10 000 rhododendronbuskar. När de blommar i maj och juni är det en fantastisk syn, som kombineras med en härlig doft från de många olika arter. I den runda paviljongen, som ligger i parken, ges konserter, marknader och många andra spännande evenemang.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Rhododenronparken är som vackrast i maj och juni, men mycket värd ett besök även under de andra årstiderna
 • Fårup Sommerland (19.5 km)

  Varje år besöker en halv miljon turister Fårup Sommerland, som är på Danmarks topp tio mest besökta attraktioner. Med allt från hissnande rutschkanor och barntivoli till Danmarks blötaste vattenland är detta ett måste för barn. Aquaparken är öppen 3 juni – 27 august 2017 och resten av parken 1 maj - 22 oktober 2017. När ni är på Fårup Sommerland är det endast ca 5 km med bil till badstranden i Saltum, om ni nu skulle vilja få mer bad i saltvatten.


  Fårup Sommerland
  En halv miljon besökare per år kan inte ha fel! Fårup Sommerland är en upplevelse för hela familjen!
 • Aalborg Zoo (20.3 km)

  På Aalborg Zoo har hela familjen gott om möjligheter att både leka och lära, samt utmanas och underhållas. Gör en tur till savannen, där ni kan se både giraffer, zebror och antiloper. Se när isbjörnarna tar ett svalkande dopp i det kalla vattnet och när den röda pandan äter färsk bambu. På Aalborg Zoo kan ni uppleva exotiska djur, som afrikanska elefanter, orangutanger från Borneo och asiatiska lejon. Lejonet Akash ryter så att han kan höras i hela parken. Njut på naturlekplatsen och grilla er egen mat. På helgerna kan ni också se djurshower på den stora zoo-scenen. 

  Aalborg Zoo
  Få spännande djurupplevelser året runt på Aalborg Zoo.
 • Løkken (28.0 km)

  Løkken är populärt för fiske, windsurfing och långa promenader längs vattnet.

  Løkken
  Løkkens oändliga strand
 • Rubjerg Knude Fyr (41.9 km)

  Rubjerg Knude Fyr förväntas försvinna ut i havet innan år 2020, så skynda på att uppleva denna vackra fyr. Det är ett unikt ställe att uppleva en solnedgång på!

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr kommer att försvinna i havet ca år 2020!
 • Nordsøen Oceanarium (67.0 km)

  Ett besök på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals är ett spännande äventyr under havsytan. Med 70 akvarier med över 6500 fiskar och andra havsdjur är det lätt att tillbringa en hel dag i Nordeuropas största akvarium. Lek och kunskap är i fokus för alla på akvariet.

  Nordsøen Oceanarium
  Studera de söta delfinerna på nära håll
 • Julmarknad i Ålborg (18.3 km)


  Julmarkad i Ålborg är en trevlig tradition. Hela staden är julpyntad och julmarknadens centrum är Gammeltorv, där bodarna välkomnar de besökande.

  Bredvid bodarna finns ett tivoli till barnens stora förtjusning.

  Julmarkad på Gammeltorv i Ålborg

  Från den 28 november till den 23 december kan ni besöka stadens julmarknad, där doften av glögg, äppelskivor (æbleskiver) och julgott ger stämning. Ni kan köpa läckra specialiteter och spännande julklappar. Många av produkterna är handgjorda.

  På Klostertorvet finns under marknadstiden en utomhusskridskobana där både barn och vuxna kan kan ta en tur.

  Ålborg erbjuder även under jultid många trevliga caféer och restauranger. Räcker inte julmarknadens shopping till finns även många shoppingmöjligheter i affärerna längs gågatan och i centrum.

  Med andra ord: Ålborg har allt och speciellt i juletid är staden värd ett besök.

  Julmarknad i Ålborg
  Besök de mysiga julmarknaderna på Gammeltorv i Aalborg.
Mer info

Karta

Hotel Søparken
Søparken 1 9440 Aabybro

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~14.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 15~99.99 i extrasäng 25% Rabatt