Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Halland

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Halland

Ge dig ut till Halland, med ett av våra prisvärda erbjudanden. Här bor du vackert nära vattnet och naturen som bara väntar på att utforskas. Fina städer att besöka i Halland är Kungsbacka, Falkenberg, Varberg och Halmstad och med ett uppehåll hos Risskov Bilsemester kan du bo både mysigt och modernt.

Oavsett om du vill vandra, åka skidor eller cykla mountainbike så finns här fina landsvägar för racercykling och många vandringsleder. Du kan till exempel testa Kattegattleden, Hallandsleden eller Prins Bertils Stig. Om du gillar havet så finns det tre havsnära naturreservat: Grimsholmen söder om Falkenberg, Haverdals Naturreservat vid Haverda och Hökafältet längsmed Laholmsbukten. Det finns också flera ställen att surfa på i Halland.

Vill du ha mer att göra så finns det flera golfbanor i Halland. Du kan slå ut på Ringenäs Golfklubb, Halmstad GK, Laholms GK eller Skogaby GK, för att nämna några. Ta ett av våra paketpris, bo billigt och ge dig ut på banorna.

För shopping ska du ta dig till Kungsbacka, som historiskt sett varit en av Sveriges viktigaste handelsplatser. Det märks av än idag, speciellt på Kungsmässan som blivit utnämnt som ett av Sveriges trevligaste köpcenter. Inne i Kungsbacka finns många små mysiga butiker, och första torsdagen varje månad året om är det torgmarknad, precis som det varit i över 600 år.

I Halmstad hittar du också bra shopping, både i staden och i köpcentret Hallarna, samt i handelsområdena Flygstaden och Stenalyckan. Det finns också mysiga caféer och museum att besöka. Andra museum i Halland är Mjellby Konstmuseum, Hallands Kulturhistoriska Museum, Rian Designmuseum, Teckningsmuséet i Laholm, Bonadsmuseum i Unnaryd och många fler. Med Risskovs paket bor du alltid till ett bra pris så att du kan spendera mer på roliga upplevelser och shopping.

Falkenberg är en av Hallands finaste orter, och ligger precis vid kusten. Här finns det många mysiga butiker, och även Gamla Stan med historiska träbyggnader. På sommaren kryllar det av turister, så om du vill åka dit gäller det att boka i tid.

Även vintertid kan du njuta av Halland. Ge dig ut på skidorna eller pulkan i Åkulla, i Halmstad skidarena eller längs elljusspåret i Ätrans skidcenter, där du också kan prova på skidskytte. Andra vinteraktiviteter att njuta av är såklart julmarknaderna. Besök bland annat Lilla Hansagården utanför Falkenberg, Äskhults By och Öströö Fårfarm.

Genom att boka med Risskov Bilsemester kan du bo centralt och ofta inklusive mat, så du har en perfekt utgångspunkt att njuta av din vistelse.