Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Tyskland

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Tyskland

Tyskland är landet som har allt. Här finns storstäder, historiska sevärdheter, billig shopping, slående natur med skogar och vandringsleder och fantastiska sandstränder. Boka din vistelse med Risskov Bilsemester och bo billigt och centralt.

Berlin är en av Tysklands mest moderna, trendigaste städer, samtidigt som den är full av historiska platser. Här finns allt från butiker, restauranger, sevärdheter till nattklubbar och barer. Tidigare var staden uppdelad i öst och väst av Berlinmuren, men idag är hela staden en brusande metropol redo att utforskas. Bo modernt inklusive mat med ett av våra paket.

Hamburg är hamnstaden med något för alla, oavsett om du är intresserad av kultur, arkitektur, shopping eller mat. Utforska staden så mycket du orkar under din övernattning. Gå på guidad tur, åk på båttur, shoppa och gå på museum, hos oss bor du i centrum så det är enkelt att njuta av staden.

Lübeck är fullt av medeltida mysiga gator och god marsipan. Här hittar du ett annat populärt turistmål: Timmendorfer Strand, som på sommaren är som gjort för sol och bad.

Vi kan också rekommendera Nürnberg med sina historiska sevärdheter, Heidelberg med sitt barocka slott och Rothenburg ob der Tauber med medeltida gator och byggnader.

I Schwerin, som grundades år 1160, finns en ö med ett riktigt sagoslott. Andra städer att besöka är till exempel Weimar, Lepizig, Bonn och Tysklands äldsta stad; Trier. Hela landet är fullt av historia och saker att upptäcka under ditt uppehåll.

Tyskland är dock så mycket mer än storstäderna. Överallt finns fantastiska naturvistas men ett av de vackraste är Mecklenburg-Vorpommern i Nordöstra Tyskland, där du hittar breda sandstränder och badbryggor för en perfekt solsemester. Här ligger du Warnemünde i Rostock, en av Tysklands mest populära stränder. Om du gillar sötvatten bättre så finns det över 1000 sjöar i området, så det är ett riktigt paradis för den som tycker om vattensporter. Paddla, segla eller bada, helt enkelt. Det finns självklart också massor med fina stråk att vandra.

Oavsett vart i Tyskland du vill ge dig hän så kan du boka ditt erbjudande till ett bra pris genom Risskov Bilsemester.