Bo billigt i Tyskland på Landgasthof Tarp

Svenska | SEK

Landgasthof Tarp

Lantlig minisemester och gränshandel

» Få avstånd från din hemadress

Genomsnittlig kundutvärdering

4.2 / 5

Höjdpunkter

 • Familjevänlig bästsäljare
 • Bowlingbana samt häst och vagn på hotellet
 • Restaurang och tillgång till halvpension
1.367:-
3~7 dag från
1.079.-

Inkl halvpension och kaffe

20 km från jylländska gränsen

3 dagar
Endast 1.079,- / spara upp till 410,-
Spara
4 dagar
Endast 1.519,- / spara upp till 615,-
Spara
5 dagar
Endast 1.929,- / spara upp till 849,-
Spara
6 dagar
Endast 2.319,- / spara upp till 1.104,-
Spara
7 dagar
Endast 2.699,- / spara upp till 1.368,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • 1 fl. vin per rum vid avresa
 • 1 spel på kägelbana
Risskov Paket

Landgasthof Tarp i mysiga nordtyska byn Tarp är en av Risskov Bilsemesters storsäljare. Det familjeägda hotellet välkomnar dig i en hemtrevlig och mysig atmosfär, där du kommer att känna dig som hemma. Hotellet ligger en kort körsträcka till spännande nordtyska sevärdheter, till vatten och pittoreska städer som Flensburg och Friedrichstadt.

Hotellet erbjuder

Landgasthof Tarp byggdes redan år 1915 och hotellet har expanderat kontinuerligt under åren. Hotellet är familjeägt och drivs nu av familjens fjärde generation. 

Hotellet har en egen restaurang och hotellets halvpensionsgäster kan välja mellan tre aptitretare, förrätter och desserter. Hotellet har en egen bowlingbana för utmaningar. 

Hotellet är också ägare till häst och vagn, och det är möjligt att beställa 1 timmes färd för € 90. Det kan vara upp till 14 personer i vagnen, det är ett roligt och spännande alternativ till sightseeing. Obs! Färden måste bokas hemifrån i förväg och betalas på hotellet. Det kan förekomma ljud från hotellets bowlingbana och tåget.

 Landgasthof Tarp är ett äldre hotell och tyvärr inte lämpligt för rörelsehindrade. Det finns trådlöst internet på hotellet.

Om rummen

I hotellets mysiga rum finns max 4 bäddar. Rummen är enkelt inredda och är utrustade med TV, dusch och toalett. Rummen ligger i huvudbyggnaden eller i ett av hotellets annex ca 20 m från huvudbyggnaden.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

160 km från
Travemünde, Tyskland
280 km från
Rostock, Tyskland
350 km från
Öresundsbron
370 km från
Göteborg, Sverige
370 km från
Helsingborg, Sverige
410 km från
 Sassnitz, Tyskland
440 km från
Swinoujscie, Polen

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Tarp (9.6km)

Besök den lilla staden Tarp endast om 20 km söder om danska gränsen. Det första du ser när du kommer körande mot Tarp är den gamla holländska väderkvarnen, som kännetecknar själva staden.

Njut av en promenad på stadens "uggle-vandringsstig", var unga skulptörer har gjort olika ekskulpturer av ugglor. Resultatet är 64 skulpturer utspridda längs den 6 km långa vandringsleden, som börjar vid parkeringsplatsen Friedhof och sträcker sig längs Treenen i ett trevligt skyddat naturområde.

I Tarp kan man njuta av fördelen med närheten till Danmark! Eftersom staden tidigare varit en del av Danmark, finns det mycket historiskt att besöka. Exempelvis kan man besöka den danska kyrkan. Här finner du även en evangelisk och en katolsk kyrka.

Det finns många grönområden runt staden och från staden kan du till exempel ta en promenad i Findlingsgarten, var du kan hitta en samling av 72 stenblock med förklaringar om stenarnas ursprung och material.

Hembygdsmuseet (5.7km)

Hembygdsmuseet är ett lokalhistoriskt museum som husar historier och berättelser om områdets utveckling från 1800-talet och framåt. För er som är historieintresserade är detta väl värt ett besök under en weekend eller billig kör själv semster i Nordtyskland.

Fröruper Berge (5.8km)

Bila i Tyskland och besök Naturreservatet Fröruper Berge bildades 1936 i landets norra delar. Landskapet är känt för sitt stora kärrområde, som skapades under istiden. Stora delar av området är skyddat.

Flensburg (18.7km)

Bila i Tyskland och besök Flensburg som bjuder på härliga upplevelser för hela familjen. Bo billigt med prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension, hos Risskov Bilsemester. Insup den charmiga stämningen längs hamnen, åk på shoppingtur i stadens mysiga gränder, eller kör ut i den nordtyska regionen och upplev några av dess spännande sevärdheter.

Flensburg är en livlig hamnstad med ett rikt kulturliv och ett varierat shoppingutbud, vilket ofta glöms bort. Staden har dessutom en intressant histora, vackra byggnader och bra matställen. Flensburg var en av få städer i Nordtyskland som inte blev förstörd under andra världskriget, därför finns många byggnader kvar från alla stilepoker. Det historiska centrumet, präglat av dansk och tysk arkitektur, vittnar om Flensburgs 700-åriga historia.

Flensburg är en gammal sjöfartsort som är uppbyggd kring den naturliga hamnen i utkanten av Flensburgfjorden. Hamnen utgör idag ett livligt omåde med många olika matställen, muséer och fartyg. Dessutom finns mycket historia bevarat gällande hamnen, något ni kan lära mer om på sjöfartsmuséet där alla texter är översatta till danska. På många ställen framgår det tydligt att Flensburg har varit danskt under 400 år, exempelvis är många gatunamn i staden danska.

Flensburg är också ett riktigt shoppingparadis. Rotestrasse har cirka 500 butiker med rimliga priser. Ni hittar också trevliga gårdar och gränder som under jultid gör staden extra mysig. Holmen med sina vackra, gamla medborgarhus är gågatornas mötesplats med flera varuhus.

Gottorp Slott (25.3km)

Bila till Tyskland och boka billigt hotell i Slesvig-Holste där ni kan besöka Gottorp slott med sin vackra barockpark och tre museum; hembygdsmuseet för konst, kulturhistoria och arkeologi.

Slottet ligger vid fjorden Schlei, och har haft stor betydelse i många krig mellan de danska kungarna och hertigarna av Gottorp.

Frederik I egerade Danmark från Gottorp slott.

Schleswig (25.7km)

Schleswig är bara 40 km söder om den danska gränsen och erbjuder spännande historia och kultur. Staden är över 1200 år gammal och kallar sig Nordeuropas första stad. En promenad i centrum rekommenderas, där stadens katedralklockor ringer och ger tillbakablickar av Schleswigs färgstarka förflutna.

Vikingar bosatte sig längs fjorden Schlei, varför området under 200 års tid var en ekonomisk knutpunkt. Senare tog hertigarna av Gottorp över staden Schleswig som sin maktbas från 1600 till 1800-talet. Detta historiska arv kan man fördjupa sig ytterligare i, på något av stadens många museer.

Kruså (26.1km)

Kruså var platsen där de tyska trupperna gick över den tysk-danska gränsen år 1940. Idag kan man helt fredligt köra över gränsen och handla fördelaktigt på gränsshoppingen. Kruså var länge den enda gränsövergången mellan Jylland och Tyskland. Vid Møllesøen i Kruså kan ni se stadens vattenkvarn och vandra runt sjön i den vackra Tunneldal, som kom till under istiden.

Glücksburgs slott (27.7km)

Bila i Europa och kör till norra Tyskland där ni kan bo nära Flensburg och besöka Glücksburgs slott, som anses vara ett av de viktigaste renässansslotten i regionen. Vattenslottet ligger i Glücksburg stad, på en konstgjord damm som byggdes på en 2,5 meter hög granitsockel. Förbindelsen till land gick över en bro. Slottet var innan andra schleswiga kriget år 1864 en dansk kunglig residens, där Frederik den 7:de tillbringade en del av sin tid. Han dog här år 1863, före kriget.

Friedrichstadt (51.9km)

Bila i Tyskland och spendera en billig minisemester i norra delarna av landet. Friedrichstadt påminner mycket om en typisk holländsk kanalstad. Därav har den blivit tilldelad smeknamnet "Lilla Amsterdam". Staden uppfördes av holländare i 1621, där floderna Ejderen och Treene sammanstrålar. Pittoreska tandade takgavlar och de vackra fasaderna speglar sig i kanalerna och husen färgrika och fyllda med murgröna kring dörrar och fönster.

Detta är en stad där ni lätt kan spendera en dag strosandes kring de charmiga gatorna med uppehåll för mat eller förfriskningar på torget. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel zur Treene

Inkl. halvpension

Nordsjökusten

Vackra Nordtyskland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x Frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x 1 gl. öl eller läsk (innan 18:00)
 • Gratis internet och parkering

306:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Upplev naturen kring Treene

Läs mer

Scandic Sønderborg

Inkl kvällens varmrätt

Södra Jylland

Minisemester i Sønderborg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x Övernattn. m. frukost
 • 2 x Kvällens huvudrätt
 • 2 x Kaffe/te efter middagen
 • Fri entré till bastu och pool
 • Gratis internet och parkering

181:-
Endast
1.929.-

Visa karta

Historiska upplevelser i Sønderborg

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum

Ostseehotel Midgard

Stort paket inkl. dryck till maten

Östersjökusten

Stor resort med vikingatema

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x Rabatt på aktiviteter
 • Gratis internet och parkering
 • Gratis dryck till varje middag

445:-
Från endast
1.499.-

Visa karta

Hotellresort med vikingtema

Läs mer