Kör till Tyskland och Hotel Ramada Flensburg

Svenska | SEK

Hotel Ramada Flensburg

Centralt beläget mysigt hotell

» Få avstånd från din hemadress

Genomsnittlig kundutvärdering

4.3 / 5

Höjdpunkter

 • Centralt läge vid hamnen
 • Restaurang med utsikt över fjorden
 • Gångavstånd till gågator och shopping
479:-
2~4 dag från
729.-

Besök den nordtyska sjöfartsstaden

Centralt i Flensburg

2 dagar
Endast 729,- / spara upp till 338,-
Spara
* Pris per person i standard dubbelrum

2 dagar inkl.

 • 1 x övernattningar
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis entré Aquapoint
Wild Offer

Wellness och shopping

Centralt i Flensburg

3 dagar
Från 1.649,- / spara upp till 253,-
Spara
4 dagar
Från 2.359,- / spara upp till 480,-
Spara
* Pris per person i standard dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis entré Aquapoint
Risskov Paket

Njut av möjligheten att få besöka Flensburg, Tysklands nordligaste stad. Orten har mycket att erbjuda, allt från shopping och restaurangbesök till intressanta historiska och kulturella sevärdheter. Hotellet ligger centralt i Flensburg, endast ett par minuters promenad från gågator och handel.

Hotellet erbjuder

Hotel Ramada Flensburg ligger centralt vid hamnen i Flensburg och dess läge är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka den trevliga staden. Hotellets personal ser fram emot att hälsa er välkomna och står till förfogande i receptionen oavsett om ni har frågor kring vistelsen eller om ni vill ha information om närområdet.

Hotellets frukostrestaurang med utsikt över Flensburgfjorden och hamnen serverar frukost mellan 06.30-10.30, på helger serveras frukosten mellan 7.00-11.00. Baren servera drycker samt snacks, här finns även trådlöst internet. Hotellet erbjuder parkeringsplatser utanför hotellbyggnaden.

Om rummen

Hotellet har 95 bekväma och välutrustade rum. Alla rum har egen toalett, dusch, hårfön, TV och minibar.

Rumstyper

Dubbelrum Superior

1 / 3
Superior-dubbelrummen är 15-17m² stora och ligger på våning 1 och 3. Rummen är utrustade med eget badrum med toalett och badkar/dusch, en bekväm säng, kylskåp, TV samt kaffe och te-faciliteter.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

180 km från
Travemünde, Tyskland
300 km från
Rostock, Tyskland
330 km från
Öresundsbron
350 km från
Helsingborg, Sverige
360 km från
Göteborg, Sverige
420 km från
 Sassnitz, Tyskland
450 km från
Swinoujscie, Polen

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Nordermarkt (1km)

Nordermarkt är ett område i Flenburg, strax söder om Mariakyrkan. Här kan ni strosa runt längs de kullerstensbelagda gatorna, shoppa i trevliga butiker och tag en drink på en av de mysiga caféerna. Nordermarkt är ett perfekt område för er som vill kolla lite i butiker och titta på de gamla byggnaderna och deras vackra arkitektur och bara vill njuta av och ta in den härliga atmosfären.

Sankt Nikolai-kyrkan (2.1km)

Sankt Nikolai-kyrkan börjades byggas på 1300-talet men på grund av en brand under slutet av 1400-talet så blev kyrkan ersatt av en äldre kyrka på samma plats. Kyrkan är tyska Flensburgs huvudkyrka och dess intressanta historia och vackra arkitektur gör den väl värd ett besök.

Glücksburgs slott (10km)

Bila i Europa och kör till norra Tyskland där ni kan bo nära Flensburg och besöka Glücksburgs slott, som anses vara ett av de viktigaste renässansslotten i regionen. Vattenslottet ligger i Glücksburg stad, på en konstgjord damm som byggdes på en 2,5 meter hög granitsockel. Förbindelsen till land gick över en bro. Slottet var innan andra schleswiga kriget år 1864 en dansk kunglig residens, där Frederik den 7:de tillbringade en del av sin tid. Han dog här år 1863, före kriget.

Phänomenta Science Center (1.4km)

Phänomenta i tyska Flensburg är ett mer än 2,000 m² stort science center där ni får använda alla era sinnen. Det finns mer än 200 experiment och fyra våningar för timtal av nyfikenhet och upptäckargläde för besökare i alla åldrar.

Kupfermühle (6.5km)

Kupfermühle är en liten historisk stad med ca 1.600 invånare. Här grundade Christian IV en kopparkvarn under 1600-talet, som utvecklades till en av de största verksamheterna i området. Här framställdes koppar till stora bryggerier samt apparater i koppar. Kopparkvarnen var i bruk fram till 1962 och idag kan man besöka Kupfermühle Museum som vittnar om dess historia. Observera att museet har begränsade öppentider. Området kring Kupfermühle bjuder även på goda möjligheter till en aktiv semester med vandring och cykling. 

Gråstens slott, slottsträdgård och kapell (24.6km)

Bila Danmark och njut av en kroweekend eller minisemester där ni kan besöka detta vackra slott  som byggdes på 1500-talet och är ett danskt jaktslott.

Gråstens slottskapell är den enda delen av Gråsten slott som är öppen för besökare.

Gråstens slottsträdgård är av engelskt inspirerat landskap. På sommaren kan besökarna njuta av den stora ros- och perennrabatter som strålar i en mängd olika färger. Det finns även en utställning utomhus som berättar om slottsträdgårdens utveckling.

Schleswig (40.6km)

Schleswig är bara 40 km söder om den danska gränsen och erbjuder spännande historia och kultur. Staden är över 1200 år gammal och kallar sig Nordeuropas första stad. En promenad i centrum rekommenderas, där stadens katedralklockor ringer och ger tillbakablickar av Schleswigs färgstarka förflutna.

Vikingar bosatte sig längs fjorden Schlei, varför området under 200 års tid var en ekonomisk knutpunkt. Senare tog hertigarna av Gottorp över staden Schleswig som sin maktbas från 1600 till 1800-talet. Detta historiska arv kan man fördjupa sig ytterligare i, på något av stadens många museer.

Julmarknad i Flensburg (2.1km)

Tillsammans med Lübeck och Kiel är Flensburg en de mest välbesökta julmarknaderna i Nordtyskland. Julmarknaden är en av de mer traditionella marknaderna med en maritim stämning och skandinavisk prägel. Njut av doften av brända mandlar och den goda glöggen, glühwein, genom gatorna mellan julbodarna och ta in den härliga julstämningen.

Från julmarknadens bodar skiner fina julljus som sträcker sig från Südermarkt, genom gågatan och hela vägen ned mot Nordermarkt. En av höjdpunkterna och de stora upplevelserna i Flensburg är "världens minsta bardisk", där den traditionella och berömda Tallin-punchen serveras i olika varianter.

Från julmarknadens 60 stånd lockar de vackert dekorerade bodarna med ett brett urval av konsthantverk, delikatesser och julgåvor i en kombination av tyska och danska traditioner. Om inte detta vore nog för att få fram julstämningen så spelas det dessutom julmusik på gatorna och Flensburgs stora traditionella tyska julpyramid ger helt klart ett imponerande intryck.

För er som söker kulinariska upplevelser är Flensburg även späckat med massor av goda möjligheter. Ölbryggerierna längs med hamnen, samt stadens mysiga caféer och restauranger, kommer väl till hands vid välbehövliga pauser i julshoppingen.

För shoppingsugna bjuder Flensburg centrum på ett brett utbud av diverse butiker och staden passar även bra för gränshandel med sina prisvärda tyska prislappar.

Boka ett billigt hotellpaket i eller nära Flensburg med Risskov Bilsemester och upplev den magiska julmarknaden i staden. Läget är idealt för en kör själv semester och när ni bokar hotellpaket hos oss bjuds ni på en flaska rödvin som kan hämtas hos Fleggaard.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Nørherredhus

Inkl halvpension

Södra Jylland

Minisemester i Nordborg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x Kaffe efter middagen
 • Inkl. energitillägg
 • Gratis parkering

446:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Historiska sevärdheter i Als

Läs mer

Landgasthof Tarp

Inkl halvpension och kaffe

Östersjökusten

20 km från jylländska gränsen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • 1 fl. vin per rum vid avresa
 • 1 spel på kägelbana

410:-
Endast
1.079.-

Visa karta

Gränshandla nära Flensburg

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~5.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 0~14.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i extrasäng 33% rabatt

Hotel zur Treene

Inkl. halvpension

Nordsjökusten

Vackra Nordtyskland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x Frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x 1 gl. öl eller läsk (innan 18:00)
 • Gratis internet och parkering

306:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Upplev naturen kring Treene

Läs mer