Minisemester på Rønnes Hotel vid Vesterhavet

Svenska | SEK

Rønnes Hotel

Omgivet av den härliga naturen vid Svinkløv

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Fantastiskt läge nära Vesterhavet
 • Välsmakande mat efter säsong i restaurangen
 • Klassisk kvalitet - superpris!
789:-
3~4 dag från
1.129.-

Inkl. halvpension

Minipris vid Slettestrand

3 dagar
Från 1.129,- / spara upp till 561,-
Nedsatt
4 dagar
Från 1.749,- / spara upp till 790,-
Nedsatt
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 2 x eftermiddagskaffe m. sötsak
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Rønnes Hotel ligger nära Svinkløv Strand och erbjuder en vistelse med trevlig lugn och ro i den vackra naturen runt Vesterhavet. Här har ni en trevlig bas i idylliska omgivningar med många sevärdheter och aktiviteter i närheten. Hotellet är omgivet av åker- och skogsmarker som bjuder in till vandringsturer, vilket gör att hotellet passar perfekt för en aktiv semester. Det är heller inte långt till Fårup Sommerland så det passar också utmärkt för en familjesemester.

Om hotellet

Rønnes Hotel ligger nära Vesterhavet och Svinkløv Strand i det gamle fiskeläget Slettestrand på nordvästra Jylland. Hotellet ligger i en vacker byggnad vilket skapar en idyllisk atmosfär där ni kan slappna av och trivas i de härliga omgivningarna. Endast en kort promenad från hotellet hittar ni också stranden som förutom att vara en av Jyllands bästa badstränder också erbjuder er att uppleva kustfisket.

Oavsett om ni är ute efter en aktiv semester, en semester med hela familjen eller bara en kortare weekendresa hittar ni många spännande sevärdheter och attraktioner i närheten. Ni kan till exempel vandra i Svinkløv Klitplantage eller i området runt Jammerbugten, överraska barnen med ett besök på Fårup Sommerland eller hälsa på djuren på Hjortdal Dyrefarm. Det går att hyra cyklar på hotellet, så ni kan lätt ta er ut och upptäcka omgivningarna.

En av hotellets egna ”attraktioner” är den mysiga restaurangen med tillhörande innergård där köket lägger mycket fokus på kvalitet, smak och användning av säsongens råvaror. Vistelsen inkluderar frukost, eftermiddagskaffe med hembakade godsaker och en 2-rätters middag där menyn inkluderar rätter tillagade av säsongens råvaror.

Det finns gratis parkering och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet.  

Om rummen

Rønnes Hotel har 63 trevliga rum fördelade på enkel- och dubbelrum. Det är möjligt att få en extrasäng på dubbelrummen. Rummen är cirka 20 kvm stora och har eget badrum med hårtork. Dessutom har rummen en liten sittgrupp, klockradio och TV med danska och utländska kanaler.

Rumstyper

Dubbelrum

1 / 1
Standard dubbelrummen är ca. 18 m2, och alla har egen toalett och badrum med hårtork. Rummen har en liten sittgrupp, klockradio och TV med danska och internationella kanaler.

Standard Plus dubbelrum

1 / 1
Standard Plus-rummen erbjuder extra utrymme med ca. 22 m2. De har egen toalett och badrum med hårtork. Rummen har en liten sittgrupp, klockradio och TV med danska och internationella kanaler.
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

100 km från
Göteborg, Sverige
350 km från
Öresundsbron
600 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Fosdalen (2.7km)

Besök ett av västra Nordjyllands mest kända och omtyckta naturområden! Fosdalen ligger mellan Tranum och Slettestrand och är ett perfekt utflyktsmål för er som gillar att vara i ute naturen för en aktiv semester eller familjesemester. Dalen har skapats genom erosion från regnvatten och som en härlig avslutning på er utflykt i det frodiga landskapet finns det en utsiktsplats där ni kan se ut över det vackra Vesterhavet. Sen passar det perfekt att besöka Naturcenter Fosdalen och titta på deras utställning.

Svinkløv Klitplantage (3.9km)

Svinkløv Klitplantage är ett ca 700 hektar stort område, beläget ut mot Jammerbukten. Plantagen ägs av staten och allmän tillgång gäller. Platsen erbjuder en härlig blandning av praktfulla naturlandskap och en fantastisk badstrand. Dessutom finns det en rad olika aktiviteter i plantagen, såsom tre utmärkta vandringsrutter, St. Olavs Källa och flera lägereldar och picknick-områden.

Janum Kjøt (9km)

Åk på minisemester till Nordjylland och ta en utflykt till Janum Kjøt, Nordjyllands största vandringsglaciär, som kom till Danmark från Norge under den senaste istiden. Ni finner den i Han Herred och här är lederna markerade i stigar som sträcker sig mellan Egebjerg, beläget mer än 60 meter över havets yta. Under vägens gång finns info-tavlor uppställda med små historier och illustrationer av konstnären Mette Rehné.

Tranum Klit (9km)

Nordjylland och Tranum Klit är ett otroligt vackert semesterområde. Här är rikt på natur och spännande kulturutbud. Självklart finns här en badstrand för ett dopp i Nordsjön, men också möjligheter till fiske både i saltvatten och färskvatten. Ni hittar också en tennisbana, minigolfbana och hästridning.

Alsbjerg Bakker och Jættestuen Hvisselhøj (19.4km)

Alsbjerg Bakker är ett vackert område sydväst om Brovst som bland annat bjuder på forntidsminnen, vackra vyer och massor av vandrings- och cyklingsmöjlighet. I området finner ni också Nordeuropas enda gravpassage, Hvisselhøj. Det finns flera gravhögar i området, men Hvisselhøj är den enda av sitt slag som blivit utgrävd. Gravpassagen renoverades 1998 och det finns möjlighet att klättra in och se den enastående gravhögen från insidan! Hela området är för allmänheten och kullarna är åtskilda av ett gap och erbjuder en vacker utsikt över Limfjorden, och det fina landskapet från Aggersund till Aalborg. Ett stopp här är perfekt när ni är på kör själv-semester i Danmark med Risskov Bilsemester. 

Fårup Sommerland (31.1km)

Varje år besöker en halv miljon turister Fårup Sommerland, som är på Danmarks topp tio mest besökta attraktioner. Med allt från hissnande rutschkanor och barntivoli till Danmarks blötaste vattenland är detta ett måste för barn. Aquaparken är öppen 3 juni – 27 august 2017 och resten av parken 1 maj - 22 oktober 2017.

När ni är på Fårup Sommerland är det endast ca 5 km med bil till badstranden i Saltum, om ni nu skulle vilja få mer bad i saltvatten.

Vikingeborgen Aggersborg (21.8km)

Vikingaborgen Aggersborg är den största ringborgen i Danmark. Den byggdes av Harald Blåtand år 980. Slottet användes för att övervaka avgångar mellan Danmark och Norge. Vikingaborgen låg i dåtidens handelscentrum för handelsfartyg mellan Hanherred och Vesthimmerland som transporterade gods.

Anne Justs Have (24.3km)

Anne Justs Have är en trädgårdsmästares trädgård på 7500 kvm, med många olika småträdgårdar, som var och en ger en särskild upplevelse. I ateljén finns en permanent utställning med Anne Justs målningar och keramik, och under sommaren förekommer här olika typer av musikevenemang. I mitten av trädgården finns ett litet kaffehus, där ni har möjlighet att köpa gott kaffe och hembakat.

Løgstør (25.8km)

Løgstør sträcker sig ända ner till Limfjorden och är känd som "Musselstaden Løgstør", alltså för den läckra specialiteten musslor, som staden i synnerhet är känd för. Promenera genom stadens gamla gator med små hus byggda för fiskare och sjömän på 1800-talet, eller längs hamnen, som alltid är full av liv. Fiske är populärt i Løgstør, där bland annat sill, ostron och naturligtvis musslor kan fiskas ur fjorden. I centrum kan du besöka Løgstør kyrka eller Limfjordsmuseet. Det finns också ett bra utbud av restauranger och butiker i staden. Løgstør är omgiven av vacker natur som lämpar sig väl för både vandring, cykling och ridning.

Blokhus (26.4km)

Blokhus, en gammal fiskeby, är numera ett charmigt och internationellt semesterparadis med ett stort restaurang- och shoppingutbud. Njut till exempel av en lunch på mysiga Restaurant Futten efter att ni gjort några roliga inköp i de trevliga butikerna. Den unika semesterpärlan lockar med en av Nordeuropas bästa stränder, med fantastiskt vit sand, varma sanddyner och glittrande blått hav.

Store Vildmose (33.9km)

Hele året runt kan ni uppleva kronvilt och svanar, gäss och rovfåglar, speciellt på vintern. På våren blommar träd och blomster, vilket skapar en färgrik upplebelse.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Løgstør Parkhotel

Inkl halvpension

Limfjorden

Minisemester i Løgstør

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x eftermiddagskaffe m. sötsak
 • Gratis internet och parkering

1.030:-
Från endast
939.-

Visa karta

Wellness med utsikt över Limfjorden

Läs mer

Hotel Søparken

Trevlig nordjysk handelsstad

Nordjylland

Superpris Aabybro

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x kaffe och kaka
 • 2 x välkomstdrink

414:-
Från endast
979.-

Visa karta

Besök Ålborg till minipris!

Läs mer

Fårup Skovhus

Äkta familjesemester

Nordjylland

Semestra vid Fårup Sommerland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostcomplet
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

295:-
Från endast
1.079.-

Visa karta

Ta med familjen till Fårup sommarland

Läs mer

Løgstør Badehotel Du Nord

Sköna dagar vid Limfjorden

Limfjorden

Upplev Løgstør

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x eftermiddagskaffe m. sötsak
 • 2 x Tillgång till relaxavdelningen på Løgstør Parkhotel
 • 2 x Gratis internet och parkering

793:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Badsemester vid Limfjorden

Läs mer

Milling Hotel Gestus

Uppehåll med frukostbuffé

Nordjylland

Minisemester i Ålborg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x Eftermiddagskaffe och kaka samt popcorn
 • Centralt läge
 • Moderna rum

469:-
Endast
869.-

Visa karta

Beläget i hjärtat av Ålborg

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.