Bad Kissingen

Åk på sommarsemester till det vackra Bad Kissingen där ni kan promenera runt i den pittoreska gamla stadsdelen eller shoppa av hjärtats lust. Omgivningens höjdpunkt är emellertid naturen. De många trädgårds- och parkanläggningarna inbjuder till vandringar eller en lugn tur med häst och vagn. I Bad Kissingens Rosengarten såväl som Luitpoldpark kan ni rekreera er. Den 2 km långa ”Weg der Besinnung” (Reflektionsvägen eller Tankarnas väg) är omgiven av 12 konstverk, som inbjuder till begrundande. Ni kan också cykla längs floden Saale och det lokala aktivitetsutbudet innehåller allt från golf till stavgång. Ta med golfklubborna i bagaget och planera en golfsemester mitt i Europa, där det är som bäst.

Stadens kulturutbud är också stort. "Kissinger Sommer" och ”Kissinger Winterzauber” (Vintermagi) är 2 årliga musikfestivaler med ett brett utbud från klassiskt till pop. Tag med hela familjen på semester till centrala Tyskland på en sista minuten semester bokad genom Risskov Bilsemester. Det kan löna sig bäst att boka sommar- och vintersemester genom Risskov Bilsemester.

Läs mera...
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.