Bergen

Kör själv semester till Bergen på vestlandet, den näst största staden i Norge och kanske landets vackraste plats, omgiven av de sju bergen. Staden har näsan vänd emot Europa, men det är också en port till de norska fjordarna. Många historiker hävdar att Bergen var huvudstaden strax innan Oslo fick denna ära. Det finns förmodligen många bergare som önskar att Stortinget fanns i Bergen än idag. Med andra ord är Bergen en stark och självständig stad, som är en före detta europeisk kulturstad, en världsarvsstad och ett måste att besöka om du har vägarna förbi. Upplev en minisemester eller familjesemester i staden och passa på att ta kabelbanan upp till toppen av Fløyen och uppleva utsikten över bergen, fjorden och inte minst staden. Eller vad sägs om att promenera till Bryggen, en av de mest besökta turistattraktionerna i Norge, besök utomhusmarknaden eller sitt ner på en uteservering och bara njut av att bara vara. Bergen har ett brett utbud av kulturella upplevelser och här finna flera festivaler och konserter i stadens rika natt- och kulturliv.

Om du kommer hit för en långhelg rekommenderas det att åka på en fjordkryssning från Bergen till Mostraumen som tar tre timmar. Staden är klart väl värd ett besök och här finner ni ett brett urval av prisvärda hotellpaket hos Risskov Bilsemester.

Läs mera...
Närliggande hotell
5
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.