Boží Dar

Bozi Dar är en liten ort på landet i nordvästra Tjeckien. Det är den högst belägna orten i Centraleuropa och ligger mellan de två bergen Gottesgaber Spitzberg (Božídarský Špičák på tjeckiska) och Keilberg (Klínovec på tjeckiska), som med sina 1244 meter över havet är det högsta berget i bergskedjan Erzgebirge.

Erzgebirge är också ett populärt område för vintersport och Boží Dar är en del av en större skidresort som förbinder Novako och Neklid. Boží Dar är en utmärkt ort att semestra i om ni är intresserade av längdskidor eller utförsåkning. Det finns mycket vackra skidspår som korsar den tyska gränsen samt pister av olika svårighetsgrad, allt från nybörjare till mer avancerade åkare.

Under sommaren kan mountainbikeentusiaster välja mellan hundratals kilometer av rutter med olika typer av svårighetsgrad. En av utmaningarna är “Blatenský příkop”! Det erbjuds även många olika vandringsleder, på informationscentrumet kan ni få mer information om olika leder som startar på orten. Ni hittar också ett mysigt handelscentrum, där det också finns en del skidskolor.

Orten har sitt eget museum som berättar om områdets historia. Museet är inhyst i samma byggnad som informationscentret och ortens kommunala administrativa avdelning

Läs mera...
Närliggande hotell
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.